BB Boomer

tiistaina, elokuuta 09, 2016

BB Boomer

Sain aikaisemmin Bearelilta Misshan tyynymeikkivoiteen lisäksi testiin myös erityisesti BB-voiteiden alle tarkoitetun pohjustusvoiteen. Missha M BB Boomer * on korealaisen brändin suosituimpia tuotteita ja sen ainutlaatuisen koostumuksen kerrotaan parantavan BB-voiteen pysyvyyttä, kirkastavan ihonsävyä ja kosteuttavan ihoa meikin alla.

BB Boomer

Holoseksuaalina rakastuin heti tähän pakkauksen holografiseen painatukseen. Koko pakkaus hohtaa myös hentoa vaaleanpunaista vivahdetta osuessaan valoon oikeassa kulmassa, mutta efektiä oli suorastaan mahdoton valokuvata. Rakastan kosmetiikkatuotteiden pakkauksia ja erityisesti niissä esiintyviä pieniä, mielenkiintoisia yksityiskohtia. Missha korostaa itseään brändinä, joka panostaa enemmän sisältöön kuin pakkauksiin, jotta laadukkaita tuotteita olisi saatavilla myös edullisempaan hintaan. Hauskaa sinänsä, koska mielestäni Misshan pakkaukset ovat yleensä melko tyylikkäitä ja loppuun  asti mietittyjä, eivätkä juurikaan jää kakkoseksi kalliimmille merkeille.

BB Boomer

Pohjustaja on pakattu todella kätevään pumpputuubiin, joka on yksi lempipakkausmuodoistani. Jos minulta kysytään, niin kaikki voidemainen kosmetiikka pitäisi pakata mahdollisuuksien mukaan pumppupakkauksiin, koska ne vaan ovat niin paljon hygieenisempiä kuin muut vaihtoehdot. Pakkauskoko on myös sopivan reilu, 40 ml riittää päivittäiselläkin käytöllä melko pitkään. BB Boomerin kerrotaan buustaavan myös ihonhoitoa ja häivyttävän hienoja juonteita sen sisältämien kosteuttavien ainesosien, antioksidanttien sekä arbutiinin avulla.

BB Boomer muistuttaakin koostumukseltaan kosteusvoidetta ja iholla se imeytyy hyvin sekä tuntuu kosteuttavalta. Tuote ei tunnu kuitenkaan silikoniselta, vaikka ainesosalistassa heti veden jälkeen kaksi seuraavaa raaka-ainetta ovat silikoneja. Tämä pohjustaja kuuluukin selkeästi enemmän kosteuttavien ja heleyttävien pohjustajien kastiin kuin vaikkapa ihohuokosia tasoittaviin tai mattaisen pohjan tekeviin tuotteisiin. Ei-niin-kuivaihoisella voisin kuvitella tämän toimivan jopa kosteusvoiteen tilalla meikin alla.

BB Boomer
Kyllä, olen edelleen pale af vaikka kesä on kohta jo ohi.

Täytyy myöntää, että en kauheasti välitä tuotteen tuoksusta, sillä se tuo mieleeni jostain syystä Erikeeperin. En tiedä mistä tuo mielikuva tulee, koska oikeasti tuoksu muistuttaa ehkä enemmän jotain selektiivistä ryppyvoidetta, mutta jostain syystä en vain saa häädettyä liima-assosiaatiota mielestäni. Tuoksu ei kuitenkaan ole liian häiritsevä eikä sitä huomaa kasvoilla, varsinkaan kun laittaa muun meikin voiteen päälle.

Pohjustusvoide jatkaa pakkauksen teemaa, sillä tuotteessa itsessäänkin on sama kaunis vaaleanpunaisena hohtava vivahde, joka tulee esiin valon osuessa voiteeseen oikeassa kulmassa. Hehkua tuova tuote sisältääkin ainesosaluettelon mukaan timantti-, helmi-, ametisti- ja platinajauhetta (!), mikä yllätti ainakin minut täysin, sillä en muista koskaan törmänneeni vastaaviin ainesosiin. Vaaleanpunainen hehku ei varsinaisesti näy iholla tuotteen imeydyttyä, mutta tuntuu kuitenkin heleyttävän ihonsävyä.

BB Boomer

Koska en ole vieläkään saanut aikaiseksi tilata lisää Misshan BB-voidetta edellisen loppuneen tilalle, olen testaillut tätä lähinnä tyynymeikkivoiteiden ja Lumenen CC-voiteen alla. Misshan tyynymeikkivoide ei ole kovin pysyvä pelkältään, joten tämä paransi sen kestoa heittämällä. Ikisuosikkini Lumenen CC:n kanssa tämä on oikea tehokaksikko, josta onkin tullut ihan lempparini meikkipohjakombona. Ihonhoidollisista ominaisuuksista en oikein osaa sanoa, mutta tykkään kyllä tämän kosteuttavuudesta, hätätapauksessa voisin ehkä itsekin jättää kosteusvoiteen välistä ja käyttää vain tätä meikin alla. Jotain tuotteesta kertoo ehkä sekin, että tätä testattuani en ole pahemmin muihin pohjustusvoiteisiini tarttunut.

Tykkään Misshan tuotteissa siitä, että ne poikkeavat hieman tyypillisestä länsimaalaisesta kosmetiikkamuotista. Tässäkin tuotteessa vaaleanpunainen hehku oli jotain sellaista, mihin en ole muissa kokeilemissani pohjustajissa törmännyt. Brändin tuotteita ei myöskään ole hinnalla pilattu, joten kukkaro ei kärsi liian suurta lovea, vaikka uusia tuotteita kokeilisikin! Bearelin verkkokaupassa Missha M BB Boomer kustantaa 16,90€.

*Tuote saatu testiin blogin kautta. En hyödy postauksen linkeistä.

Käytättekö te meikkipohjan alla pohjustajaa? Mikä on teidän lempparituote meikkivoiteen pohjustukseen?

SEURAA BLOGIA:   BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK

Katso myös

3 kommenttia:

 1. Käytän pohjustajia ja tällä hetkellä käytössä on L'Oréal Nude Magique CC Cream punaisuutta peittävä voide. En tiedä onko se varsinaisesti pohjustaja, mutta sellaisena sitä käytän ja se pohjustaa meikin lähes täydellisesti. Ja peittää punaisuutta, mikä ei kaikilta vastaavista voiteilta onnistu!

  Misshan BB-voide on todella hyvä voide. Se on yllättävän peittävä ja levittyy nätisti, tekee tasaisen ja kuulakkaan pinnan, ja muutenkin tuntuu laadukkaalta tuotteelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Misshan BB on kyllä ihan huippu! Pakko hankkia sitä lisää :D

   Poista
 2. Aika usein nykyisin tulee käytettyä ja tämä kuullostaa todella mielenkiintoiselta tuotteelta :)

  VastaaPoista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa