Lumenen kesäkampanja

torstaina, syyskuuta 17, 2015

Lumenen kesäkampanja

Lumenella oli kesän ajan käynnissä 45-vuotisen taipaleensa kunniaksi kesäkampanja, jossa syöttämällä kahden kesän aikana ostetun vapaavalintaisen Lumene-tuotteen kuittitiedot Lumenen kampanjasivustolle sai valita kolmannen tuotteen kaupan päälle. Valittavina oli ainakin muutamaa erilaista huulituotetta ja koska ostin kesän aikana neljä Lumenen tuotetta, sain valita itselleni kaksi kaupanpäällistä. Lumenella on ollut muitakin erilaisia kampanjoita juhlavuoden kunniaksi, mutta tästä olen tykännyt eniten, koska tuotteet saa joka tapauksessa, eikä vain arpaonnen sattuessa kohdalle. Satuin muuten myös jostain Instagramin puolella suoritetusta arvonnasta voittamaan Lumenen rantapallon, joka ei valitettavasti päässyt kuvaan mukaan, koska lahjoitin sille jo uuden kodin :D

Lumenen kesäkampanja

Valkkasin itselleni kaksi huulikiiltokynää, Raspberry Miracle Lip Sorbetin sävyssä 14 Aamun raikkaus (shimmerinen oranssi) sekä Natural Code -tuotemerkin Candy Smilen sävyssä 2 Cinnamon Twist (vaalea nude). Cinnamon Twist vaikutti aluksi todella vaalealta ja liikaa laittamalla saa kunnon meikkivoidehuulet, mutta kevyellä kerroksella kynä näyttää huulissa todella nätiltä. Aamun raikkaus taitaa olla vähän liian kirkas ja kesäinen pimeneviin syysiltoihin, mutta eiköhän sillekin käyttöä löydy viimeistään kevätauringon kurkkiessa.

Itse tuotteet ovat keskenään lähes samanlaiset, vaikka toinen onkin Natural Coden alla ja pakkaukset näyttävät vähän erilaisilta. Tykkään itse paljon enemmän näistä ihan Lumenen oman brändin tuotteiden pakkauksista, koska metalliväriset yksityiskohdat ja huolitellumman näköinen ulkonäkö muutenkin vetoaa enemmän. Näitä huulikiiltokyniä löytyy nykyään vähän joka brändiltä, mutta minä ainakin olen tykästynyt näihin niiden helppouden takia. Odottelenkin täällä jo että myös nestemäiset huulipunat valtaa Suomen markkinat, vink vink vaan Lumenelle että äkkiä kehitteleen jos ette sitä jo tee!

Candy Smilella on Sokoksen verkkokaupassa hintaa 9,90€ ja Lip Sorbetilla 13,50€, joten äkkiseltään Natural Coden versio vaikuttaisi edullisemmalta. Näillä on kuitenkin gramman ero pakkauskoossa (Candy Smile 1,8g ja Lip Sorbet 2,8g), joten Natural Coden Candy Smilelle tulee hintaa 5,5€/g ja Lumenen oman brändin Lip Sorbetille taas 4,8€/g. Kannattaa siis aina muistaa tarkistaa paljonko tuotetta saa! Onneksi näistä ihanuuksista ei kuitenkaan tarvinnut maksaa mittään ;) Kiitoksia vaan Lumenelle!

Oletteko osallistuneet Lumenen kesäkampanjaan?

Katso myös

Ei kommentteja:

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa