Palkkapäivä

perjantaina, maaliskuuta 04, 2016

Palkkapäivä
Vaikka asustelenkin nykyään pääkaupunkiseudulla, tulee minun käytyä Helsingissä suhteellisen harvoin. Aina käydessäni keskustassa poikkean Cesarsshopin Kynsilakkataivaaseen, jos minulla vain sattuu olemaan sen verran ylimääräistä aikaa. Kuolasin jo viimeksi siellä käydessäni F.U.N. Lacquerin lakkoja, joten päätin vihdoin kotiuttaa niistä muutaman viime vierailullani. Olisin halunnut ostaa niistä vaikka kaikki, mutta tyyriin hinnan vuoksi rajoitin ostohimoni kolmeen kappaleeseen. Mukaan lähti metallinen chromeglitterlakka Pay Day, vaaleanpunertava hologlitter Prima Donna sekä kultainen hologlitter Million Dollar Dream. Koko kolmikko on aivan henkeäsalpaavan kaunis, nämä ovat ehdottomasti upeimpia kynsilakkoja mitä olen koskaan nähnyt.
Palkkapäivä
Palkkapäivä
Pay Day, Prima Donna, Million Dollar Dream
Palkkapäivä
Lempparini kolmikosta on luultavasti Pay Day. Ylläolevassa kuvassa lakka näyttää enemmän hopeiselta, tosin alta vilkkuu pohjalakkana käyttämäni kultainen China Glazen Goldie but Goodie. Vaikka Pay Day on todella peittävä (tässä kuvassa ja alla olevassa videossa Pay Dayta vain yksi kerros!), jättää se silti sen verran rakoja että täydelliseen kynnen peittoon vaadittaisiin useampi kerros, enkä halunnut tuhlata tätä ihanuutta liikaa joten käytin alla toista lakkaa. En oikein osaa sanoa onko tämä enemmän hopeinen vaiko kultainen, mutta se tekeekin lakasta vain entistä mielenkiintoisemman.

Palkkapäivä

Oli pakko ottaa video tästä lakasta koska kuvista ei vain saa oikeanlaista kuvaa Pay Dayn ihanuudesta! Tämä video on otettu aika kellertävässä valaistuksessa ja se näyttääkin tässä paljon enemmän kultaiselta, viileässä valossa Pay Day näyttää taas enemmän hopealta. Olen aivan rakastunut tähän lakkaan, siis katsokaa nyt tuota upeaa metallisen heijastavaa pintaa!

Onko F.U.N. Lacquerin kynsilakat tuttuja? Oletteko te käyneet Kynsilakkataivaassa? :)

SEURAA BLOGIA:   BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK

Katso myös

4 kommenttia:

 1. Pay Day on kyllä niin huikea lakka!

  VastaaPoista
 2. Vau, eihän tässä muuta voi sanoa! :D On kyllä upean näköisiä kynsilakkoja ja jos vaan itse sellaisia voisin useammin käyttää, olisi munkin varmasti pakko saada käsiini tuo Pay Day. Prima Donna vaikuttaa myös hurjan kauniilta sävyltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prima Donnaa en ole kerennyt vielä kynsille kokeilemaan, mutta ainakin pullossa näyttää ihanalta! Merkin uudessa kevätkokoelmassa on samantyyppinen mutta vielä vaaleanpunaisempi lakka Rose Land, sekin on varmaan "pakko" kotiuttaa jossain vaiheessa :'D

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa