Jäistä hehkua L'Oréalilta

tiistaina, lokakuuta 11, 2016

Jäistä hehkua L'Oréalilta

L'Oréal Paris toi hiljattain markkinoille pari uutta hohdetuotetta True Match -sarjaan. Voidemainen Liquid Glow Illuminator sekä puuterimainen Powder Glow Illuminator ovat saatavilla sekä jäisen viileässä että kultaisen lämpimässä sävyssä, mutta omalle vaalealle iholleni lämpimänsävyiset Golden Glow -versiot olivat vähän liian tummat ja kullanhohtoiset. Nämä Icy Glow -sävyiset korostustuotteet ovat kuitenkin ihanan viileän vaaleat ja sopivat oikein mainiosti pimeneviin syys- sekä talvi-iltoihin tuomaan kaivattua valoa.

Jäistä hehkua L'Oréalilta

Vaaleanpunertavan sävyinen Liquid Glow Illuminator -hohdevoide on todella hohtava, hyvin pienellä määrällä pääsee pitkälle. Olen käyttänyt voidetta sekä meikkivoiteen seassa, pohjustajana että täsmäkorostukseen taputellen voidetta poskipäille ja täytyy sanoa että tykkään! Erityisesti meikkivoiteen alla voide tuo kauniin kuullon koko kasvoille ja toimii yllättävän hyvin myös meikin pohjustuksessa. Silikoniselta tuntuva voide jättää ihon tuntumaan sileämmältä ja kuivuttuaan tämä jämähtää aika hyvin paikoilleen, eikä lähde kevyesti hinkkaamallakaan leviämään, mikä voi olla se syy miksi tämä auttaa (ainakin minulla) myös meikkipohjan pysyvyydessä. Tuote kannattaakin levittää ja häivytellä saman tien, sillä jos ei ole tarpeeksi nopea liikkeissään, saattaa voide levittyä hieman laikukkaasti.

Jos näette tätä jossain kaupassa, niin käykää ihmeessä swatchaamassa! Ylläolevasta kuvasta näkee, kuinka voide on blendaamattomana lähes metallinhohtoista, mutta ohuelti levittämällä saa aikaan myös hyvin maltillista hehkua. Voidemaiset hohdetuotteet ovat siitä hyviä, että niillä saa todella raikkaan ja luonnollisen näköistä kuulautta, sillä ne eivät yleensä ole glitterisiä tai shimmerisiä. Strobingiin hohdevoiteet ovat myös ihan ässiä!

Jäistä hehkua L'Oréalilta

Powder Glow Illuminator -hohdepuuteri taas on hyvin vaaleasävyinen ja sopii todennäköisesti parhaiten kalpeammille ihonsävyille. Suosikkini paletin kolmesta sävystä on ehdottomasti vaalean shampanjan sävyinen osio (alla olevassa kuvassa vasemmalla), sillä se ei ole yhtään glitterinen tai shimmerinen, vaan Liquid Glow'n tapaan pelkästään hohtava. Alla olevassa kuvassa keskellä oleva, paletin valkoinen sävy taas on shimmerinen ja hieman hohtavampi. Vaaleansininen sävy (alla olevassa kuvassa oikealla) on valkoisen lailla myös shimmerinen, enkä sitä ehkä sävynsä puolesta käyttäisi yksinään, mutta kun pyöräyttää sivellintä kaikissa kolmessa sävyssä, tuo se mukavan vivahteen sävyjen yhdistelmään. Yhdessä kaikki kolme sävyä saavat aikaan todella kauniin sävyisen hohteen, joka ei kuitenkaan ole liian shimmerinen, sillä noin puolet paletista on tuota shimmeritöntä shampanjasävyä.

Jäistä hehkua L'Oréalilta

Valkoinen ja sinertävä sävy tuntuvat hieman puuterimaisemmilta kuin shampanjasävy, todennäköisesti sen niiden sisältämän shimmerin vuoksi. Muuten korostussävyt ovat koostumukseltaan melko pigmenttisiä ja tällä voi saada aika helposti överit aikaan, mutta täällä Suomen pimeydessä sietääkin vähän loistaa ;) Jos siis kaipaa sellaista hyvin vaaleasävyistä, lähes valkoista jääkuningatar-hohtoa, niin voin suositella tätä korostuspuuteria oikein lämpimästi. Omassa kokoelmassani ei näin vaaleaa korostuspuuteria vielä ollutkaan!

L'Oréal Parisin tuotteet on muuten vielä tämän viikon loppuun tutustumistarjouksessa pretty.fi:ssä -20% alennuksella. Alennuksen jälkeen näille kahdelle jää hintaa alle kympin kipale, joten mitään jäätävää (pun intended) lovea näillä ei myöskään kukkaroonsa tee.

Tuotteet on saatu työharjoittelun kautta, postaus tehty omasta halusta. En hyödy linkkien klikkailusta.

SEURAA BLOGIA:   BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK

Katso myös

7 kommenttia:

 1. Tuota voidetta syksyllä kokeilin Keskisillä,ja se jäi vähän kutkuttamaan, sen verran upean lopputuloksen sillä sai aikaan! Puuterimainenkin tuote vaikuttaa kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kyllä saa aivan ihanan hehkun! :)

   Poista
 2. Noi Lorkun nestemäiset Highligterit on tosi ihania, tuubit kestää ikuisuuden, kun sitä tavaraa on niissä niin jäätävästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, varsinkin kun tosi pienellä määrällä vetää vaikka koko kasvot! :D Highlightereissa muutenkin tuntuu olevan sisältöä ihan sikana, Mary-Loutakaan en tuu varmaan koskaan kuluttaan loppuun...

   Poista
 3. Highlighterit on kyllä ihania. Tällä hetkellä on kokoelmissa jo niin monta highlighteria, että niillä hohtaa vaikka koko loppuiän;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah tuttu tunne! Mutta highlightereita ei voi koskaan olla liikaa! ;D

   Poista
 4. Noi näyttää kyllä kaikki niin ihanilta<3 Oli tosi mielenkiintoista lukea sun arvostelut näistä highlightereista!

  VastaaPoista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa