Voehan Zoeva!

sunnuntaina, elokuuta 23, 2015

Voehan Zoeva!

Täytin tässä hiljattain vuosia ja tilasin itselleni lahjaksi paketin Zoevalta. Tällä kertaa mukaan lähti vain siveltimiä, vaikka brändin luomiväripaletit ja muut tuotteet kiinnostavat myös. Zoeva on saksalainen brändi, joka siis valmistaa siveltimiä ja värikosmetiikkaa. Merkin siveltimiä on hehkutettu ympäri blogimaailmaa sekä YouTubea ja olin haaveillut pitkään heidän ruusukultaisista sivellinseteistään. Synttärit oli oiva tekosyy laittaa tilaus vetämään, joten tilasin sekä Rose Golden Complete Eye Set vol. 2:n sekä lisäksi kolme erillistä, mustavartista kasvosivellintä. Yhteensä tilauksessa oli siis 15 sivellintä ja lisäksi ruusukultaisen setin mukana tullut sivellin/meikkipussukka.

Voehan Zoeva!

Siveltimet tulivat noin viikon päästä tilaamisesta. DHL kuljetti paketin ovelle, mutta koska en ollut toimituksen aikaan kotona, he veivät paketin lähimpään Postiin, josta sen sitten hain. Siveltimet oli pakattu hyvin, jokaisen siveltimen ympärillä oli muovinen suoja ja lisäksi joissakin oli päässä kotelo pitämässä siveltimet muodossaan. Ruusukultainen setti tuli oman pussukkansa sisällä, yksittäin tilatuilla siveltimillä oli omat, muoviset pussukat, jotka ovat muuten todella käteviä siveltimien säilytykseen tai kuljettamiseen. Ajattelin ainakin käyttää näitä muovipussukoita erottamaan likaiset siveltimet puhtaista, jos joudun säilytämään siveltimiä kassissa/matkalaukussa.

Voehan Zoeva!
Voehan Zoeva!

Rose Golden -setin mukana tuli todella nätti ruusukultainen pussukka, joka sopii sekä meikkipussiksi että siveltimien säilytykseen. Pussukan kyljessä lukee Zoeva ja sisäpuolella Zoevan slogan eli Colour. Love. Makeup. Pussukka sulkeutuu ruusukultaisen värisellä vetoketjulla, jonka päässä on koukeroinen symboli. Vaikka olin nähnyt kuvia näistä siveltimistä, niin ällistyin silti miten kauniilta nämä näyttävät! Oli pakko ihailla näitä hetki ennenkuin raaskin kokeilla niitä käytössä. Näissä kuvissa sudit ovat jo pesty pariin kertaan, koska halusin ensin kokeilla mitä ne tykkäävät pesusta ennenkuin teen postauksen.

Itse siveltimissä lukee jokaisessa siveltimen numero ja nimi/käyttötarkoitus. Käyttötarkoituksen kirjoittaminen helpottaa varsinkin aloittelijoita, mutta siveltimiä ei tietenkään ole pakko käyttää juuri siihen tarkoitukseen. Valkokarvaiset siveltimet ovat sekoitus aitoa ja synteettistä karvaa, musta/valkokarvaiset ovat täysin synteettisiä. Yleensä synteettiset harjakset toimivat paremmin nestemäisten tuotteiden kanssa ja aitokarvaiset taas puuterimaisten tuotteiden, kuten luomivärien kanssa. Meikkauksessa ei kuitenkaan ole pakko noudattaa sääntöjä ja tykkäänkin vaihdella siveltimiä ja kokeilla eri suteja eri tarkoituksiin. 

Voehan Zoeva!
Voehan Zoeva!Voehan Zoeva!

Siveltimissä on puisen varren lisäksi metallinen hela. Kaikissa siveltimissä lukee varren päässä brändin nimi ja ruusukultaisissa lisäksi toisella puolella "Rose Golden" ja mustahopeisissa siveltimissä taas Colour. Love. Makeup. Ruusukultaisten siveltimien metalliosassa on myös painettuna sama koukeroinen kuvio kuin pussukan vetoketjussa. Näistä siveltimistä huomaa, että niiden yksityiskohdat on suunniteltu ja toteutettu huolella. Vaikka osa siveltimistä onkin eri värisiä, näyttävät ne silti yhteensopivilta ja huomaa selvästi niiden olevan samaa merkkiä. Nämä siveltimet näyttävätkin aika prameilta vanhojen Ecotoolsin ja muiden sekalaisten merkkien siveltimieni vierellä.

Kaikki siveltimet ovat todella pehmeitä, tosin täysin synteettiset tuntuvat vielä pehmeämmiltä kuin aito/tekokarvamixit. Laadustaan tunnettu Zoeva ei pettänyt, nämä siveltimet ovat ihan huippukamaa. Yhdessä siveltimessä oli pari harottavaa karvaa, mutta muuten siveltimet ovat pitäneet todella hyvin muotonsa ainakin muutaman pesun jälkeen. Sudit tuntuvat kädessä todella laadukkailta ja näillä on oikein ilo meikata!

Voehan Zoeva!

228 | Luxe Crease
Paras. Häivytyssivellin. Ikinä. Tarviiko muuta sanoa?
227 | Luxe Soft Definer
Vähän litteämpi häivytyssivellin, en ole oikein vielä päässyt päätelmään, että mihin tarkoitukseen tätä olisi paras käyttää. Toimii ihan ok ainakin luomivaossa.
221 | Luxe Soft Crease
Myös todella hyvä häivytyssivellin. Pää on hieman tylpempi kuin 228:ssa ja tämä tuntuu myös hieman harvempikarvaiselta. Olen tykännyt laittaa tällä ns. transition-sävyn, joka auttaa muiden luomivärien häivytyksessä.

Voehan Zoeva!

322 | Brow Line
Todella jämäkkä ja aika iso kulmakarvasivellin. Toimii myös rajausten tekemisessä sekä varsinkin niiden siistimisessä. Karvat ovat hieman lyhyemmät kuin muissa viistopäisissä siveltimissäni, mikä tuo mielestäni enemmän juuri sitä jämäkkyyttä, mikä taas helpottaa levitettävän tuotteen kontrollointia. Tätä pitää kokeilla geelimäisten kulmakarvatuotteiden kanssa!
310 | Spot Liner
Todella pikkuruinen, litteä ja tasapäinen sivellin, joka on täydellinen rajausten saamiseen aivan ripsien tyveen.
238 | Luxe Precise Shader
Pieni litteä luomivärisivellin, toimii ainakin silmien sisänurkassa ja mahdollisesti myös jossain tarkkuutta vaativassa levityksessä.

Voehan Zoeva!

230 | Luxe Pencil
Kynäsiveltimet on hyviä esimerkiksi tarkkaan luomivakotyöhön, kuten vaikkapa cut crease -meikkeihin.
231 | Luxe Petite Crease
Ihan huippu silmän ulkonurkan tummentamiseen. Tarpeeksi tarkka, mutta silti vähän pullea, joten tällä siveltimellä saa häivytettyä samalla kun tekee tarkempaa levitystä.
232 | Luxe Classic Shader
Klassinen luomivärisivellin. Omiaan pakkaamaan luomiväriä liikkuvalle luomelle.

Voehan Zoeva!

235 | Contour Shader
Minulla on vähän samantyyppinen sivellin, mutta tämä on sitä paljon litteämpi. En ole ihan varma, mitä tällä pitäisi tehdä, mutta olen käyttänyt esimerkiksi alaluomille luomivärin levitykseen.
142 | Concealer Buffer
Todella hyvä joko peiteaineen tai luomivärin pohjustajan (Mac Paint Pot -tyyppiset) levittämiseen.
325 | Luxe Brow Light
Tämäkin on vähän hassu sivellin. Nimestä päättelin tämän sopivan kulmaluun korostamiseen, mihin olen tätä käyttänytkin. Toimii myös luomivärin pohjustajan levittämiseen.

Voehan Zoeva!

105 | Luxe Highlight
Tämän hankin nimenomaan korostustuotteen levittämiseen. Mary-Lou sai tästä kivan kaverin!
102 | Silk Finish
Edellinen meikkivoiteen levitykseen tarkoitettu sivellinsuosikkini oli Sephorasta ostettu vastaava sivellin, mutta se alkoi tiputtaa karvaa, joten hankin tämän korvaajaksi. Sephoran siveltimeen verrattuna tämä on vähän jämäkämpi. Todella hyvä meikkivoiteen levitykseen tämäkin.
104 | Buffer
Voisin vain hieroa naamaani tällä siveltimellä, se on niiiiiiiin pehmeä. Halusin 102:n  lisäksi tilata toisenkin meikkivoidesiveltimen, ja päätin kokeilla tällaista tasapäistä versiota. Tästä tuli heti uusin lempparini, aivan täydellinen nestemäisen meikkivoiteen levitykseen!

Joko teillä on Zoevan siveltimiä? Laadukkaista siveltimistä sanoisin näiden olevan jopa sillä vähän edullisemmalla puolella, ainakin jos vertaa vaikkapa Macin tai Sigman siveltimiin. Keskimäärin yhdelle siveltimelle tuli hintaa hieman yli seitsemän euroa, joten ainakin hinta-laatusuhde näissä on kohdillaan!

Katso myös

15 kommenttia:

 1. Ääh, nää siveltimet on aivan liian suloisia ja nättejä! 231 olisi kyllä niin tarpeen. :D
  Mua kiinnostaisi kokeilla myös Zoevan meikkejä, etenkin sitä Cocoa Blend luomiväripalettia. :)

  Myöhäiset synttärionnittelut! Kadehdittavan hyvän lahjan ainakin tilasit itsellesi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi 231 on kyllä yks mun lemppareista, ihan tontyyppistä mulla ei tainnut aikaisemmin ollakaan. Cocoa Blendiä kattelin myös mutta ei enää kehdannut kun tuli budjetti vastaan, ehkä sit ensvuonna taas :DD

   Ja kiitoksia! ^_^ Osuu ainakin varmasti mieluinen lahja kun tilaa ittelleen ;D

   Poista
 2. Oijoi, minua niin himottaisi tilata nämä, sillä nuo ovat kenties kauneimmat siveltimet mitä olen nähnyt ^_^ Ihanan kattava sivellinesittely muuten, kiitos siitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samaa mieltä, varsinkin noi Rose Goldenit on niin kauniita et tekee ihan pahaa käyttää niitä :D Kiva jos tykkäsit postauksesta!

   Poista
 3. Oon kuolannut näitä jo vaikka kuinka kauan, pitäisköhän toivoa vaikka joululahjaksi? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vaan tulee joku hyvä tekosyy törsätä (tai varsinkin jos voi vinkata jollekulle muulle että nää olis mieluinen lahja :DD) niin kannattaa! Nää on niin ihania ♥_♥

   Poista
  2. Joo, täytyy kyllä pyytää lahjaksi ;) ;)

   Poista
 4. Aaaaaa! Toi silmämeikkisetti! <3 Täytyy ruveta harkitsemaan ton hankkimista. Monta semmosta sivellintä mitä puuttuis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aivan ihana <3 Jokainen sivellin on ollut käytössä, tossa setissä oli just sellasia mitä multa puuttu tai mitä tarvitsin lisää :D

   Poista
 5. Hei Henna, Kauniit meikkisiveltimet :)
  Kauanko kesti tilausta suomeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilauspäivästä meni noin viikko, niin siveltimet olivat postissa. Tosin tein tilauksen torstaina ja välissä oli viikonloppu, joten se saattoi hieman vaikuttaa toimitusaikaan :)

   Poista
 6. hei mistä sivusta voi tilata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zoevan omilta sivuilta onnistu tilaaminen tosi kätevästi ja tuli perille viikossa! :)

   https://www.zoeva-shop.de

   Poista
 7. Kiitos laadukkaasta ja informatiivisesta postauksesta! :) Tästä oli todella paljon apua.

  VastaaPoista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa