Peiteainesuosikki Narsilta

sunnuntaina, helmikuuta 21, 2016

Peiteainesuosikki Narsilta

Tällä hetkellä meikkipussissani majailee kaksi peiteainetta, aikaisemmin hehkuttamani Urban Decayn Naked Skin Concealer sekä uudempana tuttavuutena tämä Nars Radiant Creamy Concealer. En oikein osaa päättää, kummasta pitäisin enemmän, mutta viimeaikoina olen alkanut ehkä kallistua enemmän tämän Narsin puoleen. Koostumukseltaan tämä on hieman paksumpi ja voidemaisempi kuin UD:n peiteaine, joka taas on vähän juoksevampaa, mutta ero on kyllä aika pieni. Pysyvyys on aikalailla samaa luokkaa, molemmat levittyvät kauniisti ja peittävät erinomaisesti.

Peiteainesuosikki Narsilta

Kuvassa vasemmalla Nars, sävyssä Light 1 Chantilly (vaalein sävy) ja oikealla UD sävyssä Warm Light (toisiksi vaaleimmasta sävystä lämmin versio). Chantilly on hieman vaaleampi ja neutraalimpi kuin Warm Light, joten tykkään käyttää sitä silmien alla ja UD:ta taas kasvoilla, koska se on hieman tummempi. UD:n peiteaineessa miinuksena on se, että se saattaa korostaa kuivia kohtia, joten näpyille ja esimerkiksi itselläni usein kuiviin sekä punoittaviin nenänpieliin käyttäisin mieluummin Narsia, mutta tämä Chantilly-sävy on itselleni siihen tarkoitukseen aivan liian vaalea. Voikin olla, että kun UD:sta aika jättää niin ostan tilalle näppyjen peittoa varten Narsista seuraavaksi vaaleimman sävyn.

Peiteainesuosikki Narsilta

Radiant Creamy Concealerissa on Naked Skin Concealerin ja Maybellinen Fit Me -peiteaineen tapaan kätevä vaahtomuotiapplikaattori, joka onkin lempparini peiteaineiden pakkausmalleista. Vaikka hygieenisyyden kannalta huulikiiltomainen pakkaus ei olekaan ideaalisin, tykkään tällaisten applikaattoreiden kätevyydestä. Vertailuesimerkkinä vaikkapa Macin Pro Longwear -peiteaineen pakkaus, jonka helposti hajoava lasipullo ja aivan liikaa kerralla annosteleva pumppu ovat saaneet oman kappaleeni lojumaan laatikonpohjalle, vaikka sisältöä vielä löytyisi.

Peiteainesuosikki Narsilta

Ai mitkä tummat silmänaluset? Tämäkin tuote kannattaa kiinnittää varmuuden vuoksi puuterilla, jotta peiteaine ei ala kerääntyä silmien alle juonteisiin. Muuten ihan huipputuote, mutta miinusta täytyy antaa aika kovasta hinnasta (muistaakseni jotain 28-30€ luokkaa / 6 ml) ja huonosta saatavuudesta, kun Suomessa näitä ei myydä ollenkaan. Olen hamstrannut Narsia Tukholmanreissuilta Sephorasta, mutta merkkiä saa ostettua myös valikoiduista nettikaupoista (Smykin blogista löytyy kattava lista!).

Mikä on teidän peiteainelemppari? Onko Nars tuttu merkki? :)

SEURAA BLOGIA:   BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK

Katso myös

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa kyllä todella hyvältä peiteaineelta, pitää jossain vaiheessa itsekin testailla tuo, kunhan saan jostain hankittua tuon itselleni :) MAC:in Pro Longwear on mun mielestä todella hyvä peiteaine, mutta joo, kerralla sitä tulee ihan älytön määrä siitä pumppupullosta eikä lasipullo ole se kaikkein kätevin. Tykkään myös Shiseidon Natural Finish Cream Concealerista, ja UD:n peiteaine on myös todella hyvä tummille silmänalusille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pro Longwear oli mulle vähän liian kuivakin, tai päivän mittaa tuntu et silmänaluset oli tosi kuivat ja näytti sellaselta vähän pakkelimaiselta. Nars on siitä hyvä et se on tosiaan "creamy" (miten ton sanan voi kääntää?? :D Kermainen ei ihan sovi). Shiseidoa en ookkaan kokeillut, kuulostaa mielenkiintoselta! :)

   Poista
 2. Oon niin kade tästä! Toivon että löydän jostain Berliinin nurkasta ens viikonloppuna NARSia, oon valehtelematta halunnut tän kyseisen tuotteen kolme vuotta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän peukut pystyssä! :D Himoitsin tätä kans pitkään, olisin hankkinut jo aikasemminkin mut ainaku oon päässy Sephoraan niin aina on ollu tää vaalein sävy loppu! Nyt sit vihdoin sain tän käsiini ja oon ihan myyty :)

   Poista
 3. Vaikuttaa ihan loistavalta peiteaineelta! Pitää testata tätä, kunhan törmään NARSiin jossain. Nyt ei ole ulkomaanmatkoja tiedossa, joten voin joutua hetken odottamaan. Urban Decayn Naked Skin Concealer on oma lempparini, onneksi sitä saa nykyisin ostettua helposti Sokokselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ON ihan loistava ;) UD on kyllä kans huippuhyvä!

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa