The Body Shopin Sävynmukauttajatipat

sunnuntaina, kesäkuuta 26, 2016


Kalkkilaivan kapteenit huomio! Moni kalpean ihon omaava kamppailee varmasti saman ongelman kanssa kuin minäkin - meikkipohjatuotteissa vaaleinkin sävy on usein liian tumma. Se vasta ketuttaakin, kun joku meikkivoide olisi koostumukseltaan muuten täydellinen, mutta tarpeeksi vaaleaa sävyä ei vain ole. Omasta mielestäni on suorastaan naurettavaa, että monissa tänne pohjolaan rantautuneissa meikkipohjatuotteissa olisi saatavilla vaaleampiakin sävyjä, mutta niitä ei jostain syystä ole haluttu ottaa Suomen markkinoille. Haloo?? Meitä jauhopusseja on täällä lukuisia!

Onneksi tänne on vihdoin rantautunut myös varsinainen taikatuote: The Body Shop Lightening Shade Adjusting Drops. Tippoja sekoitetaan pisara-pari meikkivoiteeseen ja tadaa - uudensävyinen meikkivoide on valmis. Onhan se hieman turhauttavaa alkaa sekoittelemaan sopivaa sävyä joka kerta erikseen, mutta on se silti parempi kuin kulkea kylillä naama oranssina. Tippoja on saatavilla myös tummentavana versiona sekä pronssisen päivetyksen tuovina "aurinkotippoina".


Demonstraatiokuvaa tippojen tehosta: kuvassa vasemmalla selvästi liian tummaa meikkivoidetta ja oikealla samaa tavaraa höystettynä vaalentavilla sävynmukauttajatipoilla. Pipettikorkilla on kätevä annostella juuri sopiva määrä tippoja suhteessa meikkivoiteeseen, jolloin saa helposti haluamansa lopputuloksen. Näissä kuvissa vaalentajaa on aika reilusti suhteessa meikkivoiteen määrään, vähemmällä määrällä saa tietysti pienemmän sävyeron aikaan.


Ylläolevalla määrällä meikkivoide vaaleni aika reippaasti, useamman sävyn verran. Yhdellä tipalla vaalentajaa saa sävytettyä koko kasvoille levitettävän meikkivoidemäärän noin yhden asteen vaaleammaksi. Jos kaipaa enemmän värimuutosta kuten ylläolevassa kuvassa, voi tippoja käyttää useamman.

Olen itse käyttänyt tätä vain heleyttävien ja kosteuttavien meikkivoiteiden sekaan, ja niiden kanssa tipat eivät ole vaikuttaneet tuotteen koostumukseen tai peittävyyteen mitenkään huomattavasti. Demonstraatiokuvasta kuitenkin huomaa, että mattaisemman meikkivoiteen kanssa tipat voivat hieman viedä mattaisuutta pois, sillä tippojen koostumus on aavistuksen heleyttävä.

15 ml pullo kustantaa 16,50€, mikä ei mielestäni ole kovinkaan paha hinta näin mainiosta tuotteesta. Pipettipullo on hyvin riittoisa, varsinkin jos tarvitsee vain pientä sävyn hienosäätöä. Todella vaaleaihoiset (kuten allekirjoittanut) voivat käyttää tuotetta myös yksinään korostuksiin!

Löytyykö teille sopivan sävyistä meikkivoidetta helposti?

SEURAA BLOGIA:   BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK

Katso myös

8 kommenttia:

 1. Toinen kalkkilaivan kapteeni täällä hei :D Olisin itseasiassa noita tippoja parillakin TBS-visiitillä ollut vailla, mutta olivat juuri silloin loppuunmyyty. Toivotaan, että seuraavalla reissulla saisin napattua mukaani, olisi ihan ehdoton tuote omaan käyttööni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekin metsästin tätä valehtelematta ainakin neljästä eri Body Shopista kunnes vihdoin tärppäsi :'D Oli vaan pakko saada! Sekin kertoo ettei oo mikään ihan turha tuote kyseessä kun on hyllyt ostettu tyhjiksi :D

   Poista
 2. Kiitos tästä postauksesta, oon miettinyt noiden hankkimista, mutta epäröinyt kun en tiennyt toimivatko ne miten hyvin. Nyt tämäkin kalkkilaivan kapteeni voi alkaa metsästämään noita itselleen ja saada liian tummat meikkivoiteet käyttökelpoiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos tästä oli apua! Sitten kun vielä keksittäis tipat jotka taikois meikkivoiteen kuin meikkivoiteen omalle ihotyypille sopivaksi :'D

   Poista
 3. Itse olen ollut näihin myös erittäin tyytyväinen! Sekoittuu hyvin kuivalle iholle sopiviin meikkivoiteisiin, enkä ole huomannut muutoksia meikin pysyvyydessä tai muussakaan. Erittäin hyvä hinta-laatu-suhde.

  VastaaPoista
 4. Mä mietin tästä sitä tummempaa sävyä, sillä olen sen verran harvoin kunnolla ruskettunut, ettei viitsisi oikein tummaa meikkivoidetta hankkia kaappiin seisomaan. Näin kuitenkin jossain Youtube-arvostelussa, että se tummempi versio tekee meikkivoiteen harmaaksi, joten jätin sen hankkimatta. Sitä aurinkoversiota voisi kokeilla. Näämä vaalennustipat ovat varmasti todella käteviä! Vaikka itse melko vaalea olenkin, mulle käy kyllä meikkivoiteidein vaalein sävy. Siksi nämä eivät ole itselle niin tarpeellisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo, oon kuullu samaa. Ne tummentavat on vissiin tarkotettu taas sinne asteikon toiselle ääripäälle tummentaan niitä kaikista tummimpia sävyjä jos tarpeeks tummaa ei meinaa löytyä. Ne päivettävät vois toimia just tohon sun tarkotukseen! :)

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa