Mysteerimaskara

keskiviikkona, joulukuuta 30, 2015

Mysteerimaskara

Tammikuussa kauppoihin ilmestyvä Lumenen uutuusripsiväri on siinäkin mielessä mystinen uutuus, että Lumene ei kertonut heti aluksi, minkätyyppinen tuote on tulossa. Kuluttajia kiusoiteltiin ainakin Instagramissa sneak peek -kuvilla, joiden kuvateksteissä vihjailtiin jonkun taianomaisen tuotteen olevan tulossa.

Tässä se nyt sitten on: Lumene True Mystic Volume Mascara. Ripsiväri on ammentanut inspiraationsa mystisistä Pohjolan öistä sekä revontulista, ja sen kyllä huomaa. Sain tuotteen testiin ja olen sitä kokeillut jo muutaman viikon ajan, jotta pääsen kertomaan syväluotaavan analyysini. Saadessani tuotteen hyppysiini yllätyin siitä, että se on pakattu erilliseen pahvikoteloon, mikä on hyvin harvinaista markettimeikkien kohdalla. Toisaalta Lumene on kyllä aina ollut mielestäni markettimeikkien parhaimmistoa, erityisesti kauniiden pakkaustensa vuoksi, eikä tämäkään tuote ole poikkeus. True Mysticin paketointi on todella upea, ja sinivihreällä duochromella on hienosti saatu vangittua revontulien "taika" ulkoiseenkin olemukseen. Kauniin mystinen värimaailma toistuu myös itse ripsivärin hylsyssä, joka on taas enemmän violetti-vihreä väritykseltään.

Mysteerimaskara

Olen käyttänyt jo vuosia pelkkiä kumiharjaisia ripsivärejä, joten tämän tuotteen kokeilu oli kaivattua vaihtelua. Kyseessä ei kuitenkaan ole aivan täysin tavanomainen kuituharja, sillä tämän ripsivärin harjakset ovat jakaantuneet kolmeen suuntaan. Pahviapakkauksen kyljessä puhutaan tähden muotoisesta Mystic Wand™ -harjasta, vaikka itse en sanoisi kolmiomaista muotoa varsinaisesti tähden muotoiseksi. Harjan luvataan tuuheuttavan ja nostavan ripsiä ylöspäin ja maskaramassan olevan helposti kerrostettavissa paakkuuntumatta.

Mysteerimaskara
Mysteerimaskara

Yllä meikitön silmä, alla ripsissä True Mysticciä. Ripsaria on muuten yllättävän vaikeaa kuvata, kun kauniin tuuhea ripsirivistö ei meinaa näyttäytyä yhtä upeana kuvissa. Meikittömään silmään verrattuna ero on aikamoinen, vaikka mihinkään ihmeisiin ei tietenkään tämäkään ripsiväri pysty. True Mysticillä saa kuitenkin todella kauniisti korostettua katsetta, ja pakko myöntää, että tästä ripsarista on pikkuhiljaa kehittymässä yksi suosikeistani.

Melkein aina ripsivärien maskaramassa on aluksi hieman liian vetelää, jolloin käyttökokemus yleensä paranee parin viikon käytön jälkeen kun ripsiväri pääsee hieman kuivahtamaan. Senkin takia halusin kunnolla testata tätä tuotetta ennen postauksen tekemistä, sillä erityisesti ripsivärien kanssa ensivaikutelma voi viedä harhaan tuotteen todelliseen toimivuuteen verrattuna. Tämän maskaran massa ei ollut aluksi liian löysää, vaan pikemminkin vähän liian tuhtia, ja tuotetta meinasi levittyä vähän liikaakin. Sotkut välttääkseni jouduin pyyhkimään harjasta ylimääräiset tuotteet pois ennen levitystä. Kuitenkin parin viikon käytön jälkeen ripsivärimassa on muotoutunut juuri sopivaksi, ja harjan avulla tuotetta saa levitettyä ihanan tasaisesti ripsiin aina tyvestä latvoihin saakka.

Mysteerimaskara

Vieretysten eron huomaa selkeämmin meikittömään silmään verrattuna. True Mystic yllätti positiivisesti siinäkin mielessä, että tällä tosiaan saa kerrostettua ilman paakkuuntumista. Tykkään enemmän erotelluista ripsistä, ja sen takia olen yleensä valinnut pidentäviä maskaroita tuuheuttavien sijaan, tuuheuttavilla kun on tapana liimata ripset yhteen. True Mystic tekee todella hyvää työtä myös erottelun kanssa.

Mysteerimaskara

Bongasin True Mysticciä myynnissä jo ainakin Tampereen Sokoksella ja Koskikeskuksen Kicksissä, mutta varmimmin tuotetta löytyy kaupoista tammikuun puolella. Hintaa ripsarilla on 19,90€ / 11 ml.

Mitäs tykkäätte pakkauksesta? Aiotteko kokeilla tätä mystistä uutuutta?

Tuote saatu testiin blogin kautta.

SEURAA BLOGIA:   BLOGLOVIN'   |   INSTAGRAM   |   FACEBOOK

Katso myös

6 kommenttia:

 1. Pointsit pahvipakkauksesta, vähentää noiden avaamista kaupoissa. :) Tosi nättiä jälkeäkin näyttäisi tekevän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta muuten, sitä en tullut edes ajatelleeksi :) Mikään ei oo ärsyttävämpää kun ostaa tuote ja tajuta kotona et joku on sen jo avannut... varsinkin ripsarien kohalla, kun ne muutenkin säilyy niin lyhyen aikaa!

   Poista
 2. Näyttää hyvältä! Multakin tämä löytyy, mutten ole vielä ehtinyt avata ja kuvatakin se pitäisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla! :) Mulla sattu onneks just edellinen loppuun kun en yleensä pidä kun yhen ripsarin kerrallaan avattuna, niin pääsi kokeileen tätä :D

   Poista
 3. Tämä on kyllä Lumenen ripsiväreistä ehdottomasti paras, jota olen kokeillut. Harjan perusteella ajattelin, ettei olisi kummoisempi mun ripsillä, mutta yllättipä suuresti! :)

  Ps. Eksyin juuri blogiisi ja klikkasinkin jo itseni lukijaksi! Meillähän on melkein samannimiset blogitkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! Liityin kans lukijaks, näköjään seurailen blogias jo Bloglovinin kautta :D Hahhah meillä näyttäis olevan samaa fonttiakin käytössä bannereissa, selkeesti blogisisarukset! ;)

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa