Loistava luonnonkosmetiikan kuorinta

tiistaina, syyskuuta 06, 2016

Loistava luonnonkosmetiikan kuorinta

Vaikka vannonkin rakeettomien kuorintojen nimeen niiden tehokkuuden vuoksi, tykkään silti aina välillä kuoria kasvoni mekaanisesti kuorivilla, rakeellisilla kuorintatuotteilla. Isorakeiset kuorinnat eivät kuitenkaan ole mieleeni, sillä ne tuntuvat vähän liian hankaavilta. Olen viimeaikoina tykästynyt paljon tähän Dermosil Nature Facial Peeling -kuorintavoiteeseen, jonka rakeet ovat ihanan hienojakoisia ja niitä on paljon. Tuote tuntuu kasvoilla melkein kuin hieroisi märkää hiekkaa naamaan - hyvällä tavalla. Kuorintavoide on juuri sopivan hellävarainen, mutta silti tarpeeksi kuoriva.

Loistava luonnonkosmetiikan kuorinta

Mekaanisesta kuorivuudesta tuotteessa vastaa Dermosilin sivujen mukaan luonnonmineraali piioksidi, jonka lisäksi tuotteessa on myös kuorivaa maitohappoa. Maitohappo kuuluu alfahydroksihappoihin, joista höpöttelin Paula's Choicen AHA-kuorinta -postauksen yhteydessä. Koska kyseessä on kuitenkin poishuuhdeltava tuote, eikä maitohappo ehdi olemaan kasvoilla kauaa, en oikein usko sen tehoon juuri tässä tuotteessa.

Piioksidi kuitenkin kuorii kasvoja erinomaisesti, tuotteen käytön jälkeen iho tuntuu ihanan pehmeältä ja sileältä. Erityisesti silloin jos kasvoillani on selkeästi kuivia ihorepalekohtia, niin käytän tätä. Ainoa miinus minkä keksin, on luonnonkosmetiikalle tyypillinen lyhyt säilyvyysaika - äidilläni on kotonaan samaa kuorintaa, joka on jo ennen parasta ennen -päivän umpeutumista muuttanut tuoksuaan hieman epämiellyttäväksi ja väriään selvästi kellertäväksi.

Loistava luonnonkosmetiikan kuorinta

Sertifikaateista kiinnostuneille tiedoksi, että tuotteella on luonnonkosmetiikan Ecocert-sertifikaatti ja 99,4% tuotteen ainesosista on luonnollista alkuperää. Luomua taas on 26,6% ainesosista. Tuote on valmistettu Suomessa, mikä on aina itselleni plussaa. Dermosilin tuotteet ovat myös ihastuttavan edullisia - Nature Facial Peelingillä on hintaa Dermosilin verkkokaupassa vain 6,20€. Tämä kuorinta todellakin on sekä halpa että hyvä! En kyllä yhtään ihmettele, miksi tuote on merkattu Dermosilin sivuilla TopSelleriksi. 

Oletteko te kokeilleet Dermosilin luonnonkosmetiikkasarjan tuotteita?

SEURAA BLOGIA:   BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK

Katso myös

8 kommenttia:

 1. Kuulostaapa hyvältä kuorinnalta! Mäkin suosin mieluummin pienirakeisia kuorintoja kuin sellaisia, missä ne rakeet on todella isoja. Millainen tuoksu tossa on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu on aika mieto, mut jos laittaa ihan nenään kiinni niin sit tuoksuu mun nenään ihan vähän epämiellyttävältä. Vähän sellanen imelä tuoksu, mutta ei kyllä käytössä huomaa, ainakaan kun käytän tätä yleensä suihkussa :D Ajan myötä tuoksu tuntuu voimistuvan, et tää kannattaa käyttää aika äkkiä avaamisesta :D

   Poista
 2. Täälläki suositaan noita kunnolla rakeisia kuorintoja jos kuorin ihoa mekaanisesti. Jostain syystä kuvittelin tän aina olevan voidemaisempaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakeita tosiaan löytyy vaikka ne onkin pieniä! On tääkin periaatteessa aika voidemaista, mutta tuntuu iholla just sellaselta hiekkaiselta :D

   Poista
 3. Kuulostaa testaamisen arvoiselta tuotteelta ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, kun ei oo hinnallakaan pilattu! ^^

   Poista
 4. Tämä on yksi Dermosilin suosikkejani. Minä pidän tuoksustakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla aika monen suosikki! Tääkin tuoksu varmasti jakaa mielipiteitä, toiset tykkää ja toiset ei :D

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa