Bearelin kauneusboksi - Summer Essentials

lauantaina, heinäkuuta 23, 2016

Bearelin kauneusboksi - Summer Essentials

Bearelin kesän kauneusboksit* ovat täällä! Sain vihdoin käsiini oman boksini pienen postisäädön jälkeen (sitä se kahdessa kaupungissa asuminen teettää, kun saapumisilmoitus tulee eri kaupunkiin kuin paketti :-D), joten en ole tuotteita vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta haluan kuitenkin esitellä teille, mitä laatikko sisälsi. Kesän kauneusboksi on ensimmäinen laatuaan ja seuraava boksi ilmestyy syksyllä.

Bearelin kauneusboksi - Summer Essentials

Kauneusboksi on kausittain ilmestyvä yllätyslaatikko täynnä korealaista kosmetiikkaa. Hyvin vastaava tuote kuin ehkä tunnetuin kotimainen kosmetiikkalaatikko LivBox, mutta muutamalla eroavaisuudella. Ensinnäkin, LivBox ilmestyy kerran kuussa, Bearelin kauneusboksi kausittain eli neljä kertaa vuodessa. Kauneusboksi sisältää LivBoxin tavoin täysikokoisia tuotteita sekä näytteitä, mutta Bearelin yllätyslaatikko sisältää pääsääntöisesti eteläkorealaista kosmetiikkaa, kun taas LivBoxissa on ollut suurimmaksi osaksi itselleni jo tuttuja merkkejä, joita saa yleensä ihan lähimarketista tai tavaratalosta. Bearelin kauneusboksi on reilusti hintavampi kuin LivBox, (Bearel 45€, LivBox 16,90€), mutta myös Bearelin laatikon arvo ylittää reilusti tilaushinnan. Ensimmäisen boksin sisältö oli arvoltaan yli 60€ ja se sisälsi jopa 5 täysikokoista tuotetta, yhden matkakokoisen tuotteen sekä näytteitä.

Bearelin kauneusboksi - Summer Essentials

Kokonaisuudessaan laatikon sisältö näyttää tältä. Boksi sisälsi kolme tuotetta sekä yhden näytteen minulle entuudestaan tutulta merkiltä Misshalta, mikä ei ainakaan minua haitannut, koska olen halunnut kokeilla brändin tuotteita enemmänkin. Lisäksi mukana oli täysikokoiset tuotteet COSRX:ltä, Innisfreeltä ja Bentonilta, ylisöpö käsivoidenäyte Tony Molyltä sekä kaupan päälle hauskat kesäiset hiusdonitsit.  

Tuotteet oli pakattu hyvin ja laatikon mukana oli myös infoa tuotteista ja brändeistä. Kauneusboksin tuotteet ovat saatavilla myös erikseen myytyinä Bearelin verkkokaupasta.

Bearelin kauneusboksi - Summer Essentials

Hiusdonitsit, 2 kpl pakkaus / 5,90 €

Hiusdonitseista minulle tulee aina mieleen Sinkkuelämää-jakso, jossa Carrie ja Berger väittelevät niiden käytöstä. Kun hiusdonitsit alkoivat tehdä paluuta muotiin, kauhistelin mielessäni että jotkut asiat pitäisi ihan oikeasti jättää sinne 90-luvulle, mutta pakko myöntää, olen alkanut syttymään näille viimeaikoina. Ovathan nämä nyt aika söpöjä loppujenlopuksi. Kuvitelkaa vaikka tuo tummempi farkkutakin kera tai tuo vaalea kukkaprinttinen jonkun ihanan valkean kesämekon kanssa...

Bearelin kauneusboksi - Summer Essentials
Bearelin kauneusboksi - Summer Essentials

COSRX AHA/BHA Clarifying Treatment Toner -kasvovesi, 150 ml / 21 €

AHA ja BHA ovat Paula's Choicen AHA-kuorinnan kokeilun jälkeen olleet varsinaiset taikasanat, jotka saavat minut kiinnostumaan tuotteesta. Tämän putelin INCI-lista näytti hyvin mielenkiintoiselta (ja lyhyeltä), vaikka nimikkohappoja näyttikin olevan tuotteessa suhteellisen vähän (0,1% kumpaakin pakkaustekstin mukaan, jos oikein ymmärsin). Minulla on jotenkin sellainen kutina, että tulen tykkäämään tästä kasvovedestä, odotan innolla testausta! Pakkaus on hieman hämmentävä, koska käyttöohjeissa neuvotaan suihkuttamaan tuotetta vanulappuun eikä suoraan kasvoille, mikä mielestäni vähän kyseenalaistaa koko suihkepullopakkauksen tarpeellisuuden. Korealaisia erikoisuuksia, ehkä?

Missha Super Aqua Cell Renew Snail -käsivoide, 60 ml / 11,90 €

Etanatuotteita olen jo pitkään halunnut kokeilla, joten tämä etanaseerumia sisältävä käsivoidetuubi tuli kuin tilauksesta. Etanan limaa kerätään ranskalaisista tarhakotiloista ja limasta tuotettava etanaseerumi sisältää paljon ihonhoidossa hyödyllisiä ainesosia, jotka kosteuttavat ja korjaavat ihoa. Tämän tuotteen tilalla on voinut olla myös toinen Misshan Total Repairing Hand Treatment -käsivoide.

Bearelin kauneusboksi - Summer Essentials

Benton Snail Bee High Content Mask Pack -kasvonaamio, 20 g / 2,5 €

Lievästi ötökkäkammoisena tuotteen nimi ei varsinaisesti houkuttele, mutta olen kuullut paljon hyvää näistä etanaseerumeista ja ampiaismyrkyistä ihonhoidossa, joten mielenkiinnolla odotan sopivaa hetkeä naamion kokeiluun. Kangasnaamiot ovat kovassa hypessä idässä ja hehkutus on pikkuhiljaa rantautumassa tänne länsimaihinkin. Mainitaanpa pakkauksessa tuotteen sisältävän myös Bioeffectin tuotteissa käytössä olevaa EGF:ää eli epidermaalista kasvutekijää, jonka väitetään stimuloivan ihon solujen uusiutumista.

Missha Time Revolution Night Repair - Science Activator Serum, 7 ml (matkakoko) / 3 €

Pakkaukseltaan hieman huulipunahylsyä muistuttava tuote onkin todellisuudessa anti-age -seerumi kätevässä matkakokoisessa pumppupullossa. Tämän tuotteen tilalla on voinut olla vaihtoehtoisesti myös joku muu Misshan matkakokoinen tuote, vaihtoehdot voi käydä kurkkaamassa Bearelin blogista. Ainakin nimi "Science Activator" kuulostaa hyvin lupaavalta ja olen muutenkin kovan luokan seerumifani, joten tämä tuote lähtee heti kokeiluun.

Bearelin kauneusboksi - Summer Essentials
Bearelin kauneusboksi - Summer Essentials
Bearelin kauneusboksi - Summer Essentials

Innisfree No-Sebum Mineral Powder, 5 ml / 14,90 €

Toinen kauneusboksin meikkituotteista on ihon öljy-kosteustasapainoa tasapainottava mineraalipuuteri, joka lähtee testiin saman tien kun saan edellisen puuterini käytettyä loppuun. En ole varma onko tämä kyseinen tuote luonnonkosmetiikkaa, mutta Innisfree-brändi tunnetaan Etelä-Korean ensimmäisenä all-natural -brändinä sekä sen tuotteissa käytetään paljon Ecocert-sertifioituja ainesosia. Tuotteen pakkaus on myös valmistettu kierrätetystä muovista. Kivaa, että boksiin on sisällytetty myös luonnollisempi tuote, vaikka itse en luonnonkosmetiikkaa mitenkään erityisesti suosikaan.

Missha Style Lucid Nail Polish (sävy PK16), 8 ml / 4,5 €

Herrrrrrrrrkullisen sävyinen kynsilakka päätyi kynsille heti! En tiedä oliko kaikissa bokseissa tämä sama PK16-sävy, mutta muutkin Style Lucid -kynsilakkojen sävyistä näyttävät syötävän hyviltä. Tämä lakkasävy on ihanan persikkainen nude ja se pompsahtikin kertaheitolla suosikkinudelakkojeni kärkeen. Kuvassa kynsillä 3 kerrosta ja lakkaaminen oli ihanan helppoa leveän siveltimen ansiosta. Täydellinen kesälakka!

Bearelin kauneusboksi - Summer Essentials

Missha Super Aqua Refreshing Cleansing Foam -puhdistusvaahto, näyte

Boksi sisälsi myös pari näytettä, joista toinen on Misshan vaahtoava kasvoputsari. Tykkään ottaa näytteitä matkoille mukaan, koska niistä usein riittää pariin käyttökertaan ja ne mahtuvat pieneen tilaan. Tämä lähteekin heti kokeiluun viikonloppureissulla Tallinnaan.

Tony Moly Panda's Dream White Hand Cream, näyte

Iih, Tony Molya! Toivottavasti Bearelin valikoimissa nähtäisiin pian brändin tuotteita, koska Tony Molyn hedelmä- ja eläinaiheiset pakkaukset ovat ehkä söpöimpiä ikinä! Olen vähän katkera ruotsalaisille, jotka saavat ostettua merkin tuotteita nykyään Sephorasta, mutta toivotaan että nämä söpöliinit rantautuisivat pian tänne lahden toisellekin puolen.

- - -

Kokonaisuudessaan Bearelin ensimmäinen kauneusboksi oli erittäin kattava kokonaisuus, ja hei, ei yhtäkään suuhygieniatuotetta! (:-D) Vaikka sain boksin blogin kautta, niin voisin hyvin kuvitella maksavani tästä postituskuluineen sen 45 €, koska laatikko sisälsi reilusti yli hintansa arvosta minulle entuudestaan tuntemattomia tuotteita mielenkiintoisilta brändeiltä. Seuraava boksi ilmestyy tosiaan syksyllä, mutta jos korealainen kosmetiikka kiinnostaa, niin kannattaa kurkata Bearelin verkkokauppa, siellä on vaikka mitä mielenkiintoista!

Herättikö joku kauneusboksin tuotteista kiinnostusta? Onko joku näistä korealaisista brändeistä teille ennestään tuttu?

* Kauneusboksi saatu blogin kautta. En hyödy postauksen linkeistä.

SEURAA BLOGIA:   BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK

Katso myös

4 kommenttia:

 1. Haha mullaki tulee hiusdonitseista mieleen se Sinkkuelämään jakso. :D Mutta olivathan ne 90-luvulla aika mauttomia kun ne oli usein tehty siitä ihme "sametti"kankaasta tai mitä olikaan. Noissa on kuitenkin aika söpö kuosi. :)

  Puuterista kuulisin mielelläni lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se jakso taitaa olla syöpynyt kaikkien mieleen :D Puuteri vaikutaa kyllä mielenkiintoiselta, pitää postailla siitä vaikka paremmin sitkun pääsen testaamaan kunnolla! :)

   Poista
 2. Itsekin sain boxin blogiyhteistyössä ja ihan aidon oikeasti tykkäsin myöskin kovasti sisällöstä, mun postauksen boxista voi vilkaista:
  https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/07/bearelin-kesan-kauneusboksi.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä tosi hyvä boksi! Jää LivBox aika kauaksi tämän tasosta (vaikka toki edullisempi onkin) :D

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa