Tukka sileäksi Repair Rescuella

keskiviikkona, syyskuuta 30, 2015

Tukka sileäksi Repair Rescuella

Elossa ollaan! Pahoittelen vähän harventunutta postaustahtia, koulu kun alkoi taas, niin yhtäkkiä aika humpsahtikin tosi nopsaa kaikkia tehtäviä tehdessä. Saa nähdä miten onnistuu opiskelujen, kahden sivutyön, kaukosuhteen ja blogin ylläpitäminen samaan syssyyn. Ajattelin tehdä pienen postauksen tästä tulevasta opiskeluvuodesta, millasia opintoja on tulossa ja mitä odotan kaikista eniten jne, koska nyt vihdoin päästään syventymään enemmän varsinaiseen kosmetiikkaan.

Sitten itse aiheeseen, eli tähän Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Sealed Ends -latvasuojaan. Kyseessä on siis hiuksiin jätettävä hoitovoide, jota käytetään latvoihin estämään hiusten haaroittumista ja sulkemaan hiussuomut, jolloin hiukset näyttävät sileämmiltä. Tuotteessa onkin INCI-listassa veden jälkeen heti kaksi silikonia, joilla pystyy meikkaamaan hiukset sileämmän näköiseksi. Omasta mielestäni mitä enemmän silikonia latvatuotteessa sitä parempi! Vaikka oikeastaan oma tukkani kaipaisi lähinnä kampaajaa, saa kunnon silaripommillakin feikattua vähän siistimmän kuontalon.

Tukka sileäksi Repair Rescuella

Tuote tosiaan on voidemaista, valkoista mömmöä jota levitetään hiusten latvoihin. Aika pienellä määrällä pääsee jo pitkälle, tosin tämän kanssa ei tarvitse olla ihan niin varovainen kuin hiusöljyjen kanssa, joilla saa helposti vahingossa sellaisen rasvaisen lähmäisen tukan jos käyttää liikaa kerralla. 

Kuvassa näkyy myös kovan kohtalon kokenut peukalonkynsi. Itseasiassa molemmat peukalonkynnet repesivät reunasta ja toista onnistuin pitämään hengissä pikaliima-teepussi-virityksellä parikin viikkoa, mutta sitten se katkesi kokonaan ja päätin suosiolla leikata toisenkin repsottavan peukalonkynnen. Samalla sitten viilasin muitakin kynsiä lyhyemmäksi. Niisk. No, onneks ne on vaan kynnet ja kasvaa takaisin.

Tukka sileäksi Repair Rescuella

Kovasti olen tykännyt, kiitokset vaan Glitz & Glamin Minnalle suosituksesta. Tuotteessa on myös aivan ihana tuoksu, tosin melko voimakas sellainen. Jos siis tulee helposti huono olo voimakkaista tuoksuista, niin kannattaa ehkä nuuhkaista varmistukseksi ennen kuin ostaa, jos ei tykkääkään. Tuoksu on myös sellainen, että se jää nenään ja tuoksuu käsissäkin pitkään tuotteen käytön jälkeen, vaikka pesisi kädet.

Silottamisessa toimii kyllä tosi hyvin, vaikka tällä hetkellä lemppariksi taisi kiitää ohitse Virosta ostamani, pelkkää silikonia ja öljyä sisältävä kookos-hiusöljy, ihan vaan koska kookos. Mutta huipputuote tämäkin!

Sealed Endsillä on vähän vaihtelevia hintoja ostopaikoista riippuen, Prismassa tämän normihinta taisi olla sama kuin mitä maksoin tästä Sokoksella tarjouksessa... Vaikka tuotteessa lukee "vain kampaamoista" niin tosiaan olen nähnyt myös muissakin paikoissa myynnissä.

Käytättekö jotain latvansilottajia tai muita tököttejä silottamaan hiuksianne? 

Katso myös

2 kommenttia:

  1. Joskus äidin luona testailin pariin kertaan tätä, enkä huomannut mitään eroa missään :o ehkä mulla vaan on jo niin tuhoontuomittu tukka, ettei siihen auta mikään ;DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kaikki ei aina toimi kaikilla :( Ei tääkään ihmeisiin pysty, mut mulla piilottaa kuitenkin suhteellisen hyvin harottavat latvat :D Pitäs kyllä käydä vähän taas siistimässä ihan kampaajallakin...

      Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa