Syksyinen Smokey

sunnuntaina, lokakuuta 04, 2015

Syksyinen Smokey

Teen aika harvoin kunnon sumusilmiä ja vielä harvemmin arkipäivinä, koska aamuisin ei yleensä ole aikaa kunnon häivyttelyjä vaativalle meikille. Viime torstaina oli kuitenkin kerrankin aikaa, kun koulu alkoi vasta 12.30 eikä aamulle ollut mitään muutakaan tärkeämpää tekemistä, joten teki mieli tehdä jotain vähän tummepaa.

Syksyinen Smokey
Syksyinen Smokey

Käytin luomilla mustaa Natural Coden Eye Intensifier -kajalkynää ja sen päällä burgundynpunaista Inglotin luomiväriä, joka tosin kuvissa näyttää ihan ruskealta, luonnossa lopputulos oli vähän punertavampi. Koska olin menossa kouluun enkä halunnut liian tummaa lopputulosta, jätin alaluomen paljaaksi ja toin valoa sisänurkkiin Inglotin 393-luomivärillä. Huulilla todella kevyesti taputeltuna H&M:n Seashell-huulipunaa, joka tosin näyttää tässä aika kamalalta koska huulet oli todella kuivat, (atooppinen iho ja talven tulo ei oo koskaan kiva yhdistelmä...) mutta sävy sopi mielestäni tosi hyvin silmämeikkiin!

Sumusilmät arkiaamuna, kyllä vai ei? ;)

Katso myös

7 kommenttia:

 1. Ompa nätin ruskee.. tykkään :-)

  VastaaPoista
 2. Sumusilmät koska tahansa! Mulle sana "arkimeikki" ei tarkoita mitään ;) Mä meikkaan just miten tahansa haluankin ja milloin tahansa. Mulle meikkaaminen kuitenkin on tavallaan yksi taiteen muodoista ja mähän harjoitan sitä milloin haluan ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikee asenne! Kirjottelen tässä just seuraava postausta aiheeseen liittyen ;D

   Poista
 3. Niin ja siis tajuttoman kaunis meikki. Taas kerran! :D ;)

  VastaaPoista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa