Kurvikas uutuuseyeliner + alevinkkaus

tiistaina, elokuuta 23, 2016

Kurvikas uutuuseyeliner + alevinkkaus

Aloitin viime viikolla toisen opintoihini liittyvän työharjoittelun pretty.fi-verkkokaupassa kotikaupungissani Tampereella. Yksi työn parhaita puolia on se, että pääsee näkemään valikoimiin tulevia uutuustuotteita etukäteen ja joitain tuotteita pääsee myös testaamaan työskentelyn lomassa, kuten tätä Maybellinen uutta rajaustussia. Aluksi tuotteen nähdessäni taisin hieman hymähtää, että tiimalasin muotoinen kärki, kaikkea ne keksiikin.

Kurvikas uutuuseyeliner + alevinkkaus

Eye Studio Master Precise Curvy -silmänrajaustussi on kuitenkin varmaan yksi parhaista kokeilemistani rajausväreistä. Tässä yhdistyy kaksi lemppariani silmien rajauksessa, tussimainen rajauskynä ja huulipunasiveltimen muoto. Yleensä tykkään käyttää silmien rajaukseen tussimaisia tuotteita, koska niillä on mielestäni kaikista vaivattomin rajata silmät. Geelieyelinerin jäljestä tykkään eniten, mutta aika harvoin jaksan kaivaa purkkia esiin ja alkaa säätää siveltimen kanssa - silloin kun jaksan, niin käytän melkein aina rajaamiseen leveää ja litteää, kärjestä kapenevaa huulipunasivellintä.

Kurvikas uutuuseyeliner + alevinkkaus

Ainutlaatuisen tästä eyelinerista tekee sen kärjen muoto, joka tosiaan muistuttaa alareunasta hieman tiimalasia, kärkeä kuvailisin ehkä enemmän pisaran malliseksi. Lappeellaan pidettynä kärjellä saa leveää jälkeä, mikä tekee siiven värittämisestä nopeaa. Terävällä ja kapealla reunalla taas saa tehtyä todella tarkkaa jälkeä, mikä on omiaan ohuen rajauksen piirtämiseen aivan ripsien tyveen tai siiven kärjen viimeistelyyn. Huulipunasiveltimen muoto on mielestäni täydellinen rajausten tekoon, eikä tämä muotoilussaan paljoa sille häviä. Rajaustussin kotelokin on kätevän paksu, jolloin siitä saa hyvän ja tukevan otteen, mikä auttaa pitämään rajauskäden vakaana työskennellessä.

Kurvikas uutuuseyeliner + alevinkkaus

Rajausjälki on tyypillisen tussimaista, ei ehkä ihan niin mustaa ja pysyvää kuin geelirajauksella saisi, mutta mielestäni ihan tarpeeksi mustaa. Lappeellaan saa tosiaan paksua jälkeä, reunalla ohuempaa ja kärjellä todella tarkkaa viivaa. Rajaukset myös pysyvät yllättävän hyvin, vaikka tussi ei olekaan vedenkestävä. Hinkkaamalla rajaus ei leviä, mutta väri hieman kuluu päivän aikana, vaikka käytänkin aina rajausten alla pohjustajaa. Jos siis haluaa mustaakin mustempaa jälkeä, joka varmasti pysyy koko päivän ja yön, niin kääntyisin ehkä sen geelilinerin puoleen. Omiin tarpeisiini tämä tuote on kuitenkin juuri sopiva.

Kurvikas uutuuseyeliner + alevinkkaus

Pretty.fillä on nyt muuten käynnissä kampanja, jonka aikana saa kaikki Maybelline-tuotteet -20%. Myös syksyn uutuudet! Kannattaa ehdottomasti hyödyntää tarjous, jos joku Maybellinen uutuuksista (kuten vaikkapa ihanat uudet Vivid Matte Liquid -mattapunat) kiinnostaa. Verkkokaupan Maybelline-valikoimaa pääset selaamaan täältä.

Tuote saatu työharjoittelun kautta.

Mikä rajaustuote on teidän lempparinne?

SEURAA BLOGIA:   BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK

Katso myös

Ei kommentteja:

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa