Blush By 3 x 5

maanantaina, lokakuuta 17, 2016

Blush by 3 x 5

Tänään on luvassa pieni poskipunapläjäys, sillä esittelyssä on viisi kappaletta poskipunapaletteja. Olen jo pitkään kuolannut näitä Sleek MakeUPin Blush By 3 -paletteja, enkä edes muista montako kertaa olen jonkun näistä laittanut ostoskoriin jossain nettikaupassa, mutta jostain ihmeen syystä en ole koskaan päätynyt palettien kanssa kassalle asti. Kun sain työharjoitteluni kautta mahdollisuuden tutustua näihin ihanuuksiin, en meinannut pysyä housuissani, sillä olen niin pitkään halunnut jotain näistä kokeilla. Olen aikaisemmin kokeillut brändiltä ainoastaan i-Divine -luomiväripaletteja, ja niiden perusteella odotukset myös näiltä poskipunapaleteilta olivat aika korkealla.

Brittiläinen meikkimerkki Sleek MakeUP on tunnettu runsaspigmenttisistä ja värikylläisistä tuotteistaan, eivätkä nämä poskipunapaletitkaan ole poikkeus. Tein swatchit aika rankalla kädellä, jotta poskipunien sävyt ja pigmenttisyys tulisivat paremmin esiin. Poskilla sävyt eivät näyttäydy tietenkään yhtä voimakkaina, joten älkää pelästykö vaikka sävyt näyttäisivätkin tässä aika vahvoilta, poskille ei ole tarkoituskaan vetää mitään paksua raitaa. Pigmenttiä näistä todellakin löytyy ja olen itse käyttänyt näitä niin, että pyöräytän sivellintä kevyesti värissä ja töpöttelen vielä ylimääräiset käteeni ennenkuin alan sutimaan tuotetta poskille, jotta punaa ei tule liikaa.

- - - 

LACE

Blush by 3 x 5
Blush by 3 x 5
Blush by 3 x 5
CHANTILLY - GUIPURE - CROCHET

Kaksi mattaista ja yhden hohtavan sävyn sisältävä Lace on sävymaailmaltaan ihanan lämmin. Keskimmäinen sävy Guipure on kullansävyisellä hohteella varustettu vaaleanpunainen, joka muistuttaa erehdyttävästi kulttimainetta nauttivaa Narsin Orgasm-poskipunaa. Valitettavasti en kyseistä punaa omista, joten en voi näitä kahta vertailla vieretysten, mutta tämäkin on hyvin kaunis ja pigmenttinen sävy. Paletin mattaiset sävyt, persikkainen Chantilly sekä korallinen Crochet, eivät ole aivan yhtä pigmenttisiä kuin muiden palettien mattasävyt, mutta omaan makuuni väriä lähtee juuri sopivasti.

- - -

PUMPKIN

Blush by 3 x 5
Blush by 3 x 5
Blush by 3 x 5
P PIE - SQUASH - LANTERN

Paleteista kirkassävyisin on Pumpkin, joka sisältää oranssin, pinkin sekä hohtavan oranssinpunaisen sävyn. Kirkkaan oranssi Lantern on täysin mattainen ja superpigmenttinen sävy, omaan makuuni jopa hieman liian pigmenttinen, koska sävyn kanssa täytyy varoa ettei tule övereitä. Sävy on todella upea puhdas oranssi, jollaista olenkin himoinnut kokoelmaani jo jonkun aikaa. Pinkki Squash taas on satiinisen hohtava sävy, mutta ei kuitenkaan ihan niin hohtava kuin punaoranssi P Pie, joka ei iholla onneksi näyttäydy ihan niin shimmerisenä kuin paletissa.

- - -

FLAME

Blush by 3 x 5
Blush by 3 x 5
Blush by 3 x 5
MOLTEN - BON FIRE - FURNACE

Tummasävyisin paleteista on punasävyinen Flame. Voisin kuvitella sävyjen sopivan parhaiten tummemmille ihonsävyille, mutta miksei myös vaaleammillekin, jos tykkää punaisemmista poskipunasävyistä. Keskimmäinen sävy Bon Fire onkin ihan kunnon rehellinen mattapunainen, joka taittaa aavistuksen verran oranssiin. Furnace on reilusti hohtava punaruskea sävy ja Molten taas on ihanan nudensävyinen, lämpimään taittava rusehtava poskipuna, joka sopii kaikille ja joka tilanteeseen. Käytän itse todella harvoin punaisia poskipunasävyjä, enkä ole tätä aikaisemmin omistanut yhtäkään punaista poskipunaa. Jostain syystä olen vierastanut punaista väriä poskipunissa, mutta yllättävän kivalta tuo Bon Firekin näytti poskilla myös tällaisella kalkkilaivan kapteenilla! Kunhan ei laita liikaa, ettei näytä siltä, että on saanut jonkun allergisen reaktion.

- - -

CALIFORN.I.A

Blush by 3 x 5
Blush by 3 x 5
Blush by 3 x 5
OC - THE SURF - NEWPORT PEACH

Californ.i.a poikkeaa muista paleteista, sillä se sisältää kolme voidemaista poskipunaa. Paletin sävymaailma on myös aika nude, joten tämä yksilö sopii luonnollisemman poskipunalookin ystäville. Newport Peach on nimensä mukaisesti persikkaaan taittava ja OC taas on vaaleanpunertavampi, mutta myös aika lämmin sävy. The Surf on kauniin vaalea nudesävy kevyellä kultaisella shimmerillä. OC:ssa on myös vähän shimmeriä, joka ei iholla kuitenkaan paljoa näyttäydy. Sävyt levittyvät todella pehmeästi ja häivytyskin onnistuu helposti sormin, joten tämä on oikein mainio paletti arkiaamuihin, kun haluaa nopeasti raikasta sävyä poskille.

- - -

PINK LEMONADE

Blush by 3 x 5

Blush by 3 x 5
Blush by 3 x 5
PINK MINT - MACAROON - ICING SUGAR

Pink Lemonade sisältää kaksi puuterista poskipunaa ja yhden voidemaisen sävyn. Pink Mint oli lievä pettymys, sillä se näytti paletissa todella kauniin sävyiseltä hohtavalta vaaleanpunaiselta, mutta swatchatessa sävy ei ole läheskään niin pigmenttinen kuin muut. Sävy on melko shimmerinen, tuntuu aika jauhoiselta eikä levity kovin tasaisesti. Macaroon taas on ihanan vaaleanpunainen ja raikas sävy, vaikka se paletissa näyttääkin viileäsävyisemmältä. Levittyvyys on samaa luokkaa Californ.i.a-paletin voidemaisten sävyjen kanssa. Icing Sugar on iholla lämpimän rusehtava hohtava sävy, joka sopii mainiosti vaikka jokapäiväiseen käyttöön.

- - - 

Blush by 3 x 5

Lempparini näistä viidesta paletista on ehdottomasti lämpimän sävyinen Lace, koska tykkään mattaisista poskipunista ja onhan tuo kultapinkki Guipure-sävykin aika ihana. Tästä lähtien Lace taitaa saada vakipaikan meikkipussistani, sillä sävyt ovat omaan makuuni aika täydelliset jokapäiväiseen käyttöön.

Yhteenvetona kaikista viidestä paletista sanoisin, että sävyjen laatu hieman vaihtelee, mutta Pink Lemonaden Pink Mintiä lukuunottamatta kaikissa sävyissä on todella hyvä pigmentti, osassa melkein liiankin hyvä. Sävyt levittyvät ja häivyttyvät pääsääntöisesti hyvin, mutta glitteristä shimmeriä sisältävistä sävyistä osa on koostumukseltaan hieman jauhoisempia kuin muut sävyt. Palettien parasta antia ovat mielestäni satiinisen hohtavat sävyt, kuten Guipure, Squash ja Icing Sugar. Mattaisetkin sävyt levittyvät yllättävän hyvin, mutta esimerkiksi Lantern voi olla hieman hankala häivyttää pigmenttisyytensä vuoksi, jos tulee laittaneeksi liikaa.

Hintaa näillä paleteilla on pretty.fi-verkkokaupassa 16,49 € kappale, mikä ei mielestäni ole ollenkaan paha hinta kolmesta sävystä. Nyt on pakko ihmetellä, että miksi en ole saanut aikaisemmin aikaiseksi tilata näitä, koska onhan nämä nyt aika ihania. Poskipunia ei voi koskaan olla liikaa, eihän...?


Millaisia on teidän lemppariposkipunat? Tykkäättekö mattaisista vai hohtavista sävyistä? Iskeekö enemmän puuterimainen vai voidemainen koostumus? Käytättekö mieluummin lämpimän vai kylmän sävyisiä poskipunia?

Tuotteet on saatu työharjoittelun kautta. En hyödy linkkien klikkailusta.

SEURAA BLOGIA:   BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK

Katso myös

8 kommenttia:

 1. Onpas ihania poskipunapaletteja! <3 Jonkun noista voisi kyllä itsekin hankkia jossain kohtaa. Lace on kaunis, mutta myös Flame näyttää hauskalta ja yllättävältä :) Pink Lemonadessa olisi kauniit sävyt, mutta mä en kauheasti tykkää tuosta, että yhdessä paletissa on sekaisin puuteri- ja voidetuotteita.

  Mä käytän voidemaista poskipunaa lähinnä silloin, kun teen luonnollista meikkiä aikaisina arkiaamuina. Muuten käytän kyllä useimmiten ihan puuterisia poskipunia. Tykkään eniten neutraaleista, jopa vähän rusehtavista sävyistä. Mulle on oikeastaan ihan sama, onko lopputulos mattainen tai hohtava, kunhan sävy on ihana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin! <3 Mulla ei oo tainnut tätä ennen olla yhtäkään voidemaista poskipunaa, paitsi Benefitin Posietint jos sen laskee voidemaiseksi, ja siitä oon kyllä tykännyt. Jostain syystä tykkään ite enemmän selvästi värikkäistä poskipunista, kuten pinkeistä ja koralleista, mut nyt oon alkanut lämpeen myös niille neutraalemmille ja nudemmille sävyille :D

   Poista
 2. Minua miellytti näistä paleteista sävyjensä puolesta eniten voidemainen Californ.i.a, vaikka aika harvoin käytän voidemaisia poskipunia. Mattasävyt ja hohtavat käy molemmat, ja lämpimiä sävyjä suosin useimmiten.

  Purnaisin Sleekin palettien heikosta saranasysteemistä. Minulla melkein kaikki luomiväripaletit on irronneet saranoistaan irtokappaleiksi;) En tiedä onko yleinen ongelma vaiko vain meitsin päänsärky;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! i-Divine-paleteissa en ole saranaongelmaa ainakaan vielä huomannut, mutta en niitä ole ihan älyttömän paljoa vielä käyttänytkään. Jää nähtäväksi käytön myötä miten nämä kestää :D

   Poista
 3. Apua miten ihania paletteja! Nyt oon kieltämättä melkoisen kateellinen, että oot saanut kaikki nämä ihanuudet<3 :D Mä tykkään sekä voidemaisista että puuterisista poskipunista, mutta koen puuteriset ehkä helpommiksi ja nopeammiksi käyttää. Lace ja Californ.i.a vaikuttavat näistä paleteista itselleni mieluisimmilta, täytyy varmaan laittaa jossain vaiheessa tilaukseen tuo kaksikko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä aika ihanat! Puuteriset on munkin mielestä helpommat käyttää, kun oon niin tottunut laittaan automaattisesti poskipunan vasta puuteroinnin jälkeen ja voidemaisten kanssa pitäis vähän ajatella mitä on tekemässä että muistaa laittaa sen ennen puuterointia :DD

   Poista
 4. Nää on tosi kauniita pakkauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookkin! Tykkään kans kun nää on jotenkin tosi tyylikkäät vaikka ei kauheen kalliit ookkaan :D Ja värit on ihanat!

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa