Tutoriaali: Kolmen tuotteen kulmat

keskiviikkona, tammikuuta 04, 2017

Tutoriaali: Kolmen tuotteen kulmat

Teen yleensä kulmakarvani kolmen tuotteen avulla: kulmakynällä, valkoisella tai nudella rajauskynällä sekä sävytetyllä kulmamaskaralla. Koska teitä tietysti kiinnostaa, miten kulmani meikkaan, niin tein pienen tutoriaalin tavanomaisesta kulmakarvarutiinistani. Tällä tekniikalla meikkaan kulmat lähes päivittäin, laiskoina päivinä turvaudun yleensä vain kulmakynään ja superkiireisinä aamuina tyydyn vain harjaamaan kulmat läpi kulmamaskaralla.

Tutoriaali: Kolmen tuotteen kulmat

Tutoriaalissa käytetyt tuotteet:
· Anastasia Beverly Hills Brow Wiz, sävy Medium Brown
· essence kajal pencil, sävy 04 white
· NYX Tinted Brow Mascara, sävy Brunette

Tutoriaali: Kolmen tuotteen kulmat

1. Lähtötilanne: harvat ja melko vaaleat kulmakarvat.

2. Aloitan aina harjaamalla kulmakarvat ylöspäin kulmakynän toisesta päästä löytyvällä pyöröharjalla. Tämä helpottaa kulmakarvan alapuolen piirtämistä, kun näkee paremmin, missä kohti kulmakarvoissa on täytettäviä aukkoja.

3. Harjaamisen jälkeen alan värittää kulmia. Aloitan yleensä sisänurkasta piirtämällä kulmien alareunaan viivan.

4. Alareunan piirtäminen auttaa hahmottamaan kulmakarvojen muotoa paremmin. Seuraan yleensä kulmakarvojeni omaa muotoa, mutta kaaren kohdalla suoristan/pyöristän muotoa hieman, koska kulmissani on luonnostaan aika voimakas kaari. Piirrän siis ihan suoraan ihoon kulmakarvojen alapuolelle kaaren kohdalla, koska siinä kohtaa karvoja on aika harvakseltaan.

5. Kun alareuna on piirretty, jatkan kulmien värittämistä kynällä. Piirrän lyhyitä vetoja karvojen kasvusuunnan mukaisesti, eli etuosassa alhaalta ylöspäin ja hännässä taas vaakatasossa hieman ylhäältä alaspäin. Tässä kohtaa ei haittaa, vaikka väriä tulisi liikaa, sillä se häivytetään seuraavassa vaiheessa.

6. Värityksen jälkeen otan taas kulmakynän toisen pään pyöröharjan käyttöön ja harjaan kulmat läpi. Häivyttelen väriä yleensä kulmakarvojen yläpuolelta ja etuosasta, jotta lopputuloksesta tulisi pehmeämpi ja luonnollisempi.

7. Seuraavaksi on aika skarpata kulmat, tämän vaiheen voi tehdä myös peiteaineen avulla tai jättää kokonaan välistä. Piirrän yleensä joko valkoisella tai ihonsävyisellä rajauskynällä viivat kulmakarvan alareunaa pitkin sekä hännän yläpuolelle. Tämä auttaa siistimään kulmavärin rajat, jolloin lookista tulee hieman huolitellumpi.

8. Viivat kannattaa myös häivyttää huolella, muuten lopputulos voi näyttää aika extremeltä. Käytän häivyttämiseen yleensä ihan vain sormea. Valkoinen kynä toimii kulmien siistimisen lisäksi myös kulmaluun korostajana, minkä vuoksi tykkäänkin sitä käyttää. Kynsillä: O·P·I Red Fingers & Mistletoes.

9. Loppusilauksena harjaan kulmat läpi värillisellä kulmamaskaralla. Aloitan hännästä harjaten kulmakarvoja alaspäin ja sen jälkeen harjaan etuosasta karvoja ylöspäin. Teen kulmakarvat aina vasta meikkipohjan jälkeen ja levitän meikkivoidetta myös kulmakarvojen päälle, mikä tuo kulmakarvoille hieman harmahtavan sävyn. Kulmamaskara tuo väriä takaisin karvoihin ja auttaa niitä myös pysymään paremmin paikoillaan, etteivät ne sojota sinne tänne.

10. Valmista tuli!

Tutoriaali: Kolmen tuotteen kulmat

Loppuun vielä vertailukuva meikatusta ja meikkaamattomasta kulmakarvasta. Ero on aika huomattava!

/ / / 

Montaako tuotetta te käytätte kulmienne meikkaamiseen? :D

Katso myös

12 kommenttia:

 1. Tosi kaunis lopputulos ja sulla on kauniit kulmat! Mä olen laiska kulmien meikkaaja, menen ihan kulmakynällä, joskus skarppaan tuon alalinjan siihen varta vasten räätälöidyllä meikkikynällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla kulmat on se, mihin yleensä arkena panostan eniten, siihen menee aamuisin myös eniten aikaa :'D

   Poista
 2. Kaunis lopputulos. Itse käytän kahta kynää ja vahaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vahaa olen myös joskus käyttänyt, mutta jostain syystä olen nyt jumiutunut kulmageeliin/maskaraan :D

   Poista
 3. Sulla on kauniit kulmat ja "harvuus" on melko subjetiivinen käsite, sillä mulla on ehkä puolet tuosta määrästä kulmakarvoja:D Käytän tällä hetkellä kynää ja vahaa, jos on aikaa niin alapuolelle läärään peitevoidesiveltimestä jämät:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah joo, onhan niitä paljon harvempiakin kulmia :D Meikattuun verrattuna meikkaamattomat vaan näyttää tosi pliisuilta ja omaan silmään harvoilta :D

   Poista
 4. Kadehtittavan upeat kulmat...huoh...

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis lopputulos! Juuri sellainen luonnollinen, josta tykkään :) "Instakulmat" on mun makuuni nounou!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sama täällä, instakulmat on vähän liian överit mun makuun :D

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa