Uusi lempparipalettini ja sen värikkäämpi sisar

maanantaina, marraskuuta 21, 2016

Uusi lempparipalettini ja sen värikkäämpi sisar

Nähtyäni nämä uudet NYX Cosmeticsin Ultimate Shadow Palette -luomiväripaletit ensimmäisen kerran Instagramissa, alkoi kuola valua pitkin suupieltäni. Pakko. Saada. Nyt heti. Valitettavasti paletteja ei silloin vielä ollut Suomessa saatavilla, joten ehdin himoita näitä jo hetken aikaa ennen kuin bongasin nämä myynnistä eleveniltä. Lienee sanomattakin selvää, että paletit löysivät aika pian itsensä ostoskoristani.

Ultimate-paletteja on kaikkiaan neljä, mutta kahden muun sävymaailmat eivät säväyttäneet minua niin paljoa kuin nämä kaksi kaunokaista. Lämpimiä nudesävyjä sisältävä Warm Neutrals ja upea sateenkaaripaletti Brights puhuttelivat minua niin kovaan ääneen, että päädyin tilaamaan molemmat.

Uusi lempparipalettini ja sen värikkäämpi sisar

Warm Neutrals -paletissa yhdistyvät täydellisesti kaikki yleensä arkimeikissä käyttämäni sävyt, koska tykkään käyttää lämpimiä ruskeita ja hohtavia nudeäsvyjä. Paletissa on juuri sopivassa suhteessa mattaa ja hohdetta sekä tummaa ja vaaleaa. Jos saisin koota vapaavalintaisesti omaan makuuni täydellisen paletin, se näyttäisi sävyjensä puolesta todennäköisestä juuri tällaiselta.

En tiedä miksi himoitsen aina kaikkia värikkäitä paletteja, vaikka en paljoakaan värejä meikissäni yleensä käytä. No, nyt taitaa olla korkea aika opetella, sillä Brights-paletista löytyy todella kauniita sävyjä, jotka suorastaan huutavat päästä luomille.

Uusi lempparipalettini ja sen värikkäämpi sisar

Yllätyin todella positiivisesti palettien koosta, koska nämä ovat tosi pienet! Olin kuvitellut nämä isommiksi, koska paleteissa on kuitenkin 16 sävyä kussakin. Paljon reissaavana pakko arvostaa, että paletit mahtuvat pieneen tilaan. Olen yleensä raahannut mukanani joka paikkaan IsaDoran Matte Chocolates -palettia sekä itse kokoamaani Inglotin palettia, jossa on viininpunainen mattasävy sekä pari kultaista ja yksi pronssinen hohtava sävy. Warm Neutrals yhdistää kätevästi molemmat paletit yhteen sävyjensä puolesta ja mahtuu paremmin mukaankin. Ei siis ole ihme, että tästä tuli kertaheitolla uusi lempparipalettini. En muuten taida olla ainoa joka tästä tykkää, koska paletti on tällä hetkellä elevenillä edelleen loppuunmyyty.

Uusi lempparipalettini ja sen värikkäämpi sisar
Uusi lempparipalettini ja sen värikkäämpi sisarUusi lempparipalettini ja sen värikkäämpi sisarUusi lempparipalettini ja sen värikkäämpi sisar
Uusi lempparipalettini ja sen värikkäämpi sisar

Warm Neutrals sisältää yhdeksän mattasävyä ja seitsemän hohtavaa sävyä. Koostumus on todella hyvä ja pigmenttiä löytyy varsinkin tummemmista sekä hohtavista sävyistä. Sävyt häivyttyvät todella hyvin, myös tummat sävyt. Vaikka olenkin kuullut paljon hyvää NYXin luomiväreistä, niin yllätyin silti näiden laadukkuudesta. Hinta-laatusuhde on siis ainakin kohdillaan! Jos jotain olisin kaivannut tähän vielä, niin ehkä enemmän oranssiin vivahtavia tai punertavia sävyjä.

Uusi lempparipalettini ja sen värikkäämpi sisar
Uusi lempparipalettini ja sen värikkäämpi sisar
Uusi lempparipalettini ja sen värikkäämpi sisarUusi lempparipalettini ja sen värikkäämpi sisar
Uusi lempparipalettini ja sen värikkäämpi sisar

Brights sisältää laskujeni mukaan myös yhdeksän täysin mattaista sävyä ja seitsemän enemmän tai vähemmän hohtavaa sävyä. Hohtavat sävyt ovat kuitenkin aika hillitysti kimaltavia, iholla ne näyttävät lähes mattaisilta. Omaan makuuni se on vain plussaa, koska tykkään värikkäistä luomiväreistäni eniten mattaisina. Tässä paletissa sävyjen laatu hieman vaihtelee - pigmenttiä löytyy kyllä, mutta osa sävyistä on hieman epätasaisemmin levittyviä. Suosittelenkin aina käyttämään valkoista pohjustajaa värikkäiden luomivärien alta, jotta niistä saa värit paremmin esiin.

Uusi lempparipalettini ja sen värikkäämpi sisar

Näillä ihanuuksilla on hintaa elevenin verkkokaupassa vaivaiset 20,70€ kipale, mikä on mielestäni todella hyvä hinta kuudestatoista luomiväristä. Jos siis kaipaa edullisia ja kattavan sävyvalikoiman omaavia luomiväripaletteja, niin voin lämpimästi suositella näitä!

Käytättekö enemmän neutraaleja väi värikkäitä sävyjä meikissänne? :)

SEURAA BLOGIA:   BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK

Katso myös

8 kommenttia:

 1. Käytän mieluiten tällä hetkellä värikkäitä. Neutraaleja on tullut käytettyä vuosien varrella ehkä jo vähän liikaakin, että vaihtelu virkistää luomillakin:)

  Kiva, että Nyxin paletit tosiaankin ovat hieman pienempiä. Isompien kanssa meinaisi minulla ainakin tulla hieman tukala olo;) Mihin sellaisenkin taas saisi sijoitettua;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskahan sitä itse kyllästyy niihin neutraaleihin :'D

   Poista
 2. Tähän aikaan vuodesta itselläni tulee enemmän käytettyä neutraaleja sävyä, jos ei lasketa, tummia vihertäviä tai violetteja sävyjä. Eli tuo Warm Neutrals paletti todellakin kolahti! Keväällä toisaalta innostun väreistä, mutta en tiedä innostuisinko niin paljoa, että tuota värikkäämpää palettia tulisi tarpeeksi käytettyä :) Nuo violetit ja turkoosin vihertävät sävyt on tosi kivoja, mutta punaiset ja keltaiset jäisi varmaan käyttämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä silloin kun käytän värejä, käytän tyyliin tummansinistä, viininpunaista ja metsänvihreää - melko neutraaleja nekin :D Saa nähdä löydänkö käyttöä näin kirkkaille sävyille!

   Poista
 3. Warm Neutrals on kyllä ihana paletti <3 Bright houkuttelee myös mutta mulla on nuita värikkäitä ja koska olen lukenut joidenkin värien olevan kalkkisia niin passaan nyt ainakin toistaiseksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, osa Brightsin sävyistä oli vähän kalkkisia :/ Mutta hintaan nähden aika hyviä kuitenkin, on sitä huonompiakin tullut testattua!

   Poista
 4. Minäkin himoitsen värikkäitä paletteja vaikka suhteellisen harvoin mitään todella värikkäitä meikkejä teen. Ne vaan jotenkin vetoaa minuun tosi paljon.

  Olin ajatellut hankkia tuon värikkään NYXin, koska oikeasti humoitsen Viseartin värikästä sateenkaaripalettia mutta se maksaa noin 4 kertaa enemmän kuin Brights-paletti. Niin ajattelin, että jos tuo Brights paikkaisi sitä himotusta ainakin alkuunsa. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, himoitsen myös sitä Viseartia! Sen ostoa en kyllä voisi perustella itselleni :D

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa