Beauty Box X Meikkipää

lauantaina, helmikuuta 18, 2017

High & Light

No nyt on oikeasti mahtava kosmetiikkaboksi! Sain testattavakseni Meikkipää by Riia & Laura -blogin pitkän linjan kauneusalan ammattilaisten Riian ja Lauran kokoaman Beauty Box X Meikkipää -kauneusboksin, jota voi tilata Beauty Pop Up -verkkokaupasta. Hintaa laatikolla on 49 €, mutta kuten näissä bokseissa yleensä, niin myös tässä sisällön arvo on yli tuplat myyntihinnasta (117 €). Beauty Boxiin on valikoitu Riian ja Lauran suosikkituotteita ja sisältö on myös koottu pitäen mielessä tuotteiden sopivuus mahdollisimman monelle.

High & Light

Kattavaan boksiin on pakattu yhdeksän tuotetta ja laatikon sisältö on myös tiedossa etukäteen, jos sen haluaa ennen tilaamista vilkaista. Vaikka tykkäänkin ylläribokseista, niin näiden vähän kalliimpien boksien kanssa on ehkä jopa parempi, että tietää mistä maksaa. Ostopäätöstä varmasti helpottaa tietää ennestään, tuleeko laatikossa tulevia tuotteita käytettyä. Täytyy kyllä sanoa, että tämä boksi on erittäin hyvin koottu niin, että tuotteet todellakin sopivat monelle ja tulevat melko varmasti käyttöön. Ei siis mitään hammastahnoja, vaan oikeasti kiinnostavia tuotteita, jotka ovat myös erittäin käyttökelpoisia.
High & Light


Välineistöä laatikosta tuli kaksin kappalein. Meikkimunaksikin tituleerattu beautyblender-meikkisieni on monen meikkipussin luottotuote, ja edellinen yksilöni olikin jo vaihtamisen tarpeessa. Jokapäiväiseen arkimeikkiin koen beautyblenderin käytön vähän liian aikaavievänä, mutta juhlameikkiin ja iltarientoihin tykkään levittää meikkipohjan meikkisienen avulla.

MakeUp Eraser -meikinpuhdistusliina onkin uudempi tuttavuus. Olen testaillut nyt jonkin aikaa W7-merkin vastaavaa It's Magic! Make Up Remover Cloth -liinaa, joten kiinnostaa kokeilla, onko tämä alkuperäinen versio vielä parempi kuin edullisempi kopio. Matkoilla tällainen meikinpoistoliina on todella kätevä, sillä sen lisäksi ei tarvitse raahata mukana myös meikinpoistoainetta ja kasvoputsaria, koska liinalla saa kasvot puhdistettua pelkällä vedellä. Liina on myös konepesun ja kuivausrummun kestävä.

High & Light

Ihonhoidossa on suosittu luonnonkosmetiikkaa. Sofie la Girafe Baby Oil on monitoimiöljy, joka sopii nimestään huolimatta myös aikuisille meikinpoistoon, ihon kosteutukseen, hiuksille, kynsinauhoille sekä vartalolle. Tykkään käyttää öljyjä ihonhoidossa sekä ihon puhdistukseen että osana kasvojeni kosteutusrutiinia, joten tämä pienikokoinen tuubi lähtee todennäköisesti tuleville Lontoon ja Amterdamin matkoille mukaan.

Dr. Hauschkan Cleansing Cream on hyvin mielenkiintoisen kuuloinen puhdistusvoide, jonka käyttö poikkeaa hieman tavanomaisesta puhdistusvoiteesta. Tähän voiteeseen sekoitetaan kämmenellä hieman vettä, jonka jälkeen seosta painellaan kasvoille ja lopuksi huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Tämäkin lähtee testiin todennäköisesti aika pian.

High & Light

Meikkejä tuli kolmin kappalein, Vichyn Dermablend -meikkivoidetta olen useasti apteekissa hypistellyt, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi ostettua. Kokeilin tätä pikaisesti kasvoille, ja tämä todellakin peittää uskomattoman hyvin melko ohuellakin kerroksella. Vaikka meikkivoide jättää jälkeensä mattapinnan, niin omilla kasvoillani tuote näytti yllättävän heleältä eikä yhtään odottamaltani pakkelikerrokselta. En sanoisi että voide tarraa kuiviin kohtiin, mutta nenänpielissäni ja muissa kuivemmissa kohdissa meikkipohja näytti hieman epätasaisemmalta kuin muualla kasvoilla. Kosteuttavan pohjustajan kanssa näkisin tässä erittäin paljon potentiaalia. Sävy 15 Opal on hieman liian tumma omalle iholleni, mutta täytyy vielä kokeilla vaalennustippojen kanssa. Testailu siis jatkukoon.

Clarinsin Instant Light Natural Lip Perfector -huulikiiltoja olen kuullut useasti kehuttavan, ja nyt todellakin ymmärrän miksi. Tämä tuubi pomppasi heti ensikokeilulta suosikkihuulikiiltojeni kastiin NYXin Butter Glossien rinnalle, tosin tykkään ehkä enemmän perinteisestä vaahtomuoviapplikaattorista kuin tällaisista tuubimallisista. Ihanan tuoksun lisäksi nämä muuten myös maistuvat hyvältä.

Mustaa rajauskynää tarvitaan aina, joten en yhtään ihmettele, miksi Artdecon Khol Eye Liner Waterproof päätyi boksiin mukaan. Täytyy sanoa että yllätyin tämänkin kanssa todella positiivisesti, sillä koostumus muistuttaa hyvin paljon ihanan pehmeästi levittyvää ja supermustaa suosikkiani, Urban Decayn 24/7 Glide-On Eye Penciliä sävyssä Perversion, jota hehkutin viime vuoden suosikeissani.

High & Light

Hiukset huomioitiin Joicon K-Pak Color Therapy Luster Lock -tehohoidolla, joka on tarkoitettu värjätyille ja rasittuneille hiuksille, mutta toimii todennäköisesti myös omassa värjäämättömässä päässäni hiusten silottajana. Tuotetta käytetään hoitoaineen tapaan pyyhekuiviin hiuksiin ja huuhdellaan 3-5 minuutin vaikutusajan päästä pois. Joico on minulle brändinä uusi tuttavuus, joten odotan innolla testailua. Tuoksu on ainakin erittäin hyvä!

Compeedin rakko- ja liikavarvaslaastarit eivät herätä minussa mitään suuria tunteita, mutta tulevat varmasti käyttöön. Pidän yleensä aina jossain laukunpohjalla rakkolaastaria mukana varmuuden vuoksi varsinkin kesäisin, joten sinne nämäkin todennäköisesti päätyvät.

High & Light

Kokonaisuudessaan erittäin kattava ja monipuolinen boksi! Jos en olisi saanut laatikkoa pr-näytteenä, olisin hyvin voinut tämän ostaakin. Eniten innoissani olen tämän hetken kokeilujen perusteella Clarinsin huulikiillosta ja Dermablend-meikkivoiteesta, mutta odotan myös mielenkiinnolla muiden tuotteiden testailua. Tässä boksissa saa todellakin rahoilleen vastinetta, sillä melkein jo pelkät beautyblender ja MakeUp Eraser kattavat laatikon myyntihinnan. Jos siis on aikeissa muutenkin ostaa joitain näistä tuotteista, niin kannattaa samalla rahalla tilata koko boksi.

Kiitos vielä Riialle ja Lauralle, erittäin hyvää työtä tämän boksin kanssa! 

// Postauksen tuotteet on saatu blogin kautta. En hyödy linkkien klikkailusta.

Katso myös

6 kommenttia:

 1. Tämä boxi on kyllä ehdottomasti hintansa arvoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Saa kyllä tavaraa koko rahan eestä ja ylikin :D

   Poista
 2. Aivan mahtava sisältö tolla boksilla ja todellakin hintansa arvoinen! Noinkin kalliin boksin sisällö todennäköisesti haluaisin itsekin tarkistaa ennen tilaamista, vaikka normaalisti tykkäänkin juuri siitä yllätyksen tunteesta, mikä bokseja avatessa tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuukausittaisen ylläriboksit on vähän kuin joulu joka kuukausi! :D Pitäis vaan keksiä joku kiva boksi mitä alkaa tilaamaan...

   Poista
 3. Siis tää on kyllä todella mielenkiintoinen boksi! Mun pitää vielä vähän pohdiskella tän tilaamista, mutta kovasti kyllä houkuttelisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä lämpimästi! Saa todellakin rahoilleen vastinetta :)

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa