Lisää kosmetiikkakokkailuja

torstaina, marraskuuta 05, 2015

Lisää kosmetiikkakokkailuja

Jee, lisää tuotoksia Laurean kosmetiikkalabrasta! Tällä kertaa vuorossa oli hoitoaine ja vaahtoava kasvoputsari. Kasvoputsari oli aika helppo tehdä, mutta hoitoaine meinasi mennä vaikeaksi kun sekä rasvaosa että vesiosa piti saada pysymään 75 ºC -asteisena ennen sekoitusta tasaisen emulsion aikaansaamiseksi. Siinä sitten vuoron perään lämmiteltiin vähän kumpaakin kun toinen aina kerkesi viilentyä liikaa toista lämmittäessä. Onnistui se sitten kuitenkin lopulta!

Lisää kosmetiikkakokkailuja

Muuten tuotteet on tehty reseptin mukaan, mutta jälleen sai valita sekä väriaineen että tuoksun itse. Käytimme parini kanssa molemmissa tuotteissa Raspberry Lollipop -nimistä tuoksua, joka muuten tuoksuukin ihan vadelmatikkarilta. Hoitoaineessa on ripaus vihreää väriainetta ja putsarissa sinistä, mutta putsarikin näyttää enemmän vihreältä, koska käytetyt raaka-aineet värjäsivät tuotteen hieman kellertäväksi.

Tältä syksyltä labrat loppuivat tähän, mutta keväällä jatkuu kokkailut Laboratoriotyöt-opintojaksolla. Nykyään muuten ilmeisesti myös ensimmäisen vuoden estenomiopiskelijat pääsevät labraan, koska labratunnit ovat olleet niin toivottuja. Eikä mikään ihme, sillä labratunnit ovat ehdottomasti parasta antia koko opiskelussa!

Katso myös

Ei kommentteja:

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa