Falling for fall

perjantaina, syyskuuta 30, 2016

Falling for fall

Olen aina ollut selvästi kesän lapsi, mutta kyllä syksyssäkin on puolensa, kuten ihanan pörröiset neulepaidat, lämmin kuppi kaakaota sateisen päivän jälkeen sekä tumman huulipunan tuleminen takaisin trendikkääksi. Tykkään itse käyttää tummanpunaista huulipunaa yhdistettynä joko pelkkään ripsiväriin tai kevyeen silmämeikkiin, koska muuten kokonaisuudesta tulee helposti "liian" meikatun näköinen omaan makuuni. Tässä meikissä tumman huulipunan kaveriksi päätyikin kevyen ruskea smokey ja lämpimän sävyinen poskipuna.

Tämä syvän viininsävyinen huulipuna on muuten alle kolmen euron löytö essenceltä. Syksyn trendikokoelman me & my umbrellan mattahuulipuna sävyssä crazy autumn love on aivan täydellinen syyssävy, eikä koostumuskaan ole liian mattainen, joten puna tuntuu mukavalta huulilla. Allaolevassa kuvassa ripsissä näkyy myös IDUN Mineralsin Eir-ripsiväri in action!


Tummat huulet, hot vai not?

SEURAA BLOGIA:   BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK

Katso myös

14 kommenttia:

 1. Hot, totta maar:) Pukee sinuakin oikein nätisti ja sopii hyvin kokonaisuuteen.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä :D Myös muutenkin kuin syksyisin!

   Poista
 3. Sulle sopii aivan täydellisesti!

  VastaaPoista
 4. Ihan älyttömän kiva meikki, hiukset ja villapaita sopivat ihan täydellisesti <3

  VastaaPoista
 5. Hot ihan ehdottomasti<3 Yksi paras asia syksyssä on mun mielestä nimenomaan se, että meikki muuttuu astetta tummemmaksi erityisesti huulien osalta :) Toi huulipuna sopii sulle ihan älyttömän hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Tummat silmämeikitkin taitaa olla "sallitumpia" syksyisin :D Kiitos!

   Poista
 6. Ihana meikki! :) Ehdottomasti hot! Komppaan Lindaa siinä, että syysmeikit ja tummat huulet ovat yksiä syksyn parhaita asioita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Samaa mieltä, vaikka en muuten syksystä oikeen välitä koska kylmää ja pimeetä ja märkää, niin syysmuoti ja meikkitrendit iskee ja kovaa :D

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa