Misellivettä meikinpoistoon

perjantaina, syyskuuta 11, 2015

Misellivettä meikinpoistoon

Sytyn yleensä melko hitaasti uusille trendituotteille, kuten puhelinlankaponnareille, bb- ja cc-voiteille sekä sävyttäville huulirasvoille. Jostain syystä olen aina hieman ennakkoluuloinen, kun jokin uusi tuotetyyppi alkaakin näkyä lähes kaikkien brändien valikoimissa ja blogeissa paasataan jatkuvasti tuotteen erinomaisuudesta, mutta lopulta minäkin yleensä sitten otan kyseisen tuotteen kokeiluun ja tykästyn. Näin kävi myös miselliveden kohdalla. Misellivesi on siis ihonhoitotuote, joka samalla sekä puhdistaa että raikastaa ja/tai kosteuttaa ihoa, eli ikäänkuin meikinpoistoaine ja kasvovesi yhdessä. Tuotteen toiminta perustuu miselleihin, eli veden seassa uiviin pienenpieniin lipidipalluroihin, jotka ainutlaatuisen koostumuksensa avulla imevät likaa itseensä ja näin puhdistavat tehokkaasti ihoa.

Misellivettä meikinpoistoon

Hetken mielijohteesta päätin kaupassa tarttua Nivean Daily Essentials Gentle Caring Micellar Water (Dry Skin) -miselliveteen, vaikka piti ostaa silmämeikinpoistoainetta. Olen käyttänyt monta putelia putkeen samaa Garnierin meikinpoistoainetta, joten oli aikakin kokeilla jotain uutta.

Misellivettä meikinpoistoon

Jälleen kerran, valitsin kuivalle iholle tarkoitetun version. Pähkäilin ensin tämän ja herkälle iholle tarkoitetun version välillä, mutta kuivan ihon version tuoteseloste kuulosti sopivammalta omiin tarpeisiini.

Misellivettä meikinpoistoon

Nivean sivujen mukaan 3-in-1 -misellivesi poistaa meikin, puhdistaa ja kosteuttaa samaan aikaan, tosin omasta mielestäni puhdistaminen ja meikin poistaminen ovat käytännössä sama asia. Manteliöljyä sisältävä tuote jättää ihon todella miellyttävän tuntuiseksi, enkä yleensä käytä enää kasvovettä misellivedellä pyyhkimisen jälkeen, mutta kosteusvoidetta kuiva ihoni kuitenkin tarvitsee myös miselliveden jälkeen. Misellivedessä etuna on se, että se ei jätä ihoa niin öljyisen tuntuiseksi kuin meikinpoistoaine, jonka jälkeen olen yleensä joutunut vielä huuhtelemaan kasvot. Misellivesi ei myöskään kirvele silmissä ainakaan niin paljoa kuin tujummat meikinpoistoaineet, mutta myös tämän tuotteen tuoteselosteessa suositellaan pitämään silmät kiinni käytettäessä, joten aineen joutumista suoraan silmiin kannattaa välttää.

Misellivettä meikinpoistoon
Misellivettä meikinpoistoon
Misellivettä meikinpoistoon

Yllä olevasta kuvasarjasta näkee, kuinka hyvin misellivesi poistaa meikit. Kädellä on vasemmalta päin lueteltuna huulilakkaa, huulipunaa, rajaustussia, peiteainetta ja ripsaria. Yhdellä pyyhkäisyllä lähti jo suurin osa ja kevyellä hankaamisella lähti melkein kaikki, ainoastaan rajaustussista jäi vähän jäljelle. Vedenkestävää meikkiä misellivesi ei välttämättä täysin puhdista, mutta aika harvoin edes käytän vedenkestäviä tuotteita. Olen tykännyt käyttää tätä aamuisin pelkän naaman puhdistukseen ja iltaisin meikinpoistoon, mutta yleensä käytän vielä meikinpoiston jälkeen suihkussa erikseen naamaputsaria.

Misellivettä meikinpoistoon

Nivean misellivesiä saa ihan päivittäistavarakaupoista ja tällä 200ml putelilla hintaa oli noin kuusi euroa. Oikein kätevä tuote niille, jotka eivät jaksa erikseen läträtä meikinpoistoaineen ja kasvoveden kanssa, misellivesi jää ainakin tässä taloudessa päivittäiseen käyttöön!

Joko olette kokeilleet misellivesiä?

Katso myös

6 kommenttia:

 1. Mä käytän misellivettä joka päivä, mutta tätä Nivean uutuutta en ole vielä kaupoissa nähnyt. Misellevesi on etenkin aamulla kätevä, kun voi vain vanulapulla pyyhkiä kasvot ilman huuhtelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ennen pyyhin yleensä vaan kasvovedellä aamuisin, mut tää on paljon kätevämpi kun puhdistaakin samalla! :)

   Poista
 2. Multa löytyy myös yksi Nivean misellivesi, jota on tullut käytettyä aina silloin tällöin. Nyt se on oikeastaan vähän jopa unohtunut tonne kylppärin kaappiin, kun mulla on niin paljon kaikkia muitakin putsareita, mutta pitääkin taas kaivaa se esille, sillä tykkään siitä kyllä kovasti :) Pidän myös ihan älyttömästi Garnierin misellipuhdistuslapuista, ne on ihan parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Löysin" vasta vähän aikaa sitten nää kaikki valmiit puhdistuslaput ja -liinat, joten pitää varmaan testata misellilappujakin :D Ne on niin käteviä varsinkin reissussa!

   Poista
 3. Garnierin misellivesi on mun HG-tuote, oon kokeillut muitakin merkkejä mutta se on omiin tarpeisiini paras :) Mun iho tykkää hellästä puhdistamisesta, kaksoispuhdistus on sille tavallaan vähän liian rankka kokemus ja aina välillä puhdistan kasvot pelkällä misellivedellä. Kyllä silläkin saa puhdasta jälkeä mutta hidasta hommaahan se on ja vanulappuja kuluu. Toisaalta, iho kyllä kiittää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Garnieria taidankin kokeilla seuraavaks sitten kun tää loppuu! Mulla taas naama ei pane pahakseen tuplaputsausta, jos vaan on tarpeeks hellävaraiset tuotteet käytössä :D

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa