H&M Beautyn nudepuna ja pakkausrakkautta

keskiviikkona, syyskuuta 16, 2015

H&M Beautyn nudepuna ja pakkausrakkautta

H&M:n kosmetiikkavalikoima ei ole yleensä kiinnostanut minua ollenkaan, muuten kuin kynsilakkojen osalta, koska halvalla harvoin saa hyvää ja jostain syystä en oikein luota vaatemerkkien lisämyyntiyritelmien olevan laadukasta kosmetiikkaa. H&M kuitenkin uudisti koko kosmetiikkavalikoimansa ja uudistetut pakkaukset alkoivat himottaa sen verran, että kävin tutkimassa tarjontaa.

H&M Beautyn nudepuna ja pakkausrakkautta

Minulla on todella vähän nudepunia valikoimissani, sillä en oikein ole varma, minkä sävyinen nude sopisi parhaiten ihonsävyyni. Katsottuani Lisa Eldridgen videon oikenlaisen nudesävyn valinnasta rohkaistuin kuitenkin kokeilemaan tätä lämpimääntaittavaa, korallin ja ruskean vivahteita sisältävää huulipunaa. H&M:n huulipunilla on hintaa vain 9,99€, joten väärin valitseminen ei rokottaisi kukkaroakaan niin roimasti, jos sävy ei sopisikaan minulle.

H&M Beautyn nudepuna ja pakkausrakkautta

Päädyin sävyyn numero 007, Seashell (Kuka muu sanoi tuon päässään "The shade is Shell. Seashell." Anyone??) Pakkauksen ulkopuolella oleva väriraita, jossa sävyn nimi lukee, on vähän hämäävä, sillä sen perusteella puna vaikuttaisi olevan paljon vaaleanpunaisempi kuin todellisuudessa. Väriraidat kuitenkin helpottavat oikeansävyisen punan etsimistä liikkeen valikoimista, koska ne antavat ainakin jonkinlaista osviittaa esimerkiksi värin tummuudesta. 

H&M Beautyn nudepuna ja pakkausrakkautta

Oikeasti sävy on siis hieman oranssinruskeahko nude, joka vaikuttaa aavistuksen verran lämpimämmältä kuin oma oikea huulteni sävy. Kermainen ja pehmeä koostumus levittyy tasaisesti, jopa yllättävän hyvin kympin punaksi. Tällä sävyllä ainakin välttää meikkivoidehuulet, tosin sävy olisi saanut olla jopa ehkä inasen verran vähemmän ruskea. Muuten sävy on oikein passeli myös kaltaiselleni kalpeaihoiselle. Huuliswatchia ei nyt ole saatavilla, koska omat huuleni ovat tällä hetkellä niin kuivat, ettei niistä saa kauhean nättejä kuvia. Kädelle swatchattuna saa kuitenkin jonkunlaisen käsityksen, sanoisin että tässä sävyssä on jopa vähän ysäriviboja ruskeine vivahteineen.

H&M Beautyn nudepuna ja pakkausrakkautta
H&M Beautyn nudepuna ja pakkausrakkautta

Kaikista eniten tykkään kuitenkin tästä pakkauksesta. Tykkään kullasta ja kultaisista yksityiskohdista melkein kaikessa, joten tämä pakkaus kolahtaa ja lujaa. Muutenkin pelkistetty, minimalistinen look ja valko-kulta-yhdistelmä natsaa oikein hyvin yhteen. Voi olla, että käyn kotiuttamassa muitakin tuotteita H&M Beautyn uudistuneesta valikoimista ihan vain näiden pakkausten ja edullisten hintojen vuoksi... Valitettavasti uudistuneita H&M:n kosmetiikkatuotteita ei ole saatavilla kaikissa H&M-myymälöissä, mutta nettikaupasta ainakin löytyy!

Mitäs tykkäätte uudistuneesta H&M:n kosmetiikkavalikoimasta, aiotteko kokeilla?

Katso myös

6 kommenttia:

 1. Tykkään! Vartalonhoitotuotteiden tuoksut ovat ihania, huulipunat kermaisia ja hiustuotteet jänskiä. Olen todella positiivisesti yllättynyt, sillä olen myöskin aina suhtautunut vähän nihkeästi vaateputiikkien meikkeihin. Kirjoittelin parista tuotteesta omalla tontilla: http://mennentullen.blogspot.fi/2015/09/omg-h-beauty.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko kai se on kokeilla kans muitakin tuotteita kun niitä on nyt niin kauheesti hypetetty, eikä tää huulipunakaan ollut mikään täyshuti! :D

   Poista
 2. Tykkään! Tosin, eipä mulla ole kokemusta kuin siitä yhdestä huulipunasta, mutta hinta-laatusuhde on aivan ässä ja nuo pakkaukset..sielu oikein lepää niissä ^_^ Hiustuotteet kuulostavat mielenkiintoisilta, täytyy kyllä tehdä Forumin liikkeeseen kunnon tutkimusretki :)

  Ja oijoi, tämäkin huulipunasävy näyttä tosi kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hypistelin sitä oranssiakin, mutta päädyinkin sitten tähän kun talvella tykkään käyttää enemmän neutraaleja ja tummia sävyjä :D Mua kiinnostaa myös ne luomiväripaletit ja poskipunat ja muut huulituotteet jajaja... Kroppa- tai hiusjutut ei ehkä niinkään, mut jos kaikki niitä kauheesti kehuu niin vois sitä kai muutaman testata kun ei hintakaan tosiaan mikään ihan törkee oo :D

   Poista
 3. Uudistuneet pakkaukset on kyllä hienoja! Tuo huulipuna on sävyltään todella kaunis, jotain tollaista kaipaisin itsekin omiin kokoelmiini, joten voipi olla että pitää käydä itsekin kotiuttamassa kyseinen huulipuna :) H&M:n kulmakynistä oon itse tykännyt todella paljon, muita kosmetiikkatuotteita en ookaan tainnut vielä testata, mutta noista huulipunista oon ennenkin kuullut paljon kehuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyl tosi kiva sävy jos tykkää persikkaisesta nudesta! Oon joskus jotain H&M:n kulmakynää kokeillut ja se oli aika jees, mut niitten sävyvalikoimissa ei oikeen ollut sellasta harmaanruskeeta joka mätsäis mun tukan väriin :( Tosin en oo näitten uusien valikoimien kulmakyniä vielä hiplannut, ties vaikka ne olis ottanut valikoimiin myös sellasen maantienharmaan :D

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa