Flunssameikki

keskiviikkona, kesäkuuta 01, 2016

Flunssameikki

Mitä tehdä kun nenä vuotaa, kurkku on karhea ja pää ihan pöhnässä? Olen maannut koko päivän sängynpohjalla potien alkaneen kesäkuun kunniaksi kunnon flunssaa, mutta päätin piristää itseäni meikkaamalla. Pakko sanoa, että olo parani heti kun ei näyttänyt enää puolikuolleelta. Tosin tätäkin iloa ei kestänyt kauaa, kun tunnin sisällä olin taas niistänyt nenän ihan punaiseksi...

Flunssameikki

Työharjoittelun takia en ole ehtinyt meikkaamaan kunnolla pitkään aikaan, puoli kuusi aamulla kun ei kauheasti inspaa laittautua. En edes muista koska olisin käyttänyt viimeksi meikkivoidetta, kesällä tykkään yleensä arkimeikissä käyttää pelkkää peiteainetta ihon virheiden peittoon.

Flunssameikki

Luomilla käytin UD:n Vice 4 -paletista sävyä Bitter häivyttelyyn, Deleteä ulkonurkkaaan ja Flamea liikkuvalla luomella. Flame on ihan mielettömän ihana, kullanhohtoinen kuparisävy, jonka alla käytin myös voidemaista kultaista luomiväriä tehostamaan efektiä. Sisänurkassa ja kulmaluulla ikilempparini Inglot 393.

Flunssameikki

Tulen välillä tosi jälkijunassa joidenkin meikkituotteiden kanssa, viimeisimpänä olen ihastunut Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow Pomadeen. Omani tilasin eleveniltä sävyssä Ash Brown, joka mätsää omaan harmahtavan ruskeaan tukkaani täydellisesti! Kulmakynään verrattuna Dipbrowilla saa paljon pysyvämpää ja tarkempaa jälkeä, kunhan vaan pitää mielessä että vähemmän on enemmän. Tuotteella saa yllättävän luonnollisenkin lopputuloksen, jos vaan kärsivällisyys riittää pikkutarkkaan tuhertamiseen.

Meikkaatteko te kipeänä ollessanne? :)

SEURAA BLOGIA:   BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK

Katso myös

6 kommenttia:

 1. Hitto ku mäki näyttäsin noin hehkeeltä kipeenä! Luomiväri on muuten ♡_♡ Täällä harvemmin kipeenä meikkaillaqn (jossei sit puol kuntosena töihi) ku mulla turpoo kipeenä aina silmät iha rapulaisen näköseks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikki tekee ihmeitä :D Flame on ihan huippusävy, yks ehdottomia lemppareitani Vice 4 -paletista!

   Poista
 2. Ihana meikki! Ja oon varmaan aiemmin sanonut, mutta sun iho on ihan yberkaunis! Mä en yksinkertaisesti jaksa meikata flunssaisena :D No jos on pakko mennä töihin, niin silloin joo, mutta kotona hengaillessa en vaan jaksa. Mulla taas suihku on sellainen piristäjä, heti kun illalla menee suihkuun olo on paljon parempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 Eilen en kans jaksanu ees pukee päälleni kunnes vasta sitten kun oli ihan pakko lähteä kauppaan :'D Senkin reissun jälkeen olin ihan puolikuollut. Suihku kyl tekee ihmeitä flunssassa!

   Poista
 3. Joskus meikkaan, joskus en. Yleensä en flunssaisena jaksa meikata kotona, ellei sitten tee mieli testailla uusia tuotteita tai kokeilla jotain erilaista. Sitten kun flunssan jälkeen palaa puolikuntoisena kouluun tai töihin, meikkaan kyllä edes vähän :)

  Kaunis meikki! Pikaista paranemista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pikkuhiljaa aletaan oleen voiton puolella :D En määkään aina kipeenä meikkaa, mut välillä meikkaus piristää :)

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa