Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri tulee taas!

sunnuntaina, marraskuuta 20, 2016


Kosmetiikkabloggaajien perinteinen joulukalenteri viihdyttää joulunodotustanne tänäkin vuonna, ja mikä parasta, tällä kertaa High & Light on myös mukana! Luvassa on lukuisia jouluisia postauksia ja omasta luukustani voin paljastaa sen verran, että sieltä löytyy todella kiva arvonta, jonka palkinnon voi antaa myös eteenpäin joululahjaksi.

Joulukalenterin luukut löytyvät seuraavista blogeista:

2. Henna V  & High & Light   
4. In this part of town & Hannamaria
24. Löydät luukun jokaisesta kalenteriin osallistuneesta blogista!

Listasta kannattaa myös poimia uusia blogeja lukulistalle, sillä mukana on myös uudempia blogeja ja minun lisäkseni muitakin, jotka osallistuvat joulukalenteriin ensimmäistä kertaa!

Tänä vuonna odottelen joulua myös kahden kosmetiikkakalenterin kera (Clinique & essence), joiden luukkujen aukomista voit tulla kurkkimaan blogin Instagramista. Spoilaantumisvaaran välttämiseksi ajattelin postata luukuista aukaisuvideot, jotta syötteeseen ei heti aamusta pärähdä kuva luukkujen sisällöistä. Jos siis kiinnostaa tietää, mitä Cliniquen ja essencen joulukalentereista paljastuu, niin eikun @highandlight seurantaan ;)

PS. Pahoittelen postaustaukoa, tämä pimeys on ollut suorastaan sietämätöntä kuvaamisen kannalta. Kohta on varmaan pakko satsata jonkinlaisiin kuvausvaloon/valoihin, kun ei tästä bloggaamisesta tule muuten mitään täällä synkässä Pohjolassa. Postauksia on kuitenkin tulossa, mm. NYXin Ultimate-paleteista sekä niistä Tukholman kosmeostoksista!

SEURAA BLOGIA:   BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK

Katso myös

4 kommenttia:

  1. Meillä on molemmilla siis arvonta tuossa luukussa :)

    VastaaPoista
  2. Innolla odottelen mitä kaikkia ihania postauksia joulukalenterissa tänä vuonna on! :)

    VastaaPoista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa