Hypetetty savinaamio

perjantaina, lokakuuta 28, 2016

Hypetetty savinaamio

Messuilut on nyt messuiltu ja tuli käytyä tässä välissä Tukholmassakin, mutta jätin kaikki ostokset kotiini Vantaalle ja tulin itse Tampereelle, joten messusaaliista ja Sephora-shoppailuista pääsette lukemaan vasta ensi viikolla. Vedetäänkin siis tähän väliin pari luonnoksissa jo jonkin aikaa roikkunutta postausta.

L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask. Tuo ihkutusta osakseen saanut savinaamio, joka suuren suosion ansiosta oli monesta paikasta loppuunmyyty. Ainakin Nordic Style & Beauty -ryhmässä Facebookissa tästä ihmeitä tekevästä naamiosta on kohistu jo jonkin aikaa, tosin tällä hetkellä suurin suosio taitaa olla jo laantunut. Jep, olen taas auttamattomasti myöhässä, mutta halusin testata tätä tuotetta kunnolla ennen postauksen tekemistä, jotta voisin todeta, onko naamiolla oikeasti minkäänlaista vaikutusta.

Hypetetty savinaamio

Kun Lorkku toi nämä Pure Clay -naamiot kauppoihin, markkinoitiin näitä multimaskaamisella, eli useamman naamion yhtäaikaisella käytöllä siten, että käytetään kuhunkin ongelmaan sopivaa naamiota kullekin ongelmakohdalle. Omalle iholleni kaksi muuta naamiota eivät kuitenkaan tuntuneet tarpeellisilta, joten olen testannut vain tätä mustaa Glow-naamiota, joka lupaa vähentää epäpuhtauksia ja tuoda iholle hehkua.

Kolmea savityyppiä (kaoliini, montmorilloniitti ja rhassoul) sisältävään naamioon on ympätty myös hiiltä, joka tunnetaan pakkauksen kylkitekstin mukaan magneettisista ominaisuuksistaan, jonka avulla naamio syväpuhdistaa ihoa ja ikäänkuin imee epäpuhtaudet pois ihohuokosista. Tätä mustaa versiota kehuttiin kovasti mahtavana tuotteena mustapäiden vähentämiseen, ja vaikka itselläni ei mitään kovin suurta mustapääongelmaa ole, niin jostain syystä nappasin tämän kaupasta mukaan. Lienee ollut tuo glow-sana houkuttelemassa, koska kaikki heleyttävä ja kirkastava kelpaa aina.

Hypetetty savinaamio

Naamio levitetään puhtaille kasvoille ja sen annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia, jolloin naamio kuivuu ja muuttuu vaaleanharmaaksi. Kuivunut naamio tuntuu aika kiristävältä kasvoilla, joten hymyily ja muu ilmehtiminen on aika hankalaa. Naamio myös uppoaa ällön näköisesti nenäni ihohuokosiin, mutta se on vissiin hyvä juttu, jos se sieltä aikoo jotain puhdistaakin. Vaikutusajan jälkeen naamio huuhdellaan pois (daa) ja oma ihoni jää tuntumaan naamion jäljiltä vähän kiristävältä ja kuivalta, joten levitän kasvoilleni aina runsaan kerroksen kosteusvoidetta tuotteen käytön jälkeen.

Ensimmäisen käyttökerran jälkeen olin aika pettynyt, koska en kokenut mitään maailmaamullistavaa vaikutusta ja heti seuraavana päivänä kasvoihini alkoi pukata ihan hillittömästi pieniä näppylöitä. Epäilin vahvasti sen johtuvan naamiosta, mutta päätin silti jatkaa naamion kokeilua kerran-pari viikossa. Näppylöitä ei kuitenkaan enää näyttänyt tulevan ja muutaman käyttökerran jälkeen iho alkoi tuntua jotenkin selvästi pehmeämmältä sekä näyttämään kirkkaammalta. En tiedä mitä taikaa tässä naamiossa on, mutta tuntuu toimivan.

Hypetetty savinaamio

Epäpuhtauksien poistamisesta tai ehkäisystä en oikein osaa sanoa, koska epäpuhtaudet eivät varsinaisesti ole kasvoillani ongelma. Yleensä jos niitä esiintyy, niin ne johtuvat siitä, että kuiva ihoni ei ole saanut tarpeeksi kosteutusta, ja ongelma hoituu ennemmin käyttämällä mahdollisimman hellävaraisia puhdistustuotteita sekä kosteuttamalla ihoa kunnolla, sen sijaan että käyttäisin jotain syväpuhdistavia (ja kuivattavia) tuotteita. Heleyttämisessä ja kirkastamisessa tämä naamio kuitenkin toimii, ainakin säännöllisellä käytöllä.

Jatkoon siis, sanon minä. Maksoin purkista alle 10€ Tokmannilla, joten hintaan nähden tämä on tosi jees tuote, ja jos en palaisi halusta päästä kokeilemaan muitakin vastaavia naamioita, niin voisin tämän hyvin ostaa uudelleenkin. Saatoin ehkä ostaa laivalta tämän kokeilun innoittamana myös Glamglow'n naamion, joka lähtee testiin seuraavaksi...

Oletteko te testanneet jotain näistä Lorkun uudehkoista naamioista? Mitä tykkäsitte?

SEURAA BLOGIA:   BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK

Katso myös

10 kommenttia:

 1. Tätä olen kokeillut siitä LivBoxissa tulleesta pussukasta. En erikoisemmin ihastunut ainakaan yhden kokeilun perusteella. Mulla on tosin aika paljon erilaisia muta- ja savinaamioita joten ei ole tarvetta uudelle joten ei varmaan siksi tule innostuttua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän hölmöä kyllä että sieltä tuli vain näytepussi joka riittää just tyyliin yhteen kertaan! Määkään en ekan käyttökerran jälkeen ollut yhtään vakuuttunut :D

   Poista
 2. Vitsit, oon ollut aikeissa testata tätä jo ikuisuuden, aina vaan unohtuu. Vaikuttaa kuitenkin tosi hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä sit kokeileen, kun ei paljoa maksakaan! :D

   Poista
 3. Näitä tulee varmasti jossain vaiheessa testattua, mutta käytännöllisenä mietin tuota pakkausta. Tykkään enemmän tuubeista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös tuubeista, mutta tässä purkki ei haitannut kun oon aina kahmaissut tuolla kuvissakin esiintyvällä Zoevan siveltimellä naamiota purkista ja levittänyt sitten kasvoille :D

   Poista
 4. Multa löytyy tämä ja myös glamglown musta naamio. Tykkään kyllä kummastakin hirmu paljon! Tottakai tämä lorkku houkuttelee edullisella hinnalla ja helpolla saatavuudella. Mutta oli glamglow myös ihana, enkä heti väittäisin ettei oo hintansa arvoinen. Käytän näitä nyt vähän vuorotellen. Ja kyllä mä ajattelin jossain vaiheessa myös glamglown toista naamiota ttestat ja se valkoinen purkki on erityisesti jäänyt kummittelemaan mieleen. :) Sama muuten oli mulla, että ensimmäisen käyttökokemuksen jälkeen tämä alkoi pukata kasvoihin näppyjä, mutta muutaman käytön jälkeen ei enää. Sitten jäi vaan kaunis iho. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ostin laivalta sen sinisen Glamglown Thirstymud-naamion, kun sitä jossain hehkutettiin hyväksi kuivalle iholle :D En malta oottaa testaamista!

   Poista
 5. Vaikuttaa lupaavalta! Mulla on nyt käytössä se vihreä versio, jonka jälkeen voisin ostaa tämän mustan testiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla ehdottomasti tätäkin! :D

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa