Alkukesän loppuneet tuotteet

torstaina, kesäkuuta 23, 2016

Alkukesän loppuneet tuotteet

Taas päästään loppuneiden tuotteiden pariin. Aika ihonhoitopainotteista tälläkin kertaa, mutta mukaan pääsi yksi meikkituotekin! Kasaan eksyi aika paljon Lumenea, yritän petrata seuraavalla kerralla ja käyttää loppuun jotain muutakin.

Alkukesän loppuneet tuotteet

Herbina Kaura-Suklaa Vartalovoi
Vähän huijaan tämän kanssa, koska tämä ei oikeasti ole loppunut. Purkki on pyörinyt kaapissa jo ties kuinka ja kauan, koska en vain ole saanut käytettyä tätä. En tiedä mikä juuri tässä vartalovoissa mättää, koska saman sarjan vartalokuorinta tuoksuu ihan kivalle, mutta tämän tuoksusta meinaa lentää yrjö. En malta odottaa että pääsen heittämään purkin pitkässä kaaressa suoraan roskakoriin.
Tuomio: Roskiin.

Itsetehty suihkugeeli
Tämäkin lentää suoraan ö-mappiin. Teimme koulun labrassa suihkugeeliä, ja meille kävi parini kanssa ilmeisesti jokin kämmi, sillä tuotteesta tuli sinistä. Näin ei siis todellakan pitänyt tapahtua, sillä meidän oli tarkoituksena tehdä suklaantuoksuinen ruskea suihkugeeli, ja ruskea se olikin kunnes alkoi pikkuhiljaa muuttua sinertäväksi. En ole uskaltanut edes kokeilla, koska väri on niin epäilyttävä. Ilmeisesti käyttämämme ruskea pigmentti reagoi jonkun muun ainesosan kanssa?
Tuomio: ROSKIIN.

Lumene Soft Touch Hydrating Toner
Olen tästä kasvovedestä aikaisemminkin postannut, mutta tää on vaan niin hyvä. Ihanan kosteuttava kasvovesi, kuivaihoisen pelastus. Tämä on varmaan miljoonas puteli minkä käytän ja laatikossa odottaa vielä ainakin yksi varakappale, mutta taidan ihan vaihtelun vuoksi seuraavaksi kokeilla jotain muutakin.
Tuomio: Holy Grail.

Alkukesän loppuneet tuotteet

Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence x 2
Tästäkin olen jo tehnyt postauksen, enkä vain saa tarpeekseni. Toinen puteli meni muuten vaan, toinen oli varattu erästä kouluprojektia varten, jossa vertailimme tätä ja tuota LAB-tiivistettä keskenään. Vertailututkimus oli itsessään aika floppi, koska liian pieni testiaika, liian vähän tutkimushenkilöitä ja ihan liikaa muuttujia. Rakkauteni hyaluronitiivisteeseen kuitenkin säilyi, vaikka emme saaneetkaan murskaavia tutkimustuloksia sen erinomaisuudesta.
Tuomio: Taidan käydä ostamassa taas lisää.

Lumene LAB Age Reversing Intense Hyaluronic Essence
Vertailututkimuksen toinen tuote, joka tuntui kyllä tehokkaan hoitavalta, mutta kaikki muu olikin sitten pielessä. Vuotava pipettikorkki teki putelin mukana kantamisen lähes mahdottomaksi ja tavara tuoksuu nenääni ihan siemennesteen ja uimahalliveden risteytykseltä. Eipä siinä, ei vaan kauheesti tee mieli hieroa naamaan.
Tuomio: Ei jatkoon.

Alkukesän loppuneet tuotteet

Tearsagain Liposomisilmäsuihke
Tämä ei varsinaisesti ole kosmetiikkaa, mutta liittyy meikkaukseen. Tiedättekö sen tunteen, kun silmät alkavat vuotaa juuri silloin, kun on vaivalla vääntänyt näyttävän silmämeikin? Kuivat silmäni kaipaavat lisäkosteutusta tai ne alkavat herkästi valumaan, mutta inhoan silmätippojen laittamista. Tätä voi suihkauttaa suoraan suljetuille luomille, myös meikin päälle! Ihanan helppoa, eikä lähellekään niin inhottavan tuntuista kuin silmätipat. Taivaan lahja kuivasilmäisille ja plussana vielä tuoksuu berliininmunkille (:D). Ainoa miinus on pieni koko, pikkuinen puteli loppuu hetkessä.
Tuomio: Kovin on kallista kokoon nähden, muuten jatkoon.

Lumene True Mystic Volume Mascara
Tästäkin olen jo tehnyt postauksen, mutta otin tämän mukaan demonstroidakseni kuinka surkea olen käyttämään meikkejä loppuun. Yhdessä ripsarissakin meni puoli vuotta! Tai no, oikeastaan tämä ei ole vieläkään loppunut, mutta puolen vuoden käytön jälkeen on jo korkea aika vaihtaa uuteen. Muuten tosi hyvä tuote, mutta pientä karisemisongelmaa tuli erityisesti ajan myötä.
Tuomio: Ihan ok, seuraavaksi jotain uutta.

Lumene Arctic Aqua 24H Deep Moisture Face Cream
Annoin uuden mahdollisuuden Arctic Aqualle ja se kannatti. Saman sarjan voidegeeli olisi muuten ollut HG-kamaa, mutta rullaantui ikävästi iholla. Tämä ei sitä tee, mutta on muuten aivan yhtä hyvä ja Lidlissä mukavan edullistakin.
Tuomio: Potentiaalia HG-tuotteeksi.

Rainbow Nail Polish Remover
Halpa ja hyvä. Hoitaa homman ja löytyy lähikaupasta, muuta en kynsilakan poistoaineelta kaipaakaan. Tätä tavaraa minulla kuluu pullotolkulla.
Tuomio: Jatkoon.

Oliko loppuneiden seassa teille tuttuja tuotteita? :)

SEURAA BLOGIA:   BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK

Katso myös

2 kommenttia:

 1. Itse juuri hankin tuon hyaluronitiivisteen itselleni (vihdoin ja viimein!) ja taisin ihan totaalisesti rakastua jo ensikosketuksella :D
  Tearsagain on myös tuttu ja taitaa jatkossa aina kulkea meikkipussissa mukana. Itse en päivittäin tarvitse, mutta kun tarvitsen niin silloin tämä on ihan ehdoton!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyaluronitiiviste oli mullakin rakkautta ensikosketuksella :D Tearsagainin pieni koko on kyllä siitä tosi kätevä, että se kulkee hyvin mukana vaikka siellä meikkipussissa!

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa