Birthday Treats

torstaina, elokuuta 18, 2016

Birthday Treats

Päätin hemmotella itseäni viimevikkoisten synttäreideni kunniaksi ja halusin tilata itselleni jotain, minkä perään olen huokaillut jo pitkään. Pastel Beautyn verkkokaupassa sattui sopivasti olemaan kaikista normaalihintaisista tuotteista -20%:n alennus, ilmaiset postituskulut sekä Milanin kulttimaineeseen noussutta Luminoso-poskipunaa varastossa. Eihän tuollaista tarjousta voinut sivuuttaa! Nyt minullakin on sitten vihdoin ikioma Luminoso. Korallisen ihanuuden kaveriksi tilasin myös viileämmän vaaleanpunaisen sävyn, Delizioso Pinkin

Birthday Treats

Milanin Baked Blush -poskipunat ovat tunnettuja kauniista sävyistään ja pigmenttisyydestään. En kyllä yhtään ihmettele, miksi Luminoso on niin suosittu, katsokaa nyt sitä! Ehdottomasti kauneimpia koskaan näkemiäni poskipunia. Koralliset sävyt ovat lemppareitani poskilla, joten tästä taitaa tulla uusi ykkössuosikki.

Birthday Treats

Delizioso Pink taas on juuri täydellinen kylmänpinkki mattaposkipuna, jollaista oma meikkikokoelmani kaipasikin kipeästi. Luminoso on harvinainen poikkeus minulle hohtavuutensa vuoksi, sillä yleensä suosin poskipunissa mattaa.

Birthday Treats

Ylläolevan kuvan taustalla vilahtava Real Techniquesin Blush Brush on myös Pastel Beautysta, mutta siitä on luvassa lisää juttua parin muun RT:n siveltimen kera myöhemmin. Olenkin jo pitkään etsinyt the poskipunasivellintä ja tämä yksilö vaikuttaa oikein kelvolta kandidaatilta.

Mistä meikkituotteesta te olette haaveilleet pitkään?

SEURAA BLOGIA:   BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK

Katso myös

4 kommenttia:

 1. Luminoso on kyllä ihana poskipuna! Mä haluaisin baked blusheista vielä sävyn Dolce Pink. Onnittelut synttäreiden johdosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oih, googlasin tuon Dolce Pinkin ja sekin näyttää aivan ihanalta!

   Poista
 2. Luminoso on upea! Mutta näyttää toi pinkkikin tosi kauniilta, täytyykin ehkä tehdä pieni varaston täydennys ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Poskipunia ei voi koskaan olla liikaa, ne on ainakin mun yks heikkous... :D

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa