Voikukkafiilis

torstaina, joulukuuta 03, 2015

Voikukkafiilis

Lisää löytöjä Tukholmanreissulta: myös Sephorassa oli Black Fridayna koko valikoimasta -20% alennusta. Päädyin hankkimaan "vain" Narsin silmämeikinpohjustajan, joka oli muutenkin ostoslistalla, sekä tämän Benefitin Feelin' Dandy Perk Me Up... Lip & Cheek Kitin. Benefit on minulle kyllä merkkinä tuttu, mutta en ole tainnut tätä ennen vielä yhtäkään brändin tuotetta omistaa. Olen halunnut jo pitkään kokeilla Benefitin tuotteita ja himoitsin heidän joulukalenteriaan, mutta koska se oli hieman liian tyyris opiskelijabudjetille, nappasin sen sijaan tämän pakkauksen mukaan.

Voikukkafiilis

Pakkauksen takakannesta paljastuu laatikon sisältö; monikäyttöiset Posie Tint ja High Beam sekä Dandelion-poskipuna ja -huulikiilto, joiden mukaan pakkaus on arvatenkin saanut nimensä. Joulukalenterissa näytti olevan tuotteita, joita minun ei välttämättä tulisi käytettyä, mutta tässä pakkauksessa kaikki tuotteet näyttävät juuri sellaisilta, joita voisin käyttää vaikka päivittäin.

Voikukkafiilis

Tuotteet oli pakattu siististi omiin pahvisiin lokeroihinsa. Paketin sisältä paljastui myös vinkkejä tuotteiden käyttöön. Tips and Tricks -lehtisen alta löytyy muuten suurehko peili, joka on kuitenkin aika epäkäytännöllinen lerpsun kannen takia. En oikein tykkää tällaisista pahvisista rasioista, koska kansi ei meinaa pysyä ylhäällä ja peili jää sen takia käyttämättä, theBalmin Nude Dude -paletissa on sama ongelma. Tuotteiden suojana oli myös muovinen läpyskä, jossa neuvotaan irroittamaan nuo pahviset lokerot, jotta pääsee käyttämään laatikkoa säilytysrasiana.

Voikukkafiilis

Pakkauksen mukana tuli myös pienehkö sivellin, mutta nämä pakkausten mukana tulevat siveltimet ovat usein ihan käyttökelvottomia. Luultavasti tämäkin jää johonkin laatikonpohjalle pyörimään. Olen muuten jo pitkään halunnut kokeilla näitä Benefitin huuli- & poskivärejä eli tinttejä sekä kovasti kehuttua High Beam -korostusväriä, joten nämä matkakoot tulevat varmasti käyttöön. Poskipuna ja huulikiilto näyttävät myös aivan ihanilta!

Voikukkafiilis

Swatchit vasemmalta oikealle: Posie Tint, High Beam, Dandelion-poskipuna ja Dandelion-huulikiilto. Huulikiilto muuten tuoksuu vähän oudolle, ehkä sitten sille voikukalle? Poskipuna olisi myös voinut olla vähän pigmenttisempi, mutta muuten tuotteiden sävymaailma on ihan täysosuma! Ihanan keväisiä ja tyttömäisen hempeitä sävyjä, juuri sellaisia mitä tykkään käyttää. Kevään kaipuu kyllä vaan pahenee tämän myötä...

Voikukkafiilis

Kaiken kaikkiaan oikein mukava paketti ja matkakokoiset tuotteet ovat hyvä tapa tutustua brändiin. Miinuksena pakko sanoa, että poskipuna olisi voinut olla omassa kannellisessa rasiassaan, sillä Z-paletin puutteessa joudun todennäköisesti säilyttämään sitä tuossa isossa pahvilootassa, mikä ei ole ehkä se kaikista käytännöllisin ratkaisu.

Onko teillä jotain tuotesuosikkeja Benefitiltä?

PS. Jos tykkäätte blogista, niin liittykää ihmeessä lukijoiksi! Oikealla olevassa palkissa löytyy linkit, joiden kautta pääsee seuraamaan sekä Bloggerin että Bloglovinin kautta. Myös kommentit piristää aina bloggaajan päivää ^_^

Katso myös

4 kommenttia:

  1. Näyttääpäs hyvältä toi highlighter!

    VastaaPoista
  2. Se on kyl ihana ♥_♥ Näyttää poskipäillä sellaselta tosi luonnolliselta hehkulta!

    VastaaPoista
  3. Minä olen käyttänyt Dandelionia vähän viimestelypuuterin tapaan, olen sillä kevyesti lopuksi huiskinut koko kasvot lävitse, se tuo mielestäni nättiä hehkua kasvoille olematta överi. Kannattaa kokeilla.

    VastaaPoista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa