My Signature Look

perjantaina, maaliskuuta 11, 2016

My Signature Look

Miten niin liikaa? -blogin Elisa heitti ilmoille haasteen kauneusbloggaajien tunnusmeikeistä ja tässä on oma versioni. Koen, että tämäntyyppinen meikki on ominta itseäni ja tällaiseen turvaudun aina tilanteissa, joissa haluan tuntea oloni mukavaksi.

"Signature- eli tunnusmeikillä tarkoitetaan meikkiä, jossa on tiettyjä henkilölle tunnusomaisia piirteitä. Se ei ole sama kuin minimimeikki tai suosikkimeikki vaan sellainen josta huomaa heti että ahaa, tää on just tuon meikki. Sellainen vakiintunut look, joka syntyy kuin automaattisesti. Esimerkiksi sopivat julkkikset: Adelen tunnistaa klassisesta meikkityylistä, Nicki Minajin tekoripsistä ja värikkäistä huulista ja Kim Kardashianin voimakkaista varjostuksista."

Haasteeseen kuuluu myös kysymyksiä, jotka kopsasin Elisan blogista:

1. Millainen on tunnusmeikkisi?
- Kuultava iho, lämpimän korallista poskipunaa, reilusti korostuspuuteria ja lämpimän ruskea smoky, yleensä pronssilla tai kullalla höystettynä. Vesirajalle valkoista, skarpit kulmat, kevyesti aurinkopuuteria ja huulissa yleensä pelkkää huulirasvaa tai nudea huulipunaa.

2. Mitä korostat erityisen paljon tunnusmeikissäsi? Entä mikä jää vähemmälle?
- Ihoa korostan ihan kirjaimellisestikin, yleensä keskityn kaikista eniten ihon meikkaamiseen ja koitan saada sen näyttämään mahdollisimman huolitellulta. Huulet jää usein kokonaan naturelleiksi.

3. Mikä on koko meikin tärkein juttu?
- Lämpimät sävyt! Tykkään käyttää esimerkiksi ruskean luomivärin seassa myös viininpunaista/burgundya, punertavat ruskeat sävyt tuovat kivasti vihreät silmät esille.

4. Jos saisit kehittää oman meikkituotteen tai -sarjan pohjautuen omaan tunnusmeikkiisi, millainen se olisi?
- Korostuspuuteri, joka olisi lähellä Inglotin luomiväriä sävyssä 393. Vaikka tykkäänkin tosi paljon Mary-Lousta, tuolla luomivärillä saa vielä hienovaraisempaa hehkua. Käytän sitä usein myös kasvojen korostukseen, sillä se saa ihon näyttämään todella luonnollisen heleältä eikä siltä, että kasvoilla on selkeästi korostuspuuteria.

5. Minkä haluaisit nostaa oman tyylisi pohjalta seuraavaksi supertrendiksi?
- Kuulaan kevyt meikkipohja, jonka tarkoitus ei olekaan peittää ihan kaikkia ihon virheitä. YouTuben kauneusguruista yhdeksi suosikikseni on noussut viimeaikoina Karima McKimmie, jonka videoista huomaa erityisesti ihon meikkaamisen kannalta, että vähemmän onkin välillä enemmän. Olen yrittänyt panostaa viimeaikoina enemmän ihonhoitoon ja se on näyttänyt tuovat tulosta.

Millainen on teidän tunnusmeikkinne? :)

SEURAA BLOGIA:   BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK

Katso myös

6 kommenttia:

 1. Todella kaunis ja luonnollinen meikki, sopii sulle ihan älyttömän hyvin :) Mä viihdyn usein vähän enemmässä meikissä, mutta en tiedä, onko mulla varsinaista tunnusmeikkiä. Aiemmin korostin aina huulia enemmän kuin silmiä, nykyisin tykkään korostaa molempia sopivasti. Huolellinen meikkipohja, varjostukset ja korostukset ovat mulle tärkeitä myös. Täytyy varmaan itsekin toteuttaa tämä haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulla huulet jää tosi usein ihan kokonaan huomiotta, vaikka oonkin yrittänyt kunnostautua huulipunan/-kiillon käytössä viimeaikoina :D Tee ihmeessä, haluun nähä myös sun versios! Määkin vaan istuin alas ja aloin miettiin tuote kerrallaan et mikä olis eniten mua ja tällanen siitä sit tuli :'D

   Poista
 2. Tää on tosi kiva!

  Olispa mullakin noin upea iho. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oikeanlaiset ihonhoitotuotteet tekee ihmeitä! :D

   Poista
 3. Olet upea! Ihana kuva ja sun iho on niin kaunis!

  VastaaPoista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa