Turkoosia ja purppuraa

tiistaina, elokuuta 11, 2015

Turkoosia ja purppuraa
Turkoosia ja purppuraa

Kesätyöt on nyt taputeltu ja on aika nauttia viimeisistä kesäpäivistä. Toivottavasti kestäisi nämä kelit vielä elokuun loppuun, koska opiskelut alkaa taas vasta syyskuun puolella! Vapaapäivinä tykkään yleensä meikata ihan muuten vaan ja silloin tulee yleensä kokeiltua vähän uusia juttuja tai leikittyä väreillä, niinkuin tänään. Tämä on siis ihan vain tylsyyden tapoksi tehty meikki, mutta voisin kyllä kuvitella meneväni tällaisella naamalla vaikkapa festareille. Ensiviikonlopun Floweja odotellessa...

Kuka muuten huomaa, että oon ollut auringossa? :D Rusketuksesta on meikäläisen melko turha haaveilla, mutta naamaan on ilmestynyt pari pisamaa ja jostain syystä aina kesäisin tuohon kasvojen viereen ilmestyy tuollainen blondi raita tukkaan. Käytin tässä meikkipohjana pelkkää BB-voidetta, jotta pisamat eivät peittyisi liikaa. Silmämeikin loihdin Neve Cosmeticsin Intensissimi-paletilla, jonka värit ovat kuin luotu kesäisiin värileikkimeikkeihin. Vesirajasta löytyy Yves Rocherin Waterproof Eye Pencil sävyssä 05 Turquoise ja rajaukset on tehty tässä postauksessa hehkutetulla L'oréalin rajaustussilla.

Turkoosia ja purppuraaTurkoosia ja purppuraa

Mitäs tykkäätte? Käytättekö enemmän värejä meikissänne näin kesäisin?

English | My summer job is over and it's time to finally enjoy the summer! I was bored so I made this colourful makeup with the Intensissimi palette by Neve Cosmetics, but I could see myself rockin' this look at festivals too. Maybe at Flow Festival next weekend? ;)

Katso myös

5 kommenttia:

 1. No sulle kans sopii sitten mikä tahansa meikki :o oot niin mahooottoman kaunis! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Nää sun kommenttis piristää aina päivää! :3

   Poista
 2. Oii miten upea silmämeikki, aivan ihanat värit! <3 Mä tykkään itse käyttää silmämeikissä värejä oikeastaan ympäri vuoden, mutta kesäisin se kyllä korostuu vielä entisestään :) Vapaapäivinä on ihan mahtava päästä meikkaamaan oikein ajan kanssa, kun pääsee tosiaan kokeilemaan kaikkea uutta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Arkisin yleensä tartun niihin helppoihin turvaväreihin (lue: ruskeaan) jos ei ole kauheasti aikaa, mutta vapaapäivinä on kyllä kiva meikkailla väreillä! Ehkä sitten joskus kun vielä vähän harjoittelen niin uskallan käyttää värejä ihan arkikäytössäkin :D

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa