Upeaakin upeampi Urban Decay Moondust

sunnuntaina, joulukuuta 18, 2016

Upeaakin upeampi Urban Decay Moondust

Jos lempimeikkimerkkejäni kysytään, on Urban Decay satavarmasti mukana kärkikahinoissa. Tänä vuonna 20-vuotista taivaltaan juhlistava brändi on viimeaikoina tuonut markkinoille toinen toistaan tyrmäävämpiä tuotteita, joista yksi on tämä upea glitterluomiväripaletti Moondust. En tiedä minkä ihmeen mielenhäiriön kourissa olin tämän paletin julkaisun aikaan, sillä en aluksi syttynyt tälle ollenkaan. Ajattelin vaan että meh, ei ole minua varten.

Voi kuinka väärässä olinkaan. Katseltuani muiden bloggaajien ja vloggaajien hehkutusta tästä paletista (ja kimaltavan pikkujoulukauden lähestyessä) aloin itsekin kehittää pikkuhiljaa pienimuotoista pakkomiellettä palettia kohtaan. Kun Sokokselle iski veronpalautuspäivänä -24% alet kaikesta, oli tämä kaunokainen pakko vihdoin kotiuttaa. Mikä tässä paletissa sitten on niin ihmeellistä? Antaa kuvien puhua puolestaan:

Upeaakin upeampi Urban Decay Moondust
Upeaakin upeampi Urban Decay Moondust

Jaksan aina ihastella Urban Decayn paleteissa sävymaailmojen lisäksi myös itse palettien laadukkuutta. Moondustin luomivärit on pakattu jämäkkään muovikuoreen, joka sulkeutuu napakalla magneettikiinnityksellä ja kannen alta löytyy koko paletin levyinen peili. UD:n paletit näyttävät yleensä upeilta myös ulkoa, tämäkin yksilö on puettu kauniin kimaltelevaan asuun ja kansi on varustettu upotetulla, tyylikkään peilipintaisella Moondust-tekstillä. Vice-paletteihin verrattuna Moondust on vähän kompaktimman kokoinen, mutta mielestäni napit olisi voinut sijoittaa vielä vähän tiiviimmin. Toisaalta, tällä tavoin sävyt eivät pääse sekoittumaan niin helposti keskenään, koska glitteri on tunnetusti aika leviävää sorttia.

Upeaakin upeampi Urban Decay Moondust
Upeaakin upeampi Urban Decay Moondust

Paletti sisältää kahdeksan sykähdyttävän sädehtivää sävyä, joista ainakin Element on myös duochrome, vaihtaen väriä kuvakulmasta riippuen karpaloisen vaaleanpunaisesta liekehtivään oranssiin. Myös Lithium, Vega ja Galaxy näyttävät paletissa vaihtavan sävyä katselukulmasta ja valaistuksesta riippuen, mutta kaikista selkein duochrome on Elementillä.

Upeaakin upeampi Urban Decay Moondust

Allaolevissa swatcheissa vasemmanpuoleiset on tehty puhtaalle iholle ja oikeanpuoleiset e.l.f. Glitter Primer -pohjustajan päälle. Swatcheista huomaa, että pohjustaja tuo sävyjen intensiteetin paremmin esille, mutta käyttäisin pohjustajaa näiden kanssa muutenkin, ihan pysyvyydenkin kannalta. Paletin ulkopakkauksessa neuvotaan käyttämään sävyjä kosteana, jos haluaa täyden intensiteetin, mutta mielestäni tahmainen pohjustaja ajaa saman asian.

Upeaakin upeampi Urban Decay Moondust

SPECTER - Kermanvaalea pohjasävy, jossa on vaaleanpunaista glitteriä. Paletin sävyistä vaalein, joten ei näyttäydy yhtä intensiivisenä kuin muut sävyt. Iholla näkyy oikeastaan vain glitteri, koska pohjasävy on niin lähellä omaa ihonsävyäni.

ELEMENT - Punaruskea pohjasävy, jossa pinkki-oranssia duochrome-glitteriä. Melko pigmenttinen yksinäänkin, mutta pääsee parhaiten oikeuksiinsa pohjustajan kanssa.

MAGNETIC - Tumma violetti, jossa vaaleansinistä glitteriä. Yksinään vähän hailu, mutta toimii hyvin pohjustajan kanssa.

LIGHTYEAR - Vihreällä pohjalla sinivihertävää glitteriä. Pigmenttiä löytyy, mutta tämäkin kaipaa pohjustajaa alle.

Upeaakin upeampi Urban Decay Moondust

GRANITE - Harmaalla pohjalla hopeanharmaata glitteriä. Yksinäänkin melko pigmenttinen, mutta pohjustajan kanssa saa vielä tummemman sävyn.

LITHIUM - Kullanhohtoista glitteriä ruskealla pohjasävyllä. Lithium on sävyistä kaikista pigmenttisin ja näkyy hyvin iholla myös ilman pohjustajaa, mutta pohjustajan kanssa glitteri tulee vielä paremmin esiin.

VEGA - Tumman siniharmaa pohjasävy, jossa vaaleansinistä ja jostain kulmasta katsottuna myös hieman vihertävää glitteriä. Sinisyys tulee todella hyvin esiin pohjustajan kanssa.

GALAXY - Mustanharmaalla pohjalla siniturkoosia ja violettia glitteriä. Yksinäänkin kaunis, mutta pohjustajan kanssa suorastaan tyrmäävä. Ehkä paletin upein sävy, joka ei pääse kuvissa kunnolla oikeuksiinsa.

/ / / 

Huhhuh, kun on kaunis paletti. Onneksi tulin järkiini ja tajusin käydä nappaamassa tämän aarteen omakseni, ennen kuin on liian myöhäistä, sillä kyseessä on Limited Edition -paletti. Näitä muuten näyttäisi olevan vielä jäljellä ainakin Sokoksen verkkokaupassa, ihan vaan vinkvink jos kutkuttelee, koska ei välttämättä ole enää kauaa.

Jakaako joku siellä ruudun toisella puolella rakkauteni Urban Decayn paletteihin?

Katso myös

12 kommenttia:

 1. Voi ei sait mulle ostohalun päälle! :DD Oon katellut tätä pitkään, mutta aatellut, ettei mulla ole sille tarvetta. Nyt tuntuu, että se ois must-have :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah mietin ihan samaa aluksi, mutta luojan kiitos muutin mieleni! :D On kyllä ehdottomasti joka pennin arvoinen 👌

   Poista
 2. Upea paletti ^_^ Mä tiedän itseni, nämä sävyt ovat oman mukavuusalueen ulkopuolella, en siis osaisi käyttää. Ihastelenpa sitten niitä muilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietin aluksi, mutta toisaalta tässä on yllättävän neutraalit sävyt. Tai jos väriä käytän, niin yleensä se on juurikin sinistä, punertavaa, vihreää tai violettia :D

   Poista
 3. Hienon näköisiä, mutta minulle vähän liikaa kimallusta. Duochrome sävyt ovat kylläkin aivan ihania:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kimallusta ei voi koskaan olla liikaa! ;D

   Poista
 4. Onhan nää ihan mielettömiä mutta ehkä vähän liikaa mulle kuitenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä voi käyttää tosi hillitystikin! Vähän glitteriä luomen keskelle piristää varmasti meikin kuin meikin :D

   Poista
 5. Urban Decayn luomiväripaletit ovat ihania ja Moondust näyttää mielettömän upealta! Äääh, tekisi mieli osta tämä, mutta yritän hillitä itseni. :D

  VastaaPoista
 6. Mullekin tämä on melkein liian kimalteinen, mutta juhlakauteen kyllä varmasti ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlakauteen on kyllä ihan mieletön! :)

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa