2 x Bright Now

tiistaina, joulukuuta 15, 2015

2 x Bright Now

Satuin voittamaan Lumenen (@lumene) Instagram-arvonnasta tämän Bright Now Vitamin C Heleyttävän BB-Tehohoidon sekä myös toisen seerumin, josta varmasti kuulette myös kunhan pääsen sen korkkaamaan. Marraskuun LivBoxista putkahti myös saman sarjan Heleyttävä BB-voide, joten pääsin minäkin vihdoin testailemaan tämän sarjan tuotteita ihan kaksin kappalein. Pakko myöntää heti aluksi, etten ole koskaan ollut tämän sarjan tuoksun fani, joten en ole koskaan näitä itse kaupasta kotituttanut, mutta muuten sarja vaikuttaa kiinnostavalta.

Lumenen Bright Now Vitamin C -sarjan tuotteet pohjautuvat suomalaisen lakan heleyttävään voimaan sekä siitä saatavaan, antioksidanttinakin toimivaan C-vitamiiniin. Kuivaihoisena ylimääräinen heleytys tulee kyllä tarpeeseen, sillä kuiva iho voi usein näyttää aika elottomalta ja tylsältä.

2 x Bright Now

BB-Tehohoidosta olen tykännyt ihan jees. Olen itseasiassa käyttänyt tätä ihan vaan kosteusvoiteena reissatessani kahden kaupungin välillä, koska tätä on paljon kivempi kuljettaa mukana kuin edellisessä postauksessa mainittua Ritualsin purnukkaa, koska kätevämpi koko ja muotoilu ja koska pumppupullo. Muuten olisi ihan huipputuote, mutta en vain jostain syystä hirveästi syty tälle lakka-tuoksulle. Meikkivoiteen alle laitettuna tällä saa meikkipohjasta todella kauniin ja heleän, mutta tälläkin tuotteella on pikkuriikkistä rullaantumisongelmaa, jos tätä läträä runsaalla kädellä kasvoille. Kosteutustehoa ainakin löytyy, siitä plussaa.

2 x Bright Now

Pumppupullotkaan eivät ole aina ihan täysin ongelmattomia, sillä ainakin tässä mallissa tuotetta jää välillä vähän tuohon suuttimeen ja seuraavalla kerralla pumpatessa sieltä tulee ulos sellainen vähän kovettuneempi klimppi. Ei kiva, mutta ainakin hygieenisempi vaihtoehto kuin se avosuinen purnukka! Pakkausdesignista tykkään tosi paljon, Lumenella on muutenkin todella kauniita pakkauksia nykyään.

2 x Bright Now

Blogia lukeneet saattaavat olla tietoisia rakkaudestani kevyitä, kosteuttavia meikkipohjia kohtaan, eikä tämä BB-voide ole poikkeus. Jos kaipaa meikkipohjaltaan enemmän heleyttä ja kuulautta sekä pientä ihonsävyn tasoitusta kuin ongelmakohtien peittoa, niin tämä on aika nappivalinta. Valitettavasti omalle ihonsävylleni tämä 00 Fair -sävykin on himpun verran liian tumma ainakin nyt talvella, mutta olen usein käyttänyt tätä sekoitettuna johonkin toiseen meikkivoiteeseen. Kesällä tämä olisi varmasti juuri täydellinen sävy, kun saa vähän päivetystä pintaan. Jos sävy natsaisi paremmin, niin tämä olisi ehdottomasti kiireisten aamujeni luottotuote!

2 x Bright Now

Koostumukseltaan molemmat tuotteet ovat melko ohuita, mutta eivät kuitenkaan juoksevia. BB-voiteesta sanoisin, että less is more, vaikka hyvin kevyt tuote onkin kyseessä, sillä liikaa laitettuna se oman kokemukseni mukaan voi levittyä vähän laikukkaasti. Onneksi jo pienikin määrä riittää tekemään ihosta kauniin ja heleän.

Mitä mieltä te olette Bright Now -sarjan tuoksusta? Tällä hetkellä kiinnostaisi myös sarjan silmänympärysseerumi sekä Ravitseva Tehohoito, kokemuksia?

Katso myös

2 kommenttia:

 1. Kiva kuulla tuosta tehohoidosta, sillä mä olen harkinnut sen ostamista :) Tuo BB-voide mulle tuli LivBoxista ja se kyllä on ehdottomasti luottotuote mun kiireisissä aamuissa!

  Mulla oli se Bright Now -sarjan silmänympärysseerumi, mutta en oikein vakuuttunut. Oon menettänyt jo toivoni näiden silmäalusten kanssa ainakin sen suhteen, että joku tuote (muu kuin peiteaine) näistä oikeasti poistaisi tummuuden :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, luotan kans peiteaineen voimaan tummien silmänalusten kanssa :D Toi Bright Now -sy-seerumi kiinnostaa lähinnä sen roll-on-applikaattorin takia, kun se vaikuttaa niin kätsyltä!

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa