Toppi & Floppi: Pari pohjustajaa

perjantaina, helmikuuta 05, 2016

Toppi & Floppi: Pari pohjustajaa

Tein aikaisemmin Toppi & Floppi -postauksen kahdesta Herbinan Marjaspa-tuotteesta ja ajattelin jo silloin, että tästä voisi saada kivan postaussarjan. Tarkoituksena on siis vertailla kahta saman sarjan tai kategorian tuotetta, joista toinen yllätti positiivisesti ja toinen taas ei ollut niinkään mahtava. Tällä kertaa vuorossa on kaksi pohjustajaa, tai no, toinen on oikeasti miesten after shave -tuote, jonka väitetään toimivan myös pohjustajana. Kumpi näistä olikaan Toppi ja kumpi Floppi?

Toppi & Floppi: Pari pohjustajaa

Toppina toimii tällä kertaa varsinainen yllättäjä, sillä poimin tämän ihan sattumalta mukaani Tampereen Yves Rocher -liikkeen poistomyynneistä. Liike lopetti toimintansa tammikuun lopussa, ja sitä ennen pääsi tekemään todella halpoja löytöjä, kun kaikki tuotteet, mukaanlukien jo alennuksessa olevat, sai puoleen hintaan. All Nighter -postauksessa valittelin, kuinka heleyttävät pohjustajat eivät yleensä auta meikin keston pitkittämisessä, mutta tämä Yves Rocher Perfect Primer -meikinpohjustaja tarjoaa sekä kevyttä hehkua että pysyvyyttä. Ruusu-uutteita sisältävä tuote tuoksuu miedosti ja on pakattu kätevään, meikkipussukkaan hyvin mahtuvaan pumppupulloon. Primerin leviämistä laukkuun ei kuitenkaan tarvitse pelätä, sillä pumppukorkin saa kätevästi käännettyä lukkoon. Normihinta Yves Rocherin verkkokaupassa on 13,90€, jolla saa tuotetta  15 ml.

Toppi & Floppi: Pari pohjustajaa

Floppi taas oli ihan odotettavissa. YouTuben kauneusguru NikkieTutorials suositteli kokeilemaan Nivea Men Sensitive After Shave Balmia pohjustusvoiteena, sillä se kuulemma auttaa meikin pysymisessä sen sisältämän glyserolin avulla. Ympäri nettiä onkin vyörynyt varsinainen After Shave -aalto, kun yhä useampi vannoo tämän tuotteen nimeen pohjustajana. Olihan sitä sitten pakko itsekin kokeilla, jos tuote ei toimisi, niin ainahan voisin lahjoittaa loput poikaystävälle. En ole mitenkään vakuuttunut, en huomannut meikin kestossa oikein mitään eroa ja melko miehekäs tuoksukaan ei hirveästi houkuttele. Lisäksi avosuinen lasipullo varmistaa sen, että tuotetta humpsahtaa aina liikaa kerralla kädelle. Ostopaikasta riippuen hinta pyörii 7-8€ hujakoilla, jolla saa tuotetta 100 ml.

Toppi & Floppi: Pari pohjustajaa

After Shave Balm on koostumukseltaan todella juoksevaa, kädelle kaadettaessa tätä voisi erehtyä luulemaan löysähköksi miesten rakkausnesteeksi värinsä ja koostumuksensa ansiosta. Tuote tuntuu kasvoilla hyvin kosteuttavalta. Perfect Primer taas on tuhdimpaa, ja kasvoille levitettäessä se tuntuu hieman nahkealta, mikä luultavasti auttaa pitämään meikin paikoillaan.

Oletteko te kokeilleet After Shavea pohjustajana? Mitä tykkäsitte? :D

SEURAA BLOGIA:   BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK

Katso myös

10 kommenttia:

 1. En ole kokeillut, mutta myönnän harkinneeni asiaa :D Ja haha, sama strategia mullakin, jos ei toimisi niin lahjoittaisin miehelle! Joskin taidan nyt kuitenkin jättää välistä. YR versiota sen sijaan voisinkin testailla!

  VastaaPoista
 2. Kiinnostaisi kokeilla after shavea ihan vain mielenkiinnosta, mutta tuoksu voisi tökkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kiinnostaa niin eikun vaan kokeileen! Varmasti toi jollain toimii, toivoin et ois toiminu mullakin kun olis säästäny paljon rahaa :D

   Poista
 3. Minäkin suuren Youtuben seuraajana testasin tuota Niveaa ja onneksi joku muukin on pettynyt :D Luulin olevani ainoa joka ei ymmärtänyt kaikkea tätä hypetystä. Päädyin antamaan omani poikaystävälle :D

  VastaaPoista
 4. Tämä olikin mielenkiintoinen postaus ja ehdottomasti peukku ylös koko postaussarjalle! :) En ole vielä testannut tuota after shavea, mutta suunnitelmissa kyllä olisi. Olen todella skeptinen koko homman suhteen, mutta onneksi voin antaa tuotteen miehelle, jos se ei toimi itselläni pohjustajana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäsit! :) Pitää alkaa tekeen lisää näitä postauksia :D

   Poista
 5. Löysähkö rakkausneste :DDDDD voi apua. Haluaisin silti testata ihan vaan mielenkiinnosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :DDD Kannattaa kokeilla, tää tuntuu toimivan kuitenkin aika monella vaikka mulle ei napannu :)

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa