Kosteutta ja kookosta hiuksille

tiistaina, kesäkuuta 07, 2016

Kosteutta ja kookosta hiuksille

Rakastan kookosta.

Minulle voi myydä melkein mitä vain, jos kyljessä komeilee kookospähkinä. Sama pätee niin ruokaan kuin kosmetiikkaankin, vaikka en muistakaan koskaan syöneeni ihan oikeaa kookospähkinää. Jokin kookoksessa vain kiehtoo, enkä ole ainoa kyseiseen pähkinään hullaantunut, sillä kaltaisiani kookosfaneja on vaikka kuinka (ping Cosmetic Land -blogin Catarina)!

Oli varmaan arvattavissa, että nähdessäni Jumbon Anttilassa Ogx:n kookostuotteiden rantautuneen vihdoin Suomeen asti, nappasin saman tien mukaani muutaman. Ostamaani Coconut Milk -hoitoainetta en ole vielä päässyt kokeilemaan koska käytän tunnollisesti edellisen avatun hoitoaineputelin ensin loppuun, mutta tähän hiussuihkeeseen olen täysin hullaantunut!

Luonnonlaineikas sekä edellisen johdosta usein latvoista kuiva kuontaloni janoaa jatkuvasti kosteuttavia ja silottavia tuotteita. Olenkin aikamoinen hiusöljyillä ja -seerumeilla läträäjä, mutta ne voivat helposti latistaa tukan jos vahingossakaan käyttää yhtään liikaa. Ogx Nourishing Coconut Oil Weightless Hydrating Oil Mist -öljysuihke on ihanan kevyt suihke, joka tuo hiuksilleni niiden kaipaamaa kosteutusta ilman raskaan öljyistä tunnetta. Suihketta on helppo annostella tasaisesti tukkaan ja tuoksussa on havaittavissa kookoksen lisäksi myös vaniljaa. Täydellinen tukkatuote kesään!

Onko täällä muita kookosfaneja? :)

SEURAA BLOGIA:   BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK

Katso myös

4 kommenttia:

 1. Täällä ilmottautuu yksi! Täytyy varmaan ostaa tuo kokeiluun jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ogx:ltä löytyy myös paljon muitakin kookosjuttuja! On vielä erikseen Coconut Water ja Coconut Milk -sarjatkin :D

   Poista
 2. ♥♥ Mä oon himoinnut nyt Urtekramin kookossarjaa ;) Ja varsinkin sitä hiussuihketta! En vaan tiedä, onko järkeä ostaa sellaista. Tekeeköhän se mitään mun kuivalle hampputukalle :( Tämäkin suihke kyllä kuulostaa ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kans kattellu niitä! Jos päädyt hankkiin niin kerro sit onks ne hyviä 😉

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa