Oh So Special

torstaina, toukokuuta 12, 2016

Oh So Special

Luin jo hyvä tovi sitten Facebookin Nordic Style & Beauty -ryhmästä, että Sleek MakeUPin i-Divine -luomiväripaletteja olisi myynnissä Citymarketeissa, ja olen siitä lähtien yrittänyt niitä metsästää. Sleekiä on tähän mennessä saanut Suomesta vain nettikaupoista, ja olenkin useampaan otteeseen käynyt laittamassa pretty.fi:ssä näitä paletteja ostoskoriin ja viime hetkellä päättänyt olla sittenkin tilaamatta. Olen kuullut todella paljon hyvää Sleekin paleteista, näitä on kuvattu edullisesta hinnastaan huolimatta erittäin runsaspigmenttisiksi ja helposti häivytettäviksi, mutta netistä ostaminen on aina vähän riski ja erityisesti luomivärejä tykkään käydä itse swatchaamassa ennen ostamista.

Kun paletteja vihdoin ilmestyi myös omaan lähi-Cittariini, ostopäätös syntyi swatchaamisen jälkeen sekunnissa. Paletteja oli tarjolla neljää eri vaihtoehtoa, tämän Oh So Specialin lisäksi myös Au Natural, Original ja Del Mar II. Jostain syystä tämän paletin sävymaailma houkutteli eniten, varsinkin nuo ihanan persikkaiset ja vaaleanpunertavat sävyt.

Jos ette muuten vielä ole tuolla NSB-ryhmässä, kannattaa liittyä! Sieltä bongaa yleensä ensimmäisenä tuoreimmat kosmetiikkauutiset ;)

Oh So Special
Oh So Special

Ylärivi vasemmalta oikealle: 
Bow, Organza, Ribbon, Gift Basket, Glitz, Celebrate

Alarivi vasemmalta oikealle: 
Pamper, Gateau, The Mail, Boxed, Wrapped Up, Noir

Vasemmalla ylärivissä oleva Bow ei erotu kuvassa yhtään, eikä kyllä oikein ihollakaan. On meinaan ihan prikulleen meikäläisen ihonsävyn värinen sävy! Ihan huippuhyvä luomivärien häivytykseen siis. Muut sävyt, erityisesti nuo shimmerisemmät napit ovat ihan mielettömän pigmenttisiä ja kauniita, mattasävyistäkin lähtee oikein mukavasti väriä. Olen myös kaipaillut pitkään kunnon mattamustaa luomiväriä, tuo oikean alakulman Noir on aika passeli vaihtoehto. Gateau näyttää ylläolevassa kuvassa jostain syystä aika liilalta, mutta todellisuudessa se on aivan ihana persikkaisen vaaleanpunainen sävy kultaisella shimmerillä. Hyvin lähellä sellaista täydellistä ruusukullan sävyä! Tuo ylärivin siniharmaa Glitz on myös aivan upea sävy, voin jo kuvitella tekeväni jonkun sinihopeisen iltameikin tuolla sävyllä.

Hintaa paletillahan oli vaivaiset 12,90€, mikä on aika vähän näin mainiosta paletista. Valitettavasti Sleekiä ei taida olla tulossa enempää myyntiin, vaan nämä paletit olivat joku erikoiserä. Onneksi on nettikaupat!

Joko te olette käyneet metsästämässä näitä ihanuuksia?

SEURAA BLOGIA:   BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK

Katso myös

2 kommenttia:

  1. Multa löytyy myös tämä sama paletti :) Oon todennut nuo tummimmat hyviksi rajausväreiksi. Helppo levittää (hyvällä siveltimellä) ja kestävät siistinä paremmin kuin monet muut luomivärit rajauksissa käytettynä. Muutenkin on ollut oikein mainio tapaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti vinkistä, pitääkin kokeilla! Toi tummanvioletti vois olla aika mahtihyvä rajausväri vihreille silmille :D

      Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa