Mattaava meikinkiinnityssuihke marketista

keskiviikkona, helmikuuta 08, 2017

High & Light

L'Oréal Paris Infallible Fixing Mist -meikinkiinnityssuihke on nyt vilahdellut jo useammassa blogissa, enkä ole vielä yhtäkään huonoa arviointia tuotteesta lukenut. Täytyy kyllä yhtyä kehujen kuoroon, sillä tämä on Urban Decayn All Nighterin ohella parhaimpia kiinnityssuihkeita, joita olen kokeillut.

Suihke jättää ihon mattaiseksi ja auttaa meikkiä pysymään paremmin paikoillaan, joten voisin kuvitella tämän sopivan mainiosti myös rasvoittuvalle iholle. Yleensä kiinnityssuihkeet nimenomaan imevät puuterisuutta ja jättävät kasvot dewyn eli sellaisen kasteisen hehkuvan näköiseksi, kun tämä taas jättää kasvoille kevyen puuterisen tunteen. Kuivallakaan iholla suihke ei tunnu mitenkään kuivattavalta vaikka mattapinnan jättääkin, vaan enemmänkin mukavan raikastavalta. 

Fixing Mistissä on mieto, hieman puuterimainen tuoksu ja neste on pullossa kahdessa faasissa, joten suihketta täytyy ravistaa ennen käyttöä. Jostain syystä ravistelen suihkeeni aina muutenkin, joten en näe sitä ylimääräisenä vaivana. Ainoa miinus tulee itse suihkeesta, sillä se ei ihan yllä UD:n ihanan hienojakoisten suihkeiden kanssa samaan kastiin.

High & Light

Hintaa suihkeella on vähän päälle kymppi, mikä on aikalailla samaa luokkaa kuin esimerkiksi NYXin kiinnityssuihkeet, mutta tässä on tavaraa yli puolet enemmän (100 ml) niihin nähden. Erittäin edullinen ja toimiva vaihtoehto siis, näytän tälle ehdottomasti peukkua. En ehkä vielä luopuisi All Nighteristani, mutta Fixing mist tulee hyvänä kakkosvaihtoehtona silloin, kun haluan meikiltäni enemmän mattaisuutta.

Oletteko te kokeilleet jo tätä hehkutettua kiinnityssuihketta?

Katso myös

6 kommenttia:

 1. Ooh, tää vaikuttaa tosi lupaavalta! Markettikosmetiikan pakkaukset ei yleensä herätä mussa suuria ihastumisen tunteita, mutta tämän pullon voisin ihan hyvin hankkia jo sen ulkonäönkin takia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää kans jotenkin tykkään tän pullon ulkonäöstä :D

   Poista
 2. Ei toimi omalla kuivalla ihollani yhtään. Kiristää ja vähänkään huonosti (eli liian läheltä) suihkutettuna jättää valkoisia puuterisia jälkiä kasvoille ja hiuksiin. Harmi, koska saatavuus ja hinta on hyvät. UD ja Nyx toimii molemmat moitteettomasti.

  - Trin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lueskelin jostain, että valkoiset pisteet vois johtua siitä, että ei oo ravistanut tuotetta tarpeeksi ja se pohjalla oleva mömmö ei oo sekouttunut kunnolla nesteeseen. Toisaalta kaikki tuotteet ei vaan aina toimi kaikilla :/

   Poista
 3. Vielä en ole kokeillut, mutta kovasti kyllä houkuttelisi kun on niin kehuttu :) Hintakin on tosissaan kohdillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihan mahtava, eikä hintakaan päätä huimaa! :)

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa