Pennipuheita

maanantaina, lokakuuta 26, 2015

Pennipuheita

Kävin tässä hiljattain Cesarsshopin kivijalkaliikkeessä Kynsilakkataivaassa Helsingin Vuorikadulla. Oli kyllä nimensä veroinen paikka! Koko liike täynnä toinen toistaan ihanempia lakkoja, valikoimista löytyy mm. F.U.N Lacquer, piCture pOlish, Glisten & Glow, Color Club, A England, Zoya,... Onneksi tiesin I love me -messujen olevan aivan nurkan takana, niin ei voinut kaikkia rahoja kerralla tuhlata. Päädyin kuitenkin ostamaan pari lakkaa, joista yksi on tämä Essien aivan täydellinen ruusukultainen kynsilakka sävyssä 3006, Penny Talk.

Pennipuheita
Pennipuheita

Olen Penny Talkiin törmännyt usein Instagramissa, mutta tavallisista Essien myyntipaikoista en ole sitä löytänyt, en ole ihan varma onko tämä kuulunut johonkin jo myynnistä poistuneeseen kokoelmaan. Kynsilakkataivaan hyllystä tätä kuitenkin löytyi ja nappasin sen saman tien matkaan mukaan. Erityisen tästä tekee se, että tämä on tasaisen metallinsävyinen lakka, muut omistamani ruusukullan sävyiset ovat olleet jollain tapaa glitterisiä tai shimmerisiä. Metallisuus hieman vaikeuttaa levittymistä, sillä kynsille tuppaa tulla raitoja (kuten kuvistakin näkyy), metallisävyissä on yleensä tämä ongelma. Kuvissa on kynsillä kaksi kerrosta lakkaa, yhdelläkin peitti aika hyvin mutta kahdella kerroksella pääsi aika optimaaliseen tulokseen.

Pennipuheita

Sävyä on todella vaikeaa vangita kuviin (varsinkin nyt kun syysiltojen pimetessä kuvausvalo alkaa olla aika minimissä...), mutta sävy on siis vaaleanpunaiseen taittava kultainen. Jossain valossa kultaisuus tulee enemmän esille, mutta esimerkiksi päivänvalossa Penny Talk näyttää ehkä jopa enemmän kylmältä, metalliselta vaaleanpunaiselta.

Pennipuheita

Ahh, Penny Talk. Vihdoin olet minun.

Löytyykö lukijoista muitakin ruusukultaan ihastuneita? ^_^

Katso myös

1 kommentti:

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa