Nakujäbät

perjantaina, lokakuuta 30, 2015

Nakujäbät

I love me -messuilta tarttui mukaan theBalmin Nude Dude -luomiväripaletti, joka on täynnä toinen toistaan ihanampia nudesävyjä. Olen aika neutraali tyttö, mitä meikkaamiseen tulee, ja tällaiset sävyt on juuri sellaisia mitä tykkään varsinkin arkimeikissäni melkein aina käyttää. Pohdin hetken tämän ja Nude 'Tude -paletin välillä, mutta näitä Dude-paletteja oli hyllyssä vain yksi jäljellä ja tässä näytti olevan kiinnostavammat sävyt, joten päädyin sitten tähän. Omistan theBalmilta ennestään korostuspuuteri Mary Lou-Manizerin, joka on edelleen yksi suosikeistani.

Nakujäbät

theBalm viehättää erityisesti retroilla pakkauksillaan. Paletin päällä tulivat "kuoret", joissa on tismalleen samat tekstit ja kuvat kuin varsinaisen paletinkin päällyksissä. Paletin takakannesta löytyy sävyjen kuvat, INCI-lista ja muut tarvittavat tiedot. Sävykuvat pelastivat palettia valkatessa, koska testeriä ei ollut saatavilla.

Nakujäbät
Nakujäbät

Tykkään theBalmin panostuksesta yksityiskohtiin, kuten siihen, että kaikkien sävyjen nimet tässä paletissa f-kirjaimella alkavia adjektiiveja. Sisäinen matchays-pakkomielteeni huutaa hoosiannaa. Ja hei, onhan nää miehetkin nyt ihan hauskoja. Paletin sävyvalikoima on aika laaja, löytyy mattaista ja kimaltelevaa, vaaleaa ja tummaa. Sävyt ovat enemmän lämpimän puolella, mikä sopii minulle oikein hyvin.

Nakujäbät

Sävyistä lempparini ovat varmaan ihanan kuparinen Fit, tumma mattainen munakoisosävy Friendly sekä kultaisella shimmerillä varustettu vaaleanpunainen Flirty. Erityisesti shimmerisistä sävyistä lähtee pigmenttiä aika reilusti, mutta mattasävytkin ovat yllättävän pehmeitä levittää. Tykkään näiden nudepalettien monipuolisuudesta, koska näillä voi hyvin loihtia sekä arki- että juhlameikin. Paljon kahden kaupungin väliä reissaavana on myös kätevää, kun kaikki tarvittavat sävyt löytyy yhdestä paletista eikä tarvitse raahata mukana koko meikkivarastoa. 

theBalmia saa muuten nykyään myös Suomesta, tai ainakin suomalaisesta verkkokaupasta Beauty Pop Upista. Tämän paletin myyjänä toimi kuitenkin virolainen messuosasto ja Mary-Loun olen myös hankkinut Viron puolelta.

Löytyykö teiltä jonkinlainen nudepaletti?

Katso myös

2 kommenttia:

  1. TheBalm on yksi mun suosikkimerkeistä ja omistankin merkin tuotteita jo aika paljon. Jostain syystä nämä Nude Dude ja 'tude paletit eivät ole sytyttäneet, mutta täähän näyttää tosi hyvältä! Varsinkin flirty näyttää upealta sävyltä. Siinä toisessa versiossa mua vähän ärsyttää se, että ne sävyt ovat vinossa, mutta siinäkin on todella upeat sävyt. Nyt munkin alkoi tehdä mieli ainakin toista näistä upeista paleteista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyl tykästyny tähän nyt tosi paljon! Siinä 'tudessa mua ärsyttää kans se et ne sävyt on vinossa :D Musta tuntuu et tässä on paljon kivemmat nää väritkin, tai siinä toisessa oli ehkä enemmän sellasia millasia multa löytyy jo entuudestaan.

      Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa