Posket lommolle

sunnuntaina, helmikuuta 28, 2016

Posket lommolle

Kasvojen korostus- ja varjostustrendi on ehkä yksi suurimmista ilmiöistä kosmetiikan saralla tällä hetkellä ja meikkibrändit tuovat markkinoille erilaisia korostus- ja varjostustuotteita yksi toisensa jälkeen. Suomen markkinoilla tällaisia tuotteita on vielä melko vähänlaisesti, mutta trendin kasvattaessa suosiotaan saadaan tuotevalikoimaa kasvatettua täällä Suomessakin. Erityisesti Anastasia Beverly Hillsin varjostuspaletit ovat olleet kovassa huudossa, mutta omaan käyttööni kuusi sävyä sisältävä paletti olisi jo vähän liikaa ja osa sävyistä jäisi käyttämättä. Hankin tämän Smashboxin puuterisia sävyjä sisältävän Step-By-Step Contour Kitin sävyssä Light / Medium seilatessani risteilyaluksella Ruotsiin, sillä tykästyin tässä paletissa siihen, että se sisältää juuri ne sävyt joita tarvitsen ja tuote mahtuu hyvin meikkipussiinkin.

Posket lommolle
Posket lommolle

Paletin mukana tuli myös viistopäinen sivellin, joka on itseasiassa ihan toimiva varjostusten tekemiseen. Tämä on aika karkeakarvainen verrattuna esimerkiksi Zoevan siveltimiin, mutta kerrankin meikkituotteen mukana tuli sivellin, jota voi oikeasti käyttää. Plussaa pienehköstä koosta, joka mahtuu juuri täydellisesti poskien "lommoihin" ja häivyttää tuotteen mukavalla tarkkuudella, toisin kuin isommalla siveltimellä jolla tuotetta on helpompi vahingossa levittää liian laajalti. En sanoisi tämän olevan kuitenkaan ykkösvalintani varjostusten tekoon, mutta toimii paremman puutteessa.

Posket lommolle

Sävyjä paletista löytyy kolme, varjostusväri, aurinkopuuteri ja korostusväri, joista kaksi ensimmäistä ovat täysin mattasävyjä. Varjostusväri on ihan täydellinen sävy kaltaiselleni jauhopussille, tarpeeksi vaalea ja sopivan kylmä. Olen aikaisemmin käyttänyt varjostukseen NYXin poskipunaa sävyssä Taupe, joka on hieman liian punertava omalle ihonsävylleni, mutta tämä sävy taas on juuri täydellisen sopiva. Aurinkopuuteri taas on paljon lämpimämpi sävy kuin varjostusväri, mutta ei kuitenkaan liian oranssi. Vaalein nappi on ehkä hieman liian "tumma" ollakseen varsinaisesti korostussävy, sillä tämä on aikalailla tismalleen oman ihonvärini sävyinen, tummemmalla ihonsävyllä tämä voisi toimiakin korostukseen. Sävyssä on kuitenkin hennon satiininen ja valoa heijastava koostumus, joten olen käyttänyt tätä kiinnittämään peiteaineen silmieni alla ja siihen hommaan tämä sävy onkin aivan loistava. Varsinaiseen korostukseen tykkäänkin käyttää enemmän oikein kunnolla hohtavia tuotteita, kuten vaikkapa theBalmin Mary-Lou Manizeria. 

Posket lommolle

Swatchit samassa järjestyksessä kuin paletissakin. Kuvasta huomaa, että korostussävyä hädin tuskin erottaa kädestäni, sillä se on hyvin lähellä omaa ihonsävyäni. Korostussävyssä on myös hento kellertävä vivahde. Vedin nämä swatchit aika rankalla kädellä, jotta sävy näkyisi paremmin, todellisuudessa poskille häivytettynä tuo aurinkopuuteri ei tosiaan ole ihan noin oranssi mitä kuva antaa ymmärtää. Koostumukseltaan napit ovat helposti levittyviä ja häivytettäviä, mutta pieni miinus täytyy antaa erityisesti aurinkopuuterisävylle, joka pöllähtää vähän joka paikkaan kun sitä pyörittelee siveltimeen.

Hintaa tuotteella oli muistaakseni reilu kolme kymppiä, eli about puolet siitä mitä Anastasian paletti maksaa. Tässä tietty on puolet vähemmän sävyjäkin, mutta jos kuusi sävyä on liikaa, niin tämä on oikein varteenotettava vaihtoehto. Smashboxia ei tietääkseni Suomessa taideta missään kivijalkamyymälässä myydä, mutta Silja Linelta löytyy ja tietty nettikaupoista voi tilata myös tänne Pohjolaan.
Posket lommolle

Onko teillä joku korostus- ja varjostuspaletti?

SEURAA BLOGIA:   BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK

Katso myös

4 kommenttia:

 1. Vaikuttaapa hyvälle! Mulla on Anastasian Contour Kit ja kieltämättä paletin kaikille sävyille ei tule käyttöä. Kahta varjostussävyjä käytän lähes päivittäin, korostussävyjä silloin tällöin ja oranssihtavaa aurinkopuuteria en ole käyttänyt kertaakaan. Toisaalta paletti on siitä kätevä, että loppuneen sävyn tilalle voi tilata uuden napin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niissä kyllä tosi kätevää! Ja niissä on tosi paljon valinnanvaraa sävyissä kun ostaa erikseen niitä nappeja, siitä ehdottomasti plussaa anastasialle :) Olis kätevä jos ne tekis tyhjän kolmen napin paletin johon sais ite suoraan valita ne mitkä haluaa :D

   Poista
 2. Katselin tätä just viikonloppuna. Taidan jossain kohti tämän kotiuttaa, kolme sävyä on just sppivan passeli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyl tykännyt tästä tosi paljon, varsinkin tosta varjostussävystä! :)

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa