#taptap

keskiviikkona, maaliskuuta 09, 2016

#taptap

Tulen monesti vähän jälkijunassa uutuustuotteiden kanssa, sillä en yleensä tykkää lähteä erilaisiin villityksiin mukaan. Esimerkiksi Baby Lipsit kuuluu niihin tuotteisiin, jotka ei jostain syystä ole kiinnostaneet mua ollenkaan ja samaa ajattelin aluksi näistä tyynymeikkivoiteistakin. Luin kuitenkin niin paljon muista blogeista kehuja tästä L'Oréal Paris Nude Magique Cushion -meikkivoiteesta että oli ihan pakko kokeilla, varsinkin kun moni kertoi tämän tuotteen sopivan erityisesti kuivalle iholle ja kuultavan lopputuloksen ystäville. Hep ja hep! Tykkään kevyesti peittävistä, mahdollisesti kosteuttavista meikkipohjista, jotka tarjoavat luonnollista hehkua kasvoille. Tämä tuote on nimensä mukaisesti Dewy Glow Foundation, eli heleyttä ja kuultavuutta on tarjolla runsaasti.

#taptap

Meikkivoide on pakattu pyöreään pakkaukseen ja rasiassa on varsinaisen kannen alla peili ja vippa, jolla tuotetta painellaan ihoon. En ole kuitenkaan kertaakaan vielä tätä vippaa käyttänyt, vaan olen levittänyt meikkivoiteen Zoevan 104/Buffer-siveltimellä, joka sopii todella hyvin tähän tarkoitukseen, sillä silläkin voi painella meikkivoidetta kasvoille ja tarpeen tullen myös häivytellä pyörivin liikkein. Tuotteen mukana tuleva tyyny on todella pehmeä ja miellyttävän tuntuinen, mutta siveltimet on helpompi pestä ja pitää hygieenisenä, joten käytän mieluummin niitä. Pidän vipan kuitenkin tallessa, varsinkin matkoilla se voi tulla tarpeeseen.

#taptap

Vipan ja toisen kannen alta löytyy sitten se varsinainen meikkivoide, joka on imeytetty tyynyyn. Tyynyn avulla tuotetta voi annostella helposti juuri oikean määrän, itse olen painellut sivellintä suoraan tyynyyn ja siitä kasvoille. Vipan avulla homma toimii samalla tavalla, ensin taputellaan tyynyyn ja sitten iholle. Tykkään siitä, että tällä tuotteella voi tosi hyvin kontroilloida peittävyyttä, eikä lopputuloksesta tule pakkelikasaa vaikka laittaisikin useamman kerroksen. Kannattaa kuitenkin kiinnittää meikkivoide puuterilla jos haluaa laittaa enemmän, sillä tämä tavara on aika "märkää" ja saattaa jäädä paksuna kerroksena vähän nihkeän ja kostean tuntuiseksi.

#taptap

Nude Magique Cushion tuntuu kasvoilla mukavan kosteuttavalta ja varsinkin omalle kuivalle iholleni tämä on ihan täyden kympin meikkivoide. Tuote levittyy kauniisti ja lopputulos on kauniin kuultava ja hehkuva, peittävyyttäkin löytyy sopivasti pienten ihovirheiden ja värierojen peittoon.

#taptap

Takakannen mukaan tuote on tehty Koreassa, josta nämä tyynymeikkivoiteet ovat alun perin lähteneet, ja meikkivoiteessa näyttäisi myös olevan aurinkosuojakerroin. Ainoa miinus minkä tuotteesta keksin on tuo pakkauskoko, saisi olla enemmänkin koska en halua että tämä loppuu! Oma kappaleeni on sävyssä 01 Rose Porcelain, joka on ainakin Suomessa vaalein saatavilla oleva sävy. Ehkä inasen tumma ja punertava omalle ihonsävylleni, mutta häivyttyy kuitenkin tosi nätisti.

#taptap

Demonstraatiokuvaa tuotteen tuomasta hehkusta (kulmaluulla on korostusväriä), tässä meikkivoidetta on ollut kasvoilla jo usemman tunnin ja meikkipohja näyttää edelleen tosi hyvältä! Ainoastaan nenänpielissä on havaittavissa pientä punoitusta kun en puuteroinut muualta kuin silmien alta ja yleensä multa lähtee meikkivoide ensin nenänpielistä. Nude Magique Cushion näyttää hyvältä myös kuivemmilla kohdilla eikä tarraa niihin kiinni niinkuin monet kuivemmat meikkivoiteet. Ihan koko päivää tämäkään ei näin hyvänä pysy, ainakaan ilman pohjustusta ja/tai meikinkiinnityssuihketta, pysyvyys on about samaa luokkaa kuin edellisellä ikisuosikillani Lumenen CC-meikkivoiteella.

Nude Magique Cushion kustantaa parisen kymppiä, hinnassa on pientä vaihtelua ostopaikasta riippuen. Hinta on mielestäni vähän turhan korkea markettimeikkivoiteelle, varsinkin kun tuotetta saa vähemmän kuin yleensä. Aion kuitenkin ehdottomasti maksaa tästä uudelleenkin!

Oletteko te kokeilleet jotain tyynymeikkivoidetta? Mitäs tykkäsitte?

SEURAA BLOGIA:   BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK

Katso myös

10 kommenttia:

 1. Näyttää tosi nätille sinun ihollasi. Minä kaipaan enemmän peittävyyttä, joten sellaista tyynymeikkivoidetta odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kyllä mahtavaa jos joku tois markkinoille oikeesti peittävän ja samalla heleän meikkivoiteen! :D

   Poista
 2. Tosi kaunis lopputulos sun iholla! :) Mulla on tää ja olen tykännyt. Sopii kiireisiin aamuihin, koska mun iho ei välttämättä tarvitse kosteusvoidetta alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä kivan nopee vaan taputella naamaan! Oon tässä viimeaikoina käyttänyt lähes pelkästään tätä kun niin vähällä vaivalla saa niin kivannäkösen lopputuloksen :D

   Poista
 3. Oon myös lukenut ja kuullut paljon kehuja tästä tuotteesta :) Todella kaunis lopputulos! Ja upeita kuvia oot ottanut<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 On kyllä ehdottomasti kehujen arvoinen tuote!

   Poista
 4. Näyttää upealta! :) Mä lähden myös useimmiten vähän jälkijunassa uusiin villityksiin, tai sitten en lähde ollenkaan :D Juuri nämä cushion meikkivoiteet ovat sellainen juttu, joista en ole innostunut ollenkaan. Tiedän jo kokeilematta, että nämä eivät vaan ole tarkoitettu omalle iholleni. Vaikka mulla ei epäpuhtauksia ole ihan kauheasti, ihoni punoittaa ja on melko epätasaisen värinen. Sen takia tarvitsen aika hyvää peittoa meikkivoiteelta. Vielä enemmän tarvitsen pysyvyyttä, sillä varsinkin t-alueelta multa alkaa meikki pettää päivän myötä. Kuivalle iholle nämä sopivat varmasti loistavasti, mutta tuskinpa omalle sekaiholleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sekaiholle ja varsinkin rasvoittuvalle en tätä välttämättä suosittelis, mut kuivalle iholle tosi hyvä :D Sama mulla mattaisten meikkivoiteiden kanssa, tiedän jo kokeilematta että ei pelaa mun kasvoilla :)

   Poista
 5. Hmm oon lukenu tästä niin paljon kehuja, että tekis nyt mieli itsekin testata... hinta vaan melko suolainen näin opiskelijalle :'D
  Itse olen käyttänyt useampaakin korealaista cushionia ja oon kyllä tykännyt, varsinkin matkalla ollessa tosi kätevä ja mahtuu pieneen tilaan! Niihin yleensä löytyy myös täyttöpakkauksia, joten ei aina tarvitse ostaa koko ns. koteloa uusiksi. Tähän ei ilmeisesti ole ainakaan vielä sellaista saatavilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta on kyllä aika suolainen kun vertaa minkä määrän tuotetta sillä saa... Korealaiset cushionit houkuttavat muakin, ajattelin eka kokeilla Misshan versiota, mutta tätä oli helpommin saatavilla ja kehuttu niin paljon :D Tähän ei tietääkseni ole täyttöpakkausta, toivottavasti sellaisiakin tulisi myyntiin! Koska levitän tämän joka tapauksessa siveltimellä, ei tuo tyyny ole itselleni niin välttämätön, olisi kiva jos tätä meikkivoidetta saisi myös vaikka tuubissa :)

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa