Kosmetiikkashoppailijan Tukholma

sunnuntaina, marraskuuta 06, 2016


Kävimme pari viikkoa sitten kolmen muun kosmetiikkabloggaajan kanssa pyörähtämässä Tukholmanristeilyllä, tarkoituksena pyhiinvaeltaa kosmetiikkahörhöjen taivaaseen, Sephoraan. Mukana olivat Dazzling Glow -blogin Maria, Sinistä Pintaa -blogin Mirva sekä MaittaLy-blogin Maitta. 

Vähän lupailin viimeviikolla, että postaan tällä viikolla mitä tuli ostettua, mutta koska olen menossa uudestaan risteilylle tänään, niin päätin ympätä molempien reissujen ostokset sitten samaan postaukseen. Tässä postauksessa kerron, missä kävimme, jos joku kaipaa vinkkejä keskitettyyn kosmetiikkaiskuun Tukholman päiväristeilyllä. Mihin siis kannattaa suunnata, jos aikaa on rajoitetusti ja tarkoituksena on tuhlata sijoittaa rahat kosmetiikkatuotteisiin?


Meidän reissumme alkoi taksimatkalla satamasta suoraan Sturegallerian-ostoskeskuskeen, josta löytyisivät elevenin sekä Ritualsin liikkeet. Siitä jatkoimme aika suoraviivaista reittiä Oriflamen ja Sephoran kautta Hamngatania pitkin länteen. Unohdin tästä kartasta täysin & Other Storiesin, jossa myös piipahdimme, mutta se sijaitsee samalla kadulla Sephoran kanssa, mutta lähempänä Sturegalleriania. Oriflamen liikkeestä unohdin myös ottaa kuvia, mutta sellainenkin siis löytyy aika läheltä Sephoraa. Sergels torgilta löytyy Kicks, mutta niitä on myös muuallakin.


Sturegallerianista löytyivät tosiaan elevenin ja Ritualsin liikkeet vieretysten. Elevenillä oli myynnissä mm. Pixiä, theBalmia ja By Terryä, mutta itse lähdin kaupasta tyhjin käsin.


Ritualsilla vihdyin kauemmin, sillä jaksan aina ihastellla liikkeen kaunista esillepanoa. Kaupassa todella panostetaan yksityiskohtiin - heti sisälle mentäessä tarjoillaan teetä ja tuoksuja voi haistella suihkauttamalla niitä viuhkoihin, joilla tuoksua sitten löyhytellään nenään.


Koska Ritualsilta ei vaan voi lähteä tyhjin käsin, niin mukaan lähti Laughing Buddha -tuotepakkaus, koska ihastuin sarjan vartalovoiteen tuoksuun.


Seuraavana kohteena oli Biblioteksgatanilla sijaitseva & Other Stories. Ihana liike, mutta hieman tyyris, joten en ostanut mitään. Kosmetiikkaosasto vaikutti kuitenkin todella mielenkiintoiselta, tykkäsin erityisesti tuotteiden pakkauksista.


Sitten jatkoimmekin Biblioteksgatania pitkin Sephoralle, joka oli reissumme pääkohde. 


Löytyy Kat Von D:tä...


Anastasia Beverly Hillsiä, Sleek MakeUPia, Lipstick Queenia,...


Myös Tony Molyä löytyi! Lisäksi valikoimissa on Benefitiä, Narsia, Too Facedia, Marc Jacobsia,... vaikka mitä! Oma tilipussini oli ottanut sen verran osumaa viikonlopun messuilusta, että en ihan hirveästi uskaltanut törsätä, vaikka Sephorassa meinaa aina vähän lähteä lapasesta. Muutama tuote jäi kaivelemaan, mutta onneksi olen tänään lähdössä uudelle reissulle, joten voipi olla että ne lähtevät tällä kertaa mukaan.


Kävimme myös luksustavaralo NK:ssa, joka on vähän kuin paikallinen Stockmann, mutta vielä arvokkaampi. Kosmetiikkaosastolla oli runsaasti selektiivisiä kosmetiikkamerkkejä, mutta suurin osa löytyy myös Åhlénsilta. 


Matkalla Åhlénsille piipahdimme myös Sergelin aukiolta löytyvään Kicksiin. Kicksistä löytyy aikalailla samat merkit kuin meillä Suomessakin, mutta Ruotsissa Urban Decaytä myydään ymmärtääkseni vain valituissa Kickseissä, kuten tässä kyseisessä liikkeessä.


Åhlénsilla on todella iso kosmetiikkaosasto, joka on jaettu kahteen kerrokseen. Katutasossa on selektiiviset merkit, kuten Bobbi Brown, Laura Mercier ja Mac, alakerrassa taas markettimeikit ja muut erikoisuudet, kuten ihanannäköiset kylpytuotteet! Åhlénsilta ostin vain meikkipussin (täydellisen sellaisen!), vaikka siellä olisi ollut vaikka mitä.

Siihen kierroksemme loppuikin, ja lähdimme taksilla takaisin kohti Viking Linen terminaalia. Maissaoloaika riitti hyvin kierroksen tekemiseen, aikaa jäi ylikin. Jos siis aikoo käydä risteilymatkalla kosmetiikkaostoksilla, suosittelen näitä kohteita! Jos on Siljan laivalla liikkeellä, niin niiden terminaalista pääsee melkein suoraan metrolla aika lähelle Biblioteksgatania ja Sephoraa, josta kierros kannattaa aloittaa. Tai vaihtoehtoisesti menee metrolla Sergels torgille ja siitä Åhlénsin kautta lähtee kulkemaan reittiä päinvastaiseen suuntaan kohti Sturegalleriania.

Onko teillä jotain muita shoppailuvinkkejä Tukholmaan?

SEURAA BLOGIA: BLOGLOVIN' | INSTAGRAM | FACEBOOK

Katso myös

6 kommenttia:

 1. Kiitos vinkeistä! Oon lähdössä Tukholmaan joulukuun alussa, joten pakko piipahtaa Sephoran lisäksi elevenin ja Oriflamen liikkeissä :)

  VastaaPoista
 2. Oiii, minkä näköistä ^^ Haluan Tukholmaan kans ;<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukholma on kyllä ihana kaupunki! Ja ihanaa että sieltä löytyy Sephora :D

   Poista
 3. Mulla on ikävä Tukholman kosmetiikkatarjontaa :D Vähän jäi ehkä harmittamaan, etten ostanut elevenin liikkeestä mitään Pixiltä, koska haluaisin tutustua merkkiin. Onneksi Pixiä saa kuitenkin aika helposti tilattua netistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän jäi kans kaivelemaan että en ostanut Pixiä! Olisin kans halunnut kokeilla, mutta tuli budjetti vastaan :D

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa