Kirjoittaja

Olen Tampereelta kotoisin oleva, nykyään vantaalaistunut 24-vuotias kosmetiikka-addikti. Tällä hetkellä opiskelen estenomiksi eli kauneusalan asiantuntijaksi Laurea-ammattikorkeakoulussa Tikkurilassa. Lisää estenomikoulutuksesta voit lukea täältä. Intohimoni kosmetiikkaan lähti aikoinaan kynsien lakkaamisesta, mikä on edelleen minulle rakas harrastus. Innostus bloggaamiseen lähti tietysti muista blogeista ja tarpeesta päästä kanavoimaan kosmetiikka-innostustani jonnekin, missä samanhenkiset ihmiset voisivat halutessaan yhtyä keskusteluun.

Kaikki esittämäni mielipiteet ovat omiani. Mainitsen selvästi postauksen yhteydessä, mikäli tuote tai tuotteet on saatu pr-näytteenä tai jos kyseessä on sponsoroitu yhteistyöpostaus. Affiliate-linkit on merkattu tähdellä (*).

Huomioithan, että voin arvostella tuotteita lähinnä vain omasta näkökulmastani, joten jos kerron jonkun tuotteen olevan sopiva minulle, ei se välttämättä ole sitä kaikille muille. Päinvastoin myös jos jokin tuote ei ole minun mieleeni, voi se silti jollekin muulle olla hyvinkin sopiva. Tässä muutama asia, mitkä kannattaa ottaa huomioon lukiessaan tuotearvostelujani:

  • Ihotyyppini on kuiva ja minulla on todettu atooppinen iho. Suosin siis yleensä mahdollisimman kosteuttavia tuotteita.
  • Ihotyypistäni johtuen saan näppylöitä melko harvoin, joten minulla ei myöskään ole yleensä ihan hirveästi peitettävää kasvoissani.
  • Ihoni on hyvin vaalea, useimmissa meikkivoiteissa vaaleinkin sävy saattaa olla liian tumma. Ihonsävyni on keltapohjainen.
  • Hiukseni ovat luonnostaan paksut ja pitkät, mutta latvani ovat usein kuivat. Hiustyyppini on luonnonlaineikas ja hieman karhea. En ole värjännyt hiuksiani. 

Kuvaamiseen käytän: Fujifilm X-T10 + Fujinon FX 35mm f/1.4
Blogipohja: ThemeXpose 

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa