Real Techniquesin pinkkejä siveltimiä

keskiviikkona, elokuuta 31, 2016

Real Techniquesin pinkkejä siveltimiä

Vilautin taannoisessa poskipunapostauksessa Pastel Beautyltä tilaamaani Real Techniquesin Blush Brushia, joka on sittemmin saanut seuraa parista muustakin pinkistä siveltimestä. Omistan ennestään RT:ltä Bold Metals -sarjan puuterisiveltimen, mutta olen jo pitkään halunnut testata myös näitä normivalikoiman siveltimiä. Kolme muuta sivellintä ostin pretty.filtä.

Real Techniquesin pinkkejä siveltimiä
Real Techniquesin pinkkejä siveltimiä

Siveltimien ulkonäkö poikkeaa aika paljon tavanomaisesta. Olen itse tottunut pääasiassa puisiin (tai bambuisiin) varsiin, joten alumiinivarret ovat mukavaa vaihtelua. Materiaalin ansiosta väritys on myös kivan metallisävinen, huurteinen pinkki ja Blush Brushin sekä Setting Brushin pääty on myös samantyyppistä matskua kuin esim. Narsin tuotteiden pakkaukset. Vaikka mitkään siveltimet eivät tule varmastikaan olemaan yhtä kauniita kuin Zoevan ruusukultaiset ihanuudet, niin nämä ainakin erottuvat hyvällä tavalla joukosta! Synteettisen taklon-kuidun ansiosta siveltimien harjakset ovat myös ihan unelmanpehmeitä ja tuotteet sopivat vegaaneillekin.

Real Techniquesin pinkkejä siveltimiä
Real Techniques Blush Brush

Blush Brush -poskipunasivellin on tasaisen pyöreä ja pullea, melkein pallomainen. Juuri sopivan tiheä, ei liian tiivis eikä liian plörö. Olen aikaisemmin levittänyt poskipunan viistopäisellä siveltimellä, mutta tykkään kyllä tästä paljon enemmän - tällä saa jotenkin aseteltua punan paremmin oikeaan kohtaan ja häivytettyä tasaisemmin.

Real Techniquesin pinkkejä siveltimiä
 Real Techniques Setting Brush

Setting Brush on pienehkö sivellin, joka on sivuttain litteähkö ja jonka harjasosa kapenee kärkeä kohden. Ihan täydellisen kokoinen silmänalusten tai silmämeikin pohjustuksen puuterointiin, mitä varten tämän oikeastaan hankinkin. Soveltuu myös tosi hyvin vähän tarkempaan hohdepuuterin levitykseen, kuten nenänvarren, kulmaluun ja amorinakaaren korostukseen. Tämä on vähän kuin pienempi versio Zoevan 114 / Luxe Face Focus -siveltimestä, joka aitokarvaisuutensa takia tuntuu välillä vähän karhealta herkällä silmänympärysiholla.

Real Techniquesin pinkkejä siveltimiä
Real Techniquesin pinkkejä siveltimiä
 Real Techniques Retractable Lip Brush

Olin jo pitkään miettinyt tällaisen helposti mukana kulkevan huulipunasiveltimen hankkimista, koska tykkään levittää huulipunan mieluiten siveltimellä ja huulimeikin korjailua varten olisi kiva kantaa sivellintä myös mukana. Retractable Lip Brush -huulipunasiveltimen mekanismi toimii yllättävän hyvin, mutta sivellin otti hieman osumaa meikkipussissani, joten nyt korkissa on pieni halkeama ja sisäosa on hieman vinossa (vinous näkyy ylemmässä kuvassa). Kumpikaan ei käyttöä vielä haittaa, mutta odotin kyllä vähän enemmän kestävyyttä, vaikka tällaiset mekanismit ovatkin yleensä herkkiä hajoamaan. Korkilla saa muuten kätevästi jatkettua siveltimen pituutta kiinnittämällä sen siveltimen päähän.

Real Techniquesin pinkkejä siveltimiäReal Techniquesin pinkkejä siveltimiä
Real Techniques Retractable Kabuki Brush

Samalla mekanismilla huulipunasiveltimen kanssa toimiva Retractable Kabuki Brush taas vaikuttaa hieman jämäkämmältä ja poikkeaa muista vaaleammalla värityksellään. Viistoon leikattu harjasosa on myös paljon tiheämpi kuin odotin, mutta toisaalta kabuki-siveltimet taitavat ollakin yleensä aika tiiviitä. Hankin tämän kassikaveriksi poskipunaa ja aurinkopuuteria varten, sillä ne yleensä katoavat päivän mittaan ja niitä on vähän vaikeaa sormin levitellä lisää. Sivellin sopiikin siihen tarkoitukseen mainiosti, koska korkin ansiosta tämä kulkee hyvin mukana. Tällaiset sisääntaittuvat siveltimet ovat tosi hyviä meikin korjailuun, kun harjakset eivät pääse pyörimään pitkin meikkipussia ja keräämään likaa kuljetuksen aikana. Vähän vaan veikkaan että mattaiset alumiinivarret naarmuuntuvat herkästi laukussa, mutta eipä näitä mukana kuljetellakaan ulkonäön vaan käytännöllisyyden takia.

Onko siellä ruudun toisella puolella käytössä Real Techniquesin siveltimiä?

(Ps. vinkvink Sokoksilla näyttäisi olevan nyt RT:n tuotteet -20% alennuksessa!)

SEURAA BLOGIA:   BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK

Katso myös

6 kommenttia:

 1. Minusta RT:n siveltimet ovat parhaimmasta päästä. Blush Brush on minulle liian iso poskipunan levittämiseen (tulee helposti överit), mutta bronzerin levittämiseen vallan mainio. Tykkään eniten stippling brushista, jota käytän toisinaan poskipunan töpöttämiseen varsinkin, jos poskipuna on kovin pigmenttistä. RT:n siveltimiä on usein tarjouksissa, siksi niitä varmaan on tullut hankittua aika monta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muut onkin ollut tähän asti moitteettomia (tosin näitä uusia en ole vielä ehtinyt kauaa käyttää), mutta toi huulipunasivellin vähän söi käyttökokemusta :D Hinta-laatusuhteeltaan nää on kyllä muuten tosi hyviä! Stippling Brushiakin harkitsin, mutta totesin että en nyt tähän hätään sellaista oikeasti tarvitse :D

   Poista
 2. Mulla on noista Setting Brush ja Blush Brush, molemmat kovassa käytössä. :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on suurimmaksi osaksi Real Techniquesin sekä Ecotoolsin siveltimiä :) RT:n Blush Brush on mielestäni loistava poskipuasivellin erityisesti todella pigmenttiselle poskipunalle, sillä tuon kanssa punaa on helppo vain sipaista kevyesti poskelle. Setting Brush on yksi mun suosikkisiveltimistä ja multa löytyykin niitä kaksi, tosin toinen tuli setissä ja on hieman pyöreämpi. Toista käytän juurikin silmänympärysten puuteroimiseen ja toista highlighterille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on mun ekat RT:t sen Bold Metalsin lisäksi, Ecotoolsia löytyy aika paljon mut en tykkää kun niissä on monissa tosi lyhyet ne varret :D Toi Blush Brush on kyllä ihan huippu!

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa