All Nighter

torstaina, tammikuuta 28, 2016

All Nighter

Urban Decayn Suomeen saapumisen jälkeen olen kotiuttanut useampia merkin tuotteita vaivihkaa kokoelmiini. Suosikikseni on ehdottomasti noussut tämä All Nighter Long-Lasting Makeup Setting Spray -kiinnityssuihke, jonka tarkoituksena on auttaa meikkiä pysymään paikoillaan koko illan. Olin aluksi hieman skeptinen kaikkia vastaavia tuotteita kohtaan, mutta pakko myöntää, että huomaan ihan selkeän eron tämän käytön jälkeen meikin kestävyydessä. Tykkään käyttää kevyitä meikkipohjia, jotka yleensä "katoavat" päivän mittaa kasvoilta saaden muun meikin näyttämään viimeistelemättömältä ja suttuiselta. Kuivan ihoni takia käytän yleensä heleyttäviä ja kosteuttavia primereita meikkipohjan alla, mutta vaikka ne saavatkin meikin levittymään kauniimmin, eivät ne juurikaan auta meikin pysyvyydessä. All Nighter kuitenkin saa meikin kestämään ja näyttämään hyvältä vielä aamukahdelta yöjunassa.

All Nighter

Tuotetta siis suihkitaan kasvoille valmiin meikin päälle. Suihkeessa on hyvin miellyttävä, mieto tuoksu ja kasvoilla suihke tuntuu raikastavalta ja viilentävältä. Jos on vahingossa huiskinut hieman liikaa puuteria kasvoille, tämä kiinnittää myös sen ja ehkäisee pakkelimaista lopputulosta. Suihke on myös todella riittoisaa - vaikka tykkäänkin suihkia tätä runsaalla kädellä, en ole vielä edes puolessa välissä putelia.

All Nighter
All Nighter

Tuotteen tuplakorkki vähän hämmentää. Toisaalta ihan hyvä, että sisältö ei vahingossakaan pääse vuotamaan laukkuun (vaikka kuljetankin putelia pahvipakkauksessaan). Muuten pakkauksen tyylikkään viimeistelty ulkomuoto henkii taattua UD:ta ja valkoisen aksenttisävynä on käytetty tietenkin brändin lempiväriä violettia.

All Nighterin kerrotaan sopivan kaikille ihotyypeille, mutta Urban Decaylta löytyy myös omat suihkeensa rasvoittuvalle ja kuivalle iholle. Tarjolla on myös meikin pohjustussuihke. Tällä originaaliversiolla on hintaa Sokoksen verkkokaupassa 26,90€, mutta vaikka hinta voi tuntua tyyriiltä, on tämä ehdottomasti sen arvoista!

Käytättekö meikin kiinnityssuihketta? Onko tiellä jotain tiettyä lempparituotetta UD:lta?

SEURAA BLOGIA:   BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK

Katso myös

13 kommenttia:

 1. Oon tätä himoinnut jo tovin, ja pelkona on ollut lähinnä se, että miten tämmönen tuote toimii juurikin kuivalla iholla. Mutta ilmeisesti hyvin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Tai ainakin mun lievästi atooppisella iholla :D Varsinki jos oon läntänny paljon puuterimaisia tuotteita kasvoille nii iho voi näyttää extrakuivalta, mut tää tavallaan sulauttaa ne kaikki ihoon. Jos epäilee niin kannattaa vaikka kysyä UD:n myyjältä jos se suosittelee enemmän sitä Chill-versioo kuivalle iholle :)

   Poista
 2. Ehdoton lemppari UD:lta on Naked 2 paletti, mut tätä suihketta on hehkutettu niin paljon et on varmaa pakko kyllä ostaa tää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi ku kuolaan aina niitä Nakedeja mut kaapista löytyy niin monta muutakin neutraalia luomiväripalettia et en oo viel keksiny tarpeeks hyvää tekosyytä oikeuttaa niiden ostoo ittelleni :D Tää suihke on kyl ihan huippu, ehdottomasti hypen arvonen!

   Poista
  2. Mulla kävi sinänsä tuuri siinä et toi Naked sattu olee ensimmäinen nudepaletti mun kokelmassa :D Sen jälkeen on kyllä tullu ostettua myös The Balmin Nude 'tude, mutta sen ostamisen sain hyvin perusteltua ittelleni.. Onhan siinä ihan eri sävyt ;)

   Poista
  3. Totta, totta... Se kolmosnaku kyl houkuttais, sellasia vaaleenpunertavia nudesävyjä mulla ei taida ollakkaan ;D

   Poista
 3. Tämä ja primer potion ovat mun vakkarituotteita, etenkään ilman tuota pohjustajaa en pärjäisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hankin sen Primer Potionin joskus aikoja sitten ja tuolla se edelleen lojuu kaapin pohjalla, puolet käyttämättä :| En jotenki vaan syttyny sille ja Narsin pohjustaja meni ohi :D Vois antaa sille uuden mahollisuuden mutta se alkaa olla jo niin vanha etten tiiä uskallanko laittaa sitä silmieni lähelle :DD

   Poista
 4. Mulla on De-Slick ja se kyllä pidentää meikin kestoa, mutta haluaisin löytää suihkeen, joka kiinnittää meikin vieläkin paremmin (Kat Von D:n suihke pitäisi kokeilla, mutta se saatavuus...). UD:lta ajattelin seuraavaksi kokeilla juurikin tätä All Nighteria :)

  Lempituote UD:lta, hmmm... Naked Skin Concealer ja luomivärit ylipäätään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, en ees tiennyt et Kat Von D:lläkin on tällanen suihke :D Tosin eipä sitä Suomesta saiskaan, mut kuitenkin! Naked Skin Concealer on kyl kans ihan huippu :)

   Poista
  2. Kokeile Mehronin barrier sprayta. On muuten vielä tujakampaa kamaa kuin nää UD:n vastaavat.

   Poista
  3. Heeeei näinkin siitä juttua joskus jossain, unohdin jo ihan kokonaan :D Vois sitäkin kokeilla!

   Poista
 5. Jos pitäisin jonkinlaista listaa ns. hg-tuotteista, niin tää olis sen kärkipäässä! En suostu enää luopumaan. :)

  VastaaPoista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa