Huulikiiltojen hamstrausta

tiistaina, marraskuuta 10, 2015

Huulikiiltohamstrausta

En yleensä ole ollut mikään aktiivinen huulikiiltojen käyttäjä, enkä niitä omistakaan kuin ihan pari. Jotain kuitenkin tapahtui Kaljaasi-opiskelijaristeilyllä, sillä mukaan reissulta lähti jopa kolme huulikiiltoa. Kolme! Näillä onkin hyvä alkaa totutella huulikiiltojen käyttöön. Alta löytyy swatchit kaikista, samassa järjestyksessä kuin ne ovat yllä olevassa kuvassa.


Paljaat huulet vertailun vuoksi.


Victoria's Secret Beauty Rush Color Shine Gloss sävyssä Totally Hot näyttää putkilossa aika kirkkaalta pinkiltä, mutta huulilla se on ihanan hempeä vaaleanpunainen. Juuri tällaista sävyä olen etsiskellyt pitkään! Tuntuu myös todella mukavalta huulilla, ei yhtään tahmainen.

On muuten mun eka Victoria's Secretin tuote! En ole niistä tuoksuista tai alusvaatteistakaan kauheasti innostunut, enkä totta puhuakseni edes tiennyt että VS:ltä saa myös huulikiiltoja. Tämä tuote oli kyllä positiivinen yllätys, eikä mitenkään hirveän kalliskaan (muistaakseni alle 8€ laivalla).


NYX Butter Gloss sävyssä Raspberry Tart taas on paljon kylmempi ja enemmän lilaan taittava. Luonnossa huulilla tämä näyttää kuitenkin enemmän pinkihtävältä kuin violetilta, vaikka putkilo antaakin olettaa sävyn olevan paljon violetimpi. Kuvassa näyttää jostain syystä vähän epätasaiselta, todellisuudessa levittyy huulille tosi nätisti. Tämä huulikiilto myös värjää huulet kivasti vaaleanpunaiseksi, joten vielä kiillon lähtemisen jälkeenkin huulilla näkyy selvästi vaaleanpunainen sävy.


NYX Butter Gloss sävyssä Angel Food Cake taas on aivan täydellinen nudekiilto. Hyvin lähellä omien huulieni väriä, eli "my lips but better" -tyyppinen sävy. Ihana vaaleanpunaiseen vivahtava sävy sopii varmasti ihan mielettömän hyvin yhteen jonkun tosi tumman smokey eye -meikin kanssa. Tämä taitaa olla suosikkini tästä kolmikosta, vaikka kahdesta muustakin tykkään tosi paljon.

Onko teillä huulikiiltosuosikkeja?

Katso myös

8 kommenttia:

 1. Kylmät sävyt on ehdottomasti mun suosikkeja, tosi kaunis tuo Raspberry tart :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kotiuttaa jos sävy miellyttää, NYXin huulikiillot on ainakin näitten kahen perusteella ihan huippuja jopa tällaisen ei-yleensä-huulikiiltoihmisen näkökulmasta!

   Poista
 2. Ainoat huulikiillot, mitä tällä hetkellä itse käytän, on Clarinsin Instant Light Natural Lip Perfectorit. Noihin oon ollut todella tyytyväinen, vaikka normaalisti huulikiillot ei iske ollenkaan! Noi sun huulikiillot näyttää kaikki kolme kyllä todella hyviltä, varsinkin tuo NYXin huulikiillon sävy Raspberry Tart. Aivan ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pakko googlettaa ja nyt aloin himoitseen noita Clarinsin kiiltojakin :D :D Näitten kohalla valinnat osu kyllä ihan jetsulleen, kaikki sävyt on sellasia mitä vois käyttää vaikka joka päivä!

   Poista
 3. MACin Nymphette lipglassia on nyt tullut käytettyä koska se pysyy hyvin (koska on tahmea :-D), mutta sen lisäksi omistan 3 huulikiiltoa joita en juuri koskaan käytä koska en vaan tykkää. NYXejäkin mulla oli muutama mutta omalla kohdalla tökki se niiden "liika" pigmenttisyys eli lähinnä vaan se ettei niitä voinu sutia menemään ihan miten vaan ja kertyivät sellaisiksi viiruiksi sitten jos ei tarkka ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo väriä näissä on yllättävän paljon! Harkitsin myös niitä Intense Butter Glosseja mutta ne oli jo vähän liian pigmenttisiä huulikiilloiks mun makuun :D

   Poista
 4. Mun mielestä nuo NYX:in Butter Glossit on ihan huippuja! Itselläni on kolmen kiillon setti, mutta lisää sävyjä pitäisi hankkia. Ihana sävy tuo Angel Food Cake. Toinen huulikiiltosuosikki on theBalmin Read My Lips / Pretty Smart (EU) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on kyllä tosi miellyttävä koostumus, oikeen ilo käyttää :D Pitääpä testata theBalminkin kiiltoja joskus!

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa