Davines - kampaamolaatua ekologisesti + ARVONTA!

tiistaina, toukokuuta 09, 2017


Kouluhommat alkaa viimein helpottaan ja pääsen vihdoin takaisin bloggaamisen pariin! Tänään jatketaan ekologisella linjalla, kun esittelyyn pääsee italialainen kampaamotuotemerkki Davines. Sain brändin tuotteita testattavakseni jo hyvän aikaa sitten, mutta ehdin kokeilemaan tuotteita vasta hiljattain. Postauksen lopusta löytyy arvonta, mikäli haluatte kokeilla onneanne päästä myös testaamaan tätä laadukasta kampaamosarjaa!

Davines on kampaamoissa myytävä hiustuotesarja, jonka arvoihin kuuluuvat vastuullisuus ja ekologisuus. Filosofia näkyy mm. siinä, että kaikkien Davines-tuotteiden hiilijalanjälki hyvitetään istuttamalla puita, yritys tukee paikallisia pienviljelijöitä hankkiessaan ainesosia ja tuotteiden valmistukseen käytetään vain uusiutuvaa energiaa. Vaikka ekologisuus ei olekaan omissa arvoissani ihan ykkösenä, niin tykkään silti tukea aatetta, jos sellainen vaihtoehto on helposti saatavilla.

Davinesia myyvät kampaamot voi muuten tarkistaa kätevästi netistä tämän linkin kautta. Linkki vie Davinesin Salon Locatoriin, jossa on karttaan merkitty kampaamot, joissa Davinesia on saatavilla.


Sain testiin hiustyypilleni sopivat LOVE smoothing -sarjan shampoon ja hoitoaineen, joissa on käytetty kestävän kehityksen mukaisesti viljellystä oliivista saatua uutetta. Usein pörröinen ja sähköinen pehkoni on tykännyt näistä silottavista tuotteista todella paljon, vaikka purkissa oleva hoitoaine ei ehkä olekaan kaikista käytännöllisin käyttää. 

Kampaamotuotteiden käyttö on tuonut tavanomaiseen tuoterepertuaariini mukavaa vaihtelua, kun yleensä käytän lähinnä halvinta mitä marketista saa mahdollisimman isossa pullossa (lue: TRESemmé), koska varsinkin hoitoainetta kuluu tähän tukkaan ihan älyttömästi. Näiden kahden tuotteen jälkeen olen kyllä miettinyt, pitäisikö siirtyä kokonaan pois markettikamasta ja alkaa panostaa hiustuotteisiin, koska eron kyllä huomaa! LOVE shampoo puhdistaa hiukset ihanan hellävaraisesti mutta silti tehokkaasti, jolloin hiukset tuntuvat puhtailta, mutta ilman sitä natisevan kuivaa ja pörröistä tunnetta, minkä tyypillinen sulfaattishampoo yleensä jättää. Koostumukseltaan ihanan tuhti LOVE conditioner tekee hiuksista todella pehmeät ja sileät, jopa niin sileät että en välttämättä kaipaa tavanomaista hiusöljyllä lutraamista pesun jälkeen. 


Näiden hoitoaineiden pakkaukset on muuten valmistettu elintarvikekäyttöön soveltuvasta ja mikronkestävästä polypropeenimuovista, joten purkin voi uusiokäyttää tyhjentymisen jälkeen vaikkapa pakastusrasiana! Nyt keväällä käydyn kosmetiikkapakkaukset-opintojakson jälkeen on tullut vilkuiltua tavallista enemmän kosmetiikkapakkausten materiaali- ja kierrätysmerkintöjä (tai niiden puutetta...), ja Davinesin pakkauksissa on kaikissa esimerkillisesti merkitty, mistä materiaalista pakkaukset on valmistettu. Shampoopullo on PE-muovia, hoitosuihke PET-muovia ja hiuspuuteri alumiinia, joten kaikki pakkaukset sopivat myös kierrätykseen. Voisin joskus vaikka tehdä postauksen kosmetiikkapakkausten kierrättämisestä, jos teitä sellainen kiinnostaa :)


Sain testiin myös monikäyttöisen This Is A Dry Texturizer -hiuspuuterin sekä hiuksiin jätettävän OI All In One Milk -hoitosuihkeen. R-a-k-a-s-t-a-n näiden molempien tuoksua! Hiuspuuterin tuoksu on sellainen vaniljaisen pehmeä ja hoitosuihkeen vähän parfyymisempi.


OI All In One Milk -hoitosuihkeen pikkuputelin ehdin käyttää jo loppuun ja pähkäilen vielä, pitäisikö ostaa lisää isommassa koossa. Kosteuttavat hoitosuihkeet ovat ehkä parhain keino taltuttaa hiusten sähköisyys ja tämä on hiuksissa ihanan kevyen tuntuinen eikä jätä tukkaa lähmäiseksi.


En yleensä käytä kovinkaan paljoa muotoilutuotteita hiuksiini, koska olen ihan äärimmäisen laiska kampausten teossa. Tykkään pitää hiuksia auki, jolloin niille ei tarvitse paljoa mitään tehdäkään. Hiukseni ovat kuitenkin aika paksut, joten ne voivat helposti näyttää latteilta, koska painavat kutrit painavat hiuksia alas. Olen välillä käyttänyt tyven kohottamiseen kuivashampoota, mutta tämä This Is A Dry Texturizer -tekstuurisuihke/hiuspuuteri toimii siinä hommassa paljon paremmin, eikä jätä samanlaista rapsakkaa tunnetta, mitä esimerkiksi hiuslakan ja tupeerauksen yhdistelmä tekisi. Kerrankin muotoilutuote, jota tällainen tumpelokin osaa käyttää! Tuoksu tässä on tosiaan aivan ihana ja joka kerta kun olen tätä hiuksiini suihkinut, olen kuullut kehuja, että tuoksuupa täällä ihanalta.

Kaiken kaikkiaan ensivaikutelmani Davinesista on todella hyvä ja tulen varmasti jatkossakin tutustumaan lähemmin brändin tuotteisiin. Jos tekin haluatte päästä testaamaan brändin tuotteita, nyt siihen on mahdollisuus!

///   ARVONTA   ///

Arvonnan voittaja saa valita vapaasti kaksi itselleen sopivinta tuotetta Davinesin Essential Haircare -valikoimasta, joka löytyy klikkaamalla tätä linkkiä. Allaolevasta listasta voi myös tarkistaa, millaisille hiustyypeille sarjat sopivat. Muistathan lukea säännöt tarkasti ennen arvontaan osallistumista!

Love Smoothing - pörröisille ja silotusta kaipaaville hiuksille
Love Curl - kiharille hiuksille
Minu - värjätyille hiuksille
Nounou - vaalennetuille ja käsitellyille hiuksille
Momo - kuiville hiuksille
Dede - suomalaisille ohuille hiuksille
Melu - vaurioituneille hiuksille
Volu - tuuheutta kaipaaville hiuksille
Solu - syväpuhdistusta kaipaaville hiuksille


Säännöt

1. Arvontaan osallistutaan kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään, millainen hiustyyppi sinulla on.

2. Muista jättää myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan voittajaan yhteyden!

3. Osallistuakseen ei tarvitse olla blogin lukija, mutta uudet lukijat ovat aina tervetulleita :)

4. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 14.5. saakka, eli vielä äitienpäivänä voi osallistua. Arvon voittajan ensi viikon aikana.

Onnea arvontaan!

// Tuotteet saatu testiin blogin kautta maahantuojalta. Arvonnan palkinto on myös Face Helsingin sponsoroima. En hyödy linkkien klikkailusta.

Katso myös

64 kommenttia:

 1. Karkea ,paksu ja kuiva! Hyvin epäsuomalainen tukka siis.

  VastaaPoista
 2. Pitkä, paksu ja helposti takkuuntuva. Myös rasvoittuu helposti..

  tiialeht0@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. nyt permanentti, kuiva, takkuuntuva ja sileä... kuiva ja herkkä päänahka. mirjam.rissanen @gmail.com

  VastaaPoista
 4. Ihana arvonta! Oma hiuslaatuni on karhea, paksuhko ja semisti kuiva.

  salkanposti@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Aika ohuet ja tällä hetkellä kuivat!
  Jessu881@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Suomalaisille tyypillinen ohut, liukas ja lasimainen.
  marika.tuovinen[at]gmail.com

  VastaaPoista
 7. Hiuksia on paljon ja niistä saa paksuhkon ponnarin, mutta yksittäinen on hius litteä ja liukas. Vaikea muotoilla.
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Suora, rasvoittuva, lasimainen lättänätukka. Onneksi tukkaa on melko runsaasti, joten tupeeerauksella saa kyllä ihan näyttävää jälkeä. Edes blondaus ei ole saanut tukkaa kovin kuivaksi, joten hiukset näyttävät hyväkuntoiselta. Kiharoita tms tuntuu mahdottomalta tehdä.

  lillamy81 ät gmail.com

  VastaaPoista
 9. Paksu luonnonkihara :) ida.kojo@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Ihana arvonta!<3 Itsellä paksu ja latvat kuivat. Hieman myös luonnonkiharaa.
  janette.mertanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Todella paksu, mutta karhea ja kuivahko.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 12. Kuiva, karkea luonnonkihara..
  koo.aaa@gmail.com
  Ps.kierrätysjuttu kiinnostaisi

  VastaaPoista
 13. Onpa kiva arvonta! Sarjan yhtä muotoilutuotetta olenkin testannut luonnonkiharilleni ja se toimii, tykkään kyllä. Love curl olisi minun valintani.
  Maisa
  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Kiva arvonta! :) Mulla on suomalaiset ohuet hiukset, huokaus. Volyymia ja tuuheutta tarvitsisin.
  sanna.salmi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 15. Hiuslaatuni on tosi paksu ja melko liukas, välillä karheuteen taipuva. Kiva arvonta, toivottavasti onni suosisi :)
  n.komulainen@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Uiui, mahtava arvonta! (: Mulla on melko paksut ja lasimaiset hiukset. saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Ohuet ja nopsasti rasvottuvat.

  geriths (at) gmail (dot) com

  VastaaPoista
 18. Ohuet ja kuivahkot!

  liina.mamma(a)gmail.com

  VastaaPoista
 19. Ohut, liukas, nopeasti rasvoittuva ja vaikeasti käsiteltävä kaikin puolin.

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 20. Ohuet ja loivasti luonnonkiharaiset ja kosteutta kaipaavat!
  Bloggerlukijana mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Mulla on paksut, karheat ja pörröiset hiukset, jotka nykyään yrittää kihartua :)
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Ihana arvonta.
  Tyypillinen suomalainen tukka. Hius on lasimainen, liukas ja ohut. Hiukset ovat helposti lättänät, eivät todellakaan mikään ylpeyden aihe tai naisen kruunu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Murehdin niin hiuksiani, että sähköpostiosoite oli unohtua. outi.saariaho ät gmail.com

   Poista
 23. Hiukseni ovat paksut ja melko hyväkuntoiset vaikka olenkin taas innostunut vaalennuttamaan latvaa :)

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Kiitos esittelyistä, arvonnassa mukana myös :) Oma hius on ohut, tyypillinen suomalainen lirutukka, mutta latvat ovat vuosien värjäämisen jälkeen kuivat korput ja menevät herkkään takkuun :/ Suosin tuuheuttavia shampoita ja täyteläisiä hoitoaineita/-tuotteita :)

  vandaalia at outlook.com

  VastaaPoista
 25. Suomalainen lättänä lirutukka helposti rasvoittuvalla tyvellä. Latvat ovat niin kuivuneet, etteivät ne edes rasvoitu. Tosi hieno hiustenlaatu siis :/
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Hiuslaatuni on aika ohuehko ja lasimainen. Latvoista välillä kuivempi ja hapsottava.

  vanilliini100@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Minulla on ohuet lähes vauvan hiukset. Osallistun arvontaan.
  klaara49(at)luukku.com

  VastaaPoista
 28. Ohut ja helposti tyvestä rasvoittuva tukka.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 29. Erittäin erittäin sähköinen ja pörröinen tukka:D Ei vitsit, kun luin tän niin heti tuli hirveä himotus käyttää näitä 😍 Ymmärrät varmaan kun meillä taitaakin olla yhtä 'vaikeat' hiukset :D Ajattelin lyhentää näitä kesälle, sillä en kaipaa takkutukkaani takertumaa kesällä kasvoihin:'D

  Sanniijuliaa@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Hiukseni ovat kosteutta ja tuuheutta kaipaavat :)
  kivipuuteri(a)gmail.com

  VastaaPoista
 31. Todellakin kiinnostaa kierrättämispostaus! Olen ihan hukassa tyhjien pakkausten kanssa aina. Muutenkin kaikki ympäristönäkökulmiin, kestävyyteen ja kasvihuonekaasupäästöihin liittyvät postaukset ja vinkit kiinnostaa (ilman sellaista luonnonkosmen itseisarvolatausta, kuten sulta osaa odottaakin <3).

  Davines vaikuttaa kyllä niin sympaattiselta! Oma hiustyyppini on pehmeä luonnonkihara kuivahko pehko, joka lätistyy kosteuttavista tuotteista helposti. msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Suorat, ohuet, runsaat, raidoitetut.
  Kristiina

  Oonjustiina@ gmail.com

  VastaaPoista
 33. Mulla on kyllä ehdottomasti suomalaisen perinteinen ohut vaalea hius.. Tuuheutta ei oikeestaan ole, mutta hiukset on onneksi tällä hetkellä suht. hyvässä kunnossa. :)

  ellamaria.w@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. Täältä löytyy luonnostaan paksut, taipuisat ja karheat hiukset.

  hennnahenna(a)gmail.com

  VastaaPoista
 35. Itselläni on karheat ja kuivat, runsaasti kosteutusta kaipaavat hiukset :)

  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Mulla on paksut ja värjätyt hiukset, jotka on kuitenkin liukkaat ja latistuu helposti ja kaiken lisäksi katkeileekin vielä😅

  jellytae@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Minulla on takkuuntuvat, pörröiset ja vähän kuivat hiukset.
  yuenkynnet(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 38. Kuivat ja luonnostaan taipuisat hiukset, jotka takkuuntuvat herkästi.

  emmi.tolonen (at) netti.fi

  VastaaPoista
 39. Blondatut, tällä hetkellä lyhyet hiukset.

  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Suorat, pitkähköt maantienharmaat hiukset. Joskus pörröiset, joten valitsisin Love Smoothing -sarjan tuotteita. Mukana kivassa arvonnassa :)
  saya
  sayav at hotmail.fi

  VastaaPoista
 41. Mukana kivassa arvonnassa! Hiukseni ovat ohuet ja melko rasvoittuvat.
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Oon todella ihastunut Davinesin tuotteisiin! Juuri viimeisiään vetelee Lovely Curl -shampoo, joka on muuten sulfaatiton :) Käytössä on myös toi Love Smoothing -hoitoaine, joka on ehdottomasti paras kokeilemani hoitsikka! :)

  Hiuslaatuni on kuiva ja pörröinen!

  beautyblogdivine(at)gmail.com

  VastaaPoista
 43. Melko ohuet, suorat ja kuivahkot. Lisättynä herkällä päänahalla.
  mantalisti0@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Mulla on suomalaiset ohuet hiukset, joissa vielä kaupan päälle hitunen luonnonkiharaa. Tällä reseptillä hiusongelmat ovat jokapäiväisiä vieraita.
  tramp[@]netti.fi

  VastaaPoista
 45. Melko ohuet, hieman laineilevat ja helposti rasvoittuvat.

  anni.puuppeli@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Paksut, rasvoittuvat ja karkeat.

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 47. Suorat, värjätyt ja kuivahkot hiukset.

  n-i-n-n-u@hotmail.com

  VastaaPoista
 48. Hiukseni ovat tummat, puolipitkät ja helposti takkuuntuvat
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Pitkät, suorat ja kuivat. Ihania rasioita :-)
  sannamattila10@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Hiukseni ovat kuivat ja ERITTÄIN helposti takkuuntuvat. Näytän usein Harry Potterin Hagridilta.

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 51. hiukset ovat vähän lättänät, helposti sähköistyvät ja rasvoittuvat suht nopeasti.. mukana arvonnassa :-)
  ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Hiukseni ovat paksut, taipuisat ja helposti rasvoittuvat. Pitkinä olivat kuivat ja huonokuntoiset, mutta nykyään varsin sileät ja eläväiset. Oikeastaan kaipailisin lisää tuuheutta ja tekstuuria tukkaan.

  sean-simon@hotmail.com

  VastaaPoista
 53. Hiukseni ovat liukkaat ja ohuet, mutta hiuksia on paljon. Muotoilu on hankalaa, mutta nyt aivan lyhyen tukan kanssa pärjää paremmin.
  -Kipsuli-
  fredriikka1@luukku.com

  VastaaPoista
 54. Hiukseni ovat ohuet, lyhyet ja värjätyt.
  heikkilavirpi750@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Liukkaat ja ohuet.
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Mulla on hennot, liukkaat ja taipuisat, värjäämättömät hiukset ja nopeasti rasvoittuva päänahka. Osallistun arvontaan! katarimaria@iki.fi

  VastaaPoista
 57. Ohuet ja hennot hiukset :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 58. Paksut ja helposti takkuuntuvat hiukset.
  tyttinurminenn (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 59. Kuivat hiukset. :(
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 60. Lasimaiset. Ohentuva hius iän myötä.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 61. Hennot ja ohuehkot =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 62. Värjätyt ja kärsineet. Kuivat latvat :(
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 63. Ohut, lasimainen, värjätty, kasvaa nopsaan
  mari.pajunen(at)meiliboxi.fi

  VastaaPoista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa