Toppi & Floppi: Marjaspa

keskiviikkona, elokuuta 26, 2015

Toppi & Floppi: Marjaspa

Oletteko joskus kokeilleet saman sarjan tuotteita, joista joku on heti päätynyt suosikiksi ja joku toinen taas ollut aivan täysi susi? Herbinan Marjaspa -tuotesarjasta Kosteuttava Hoitosuihke sekä Roll-On Antiperspirantti 48h ovat juuri tällaiset tuotteet. Toinen on ollut niin kovassa käytössä heti ensikokeilun jälkeen, että päätin kokeilla toisenkin. Mutta kumpi onkaan Toppi ja kumpi Floppi?

Toppi & Floppi: Marjaspa

Marjaspa Kosteuttava Hoitosuihke on mielestäni niin taivaallisen tuoksuista, että sitä täytyy aina olla varastossa vähintään pari varakappaletta. Hattaralta ja mansikkapehmikseltä tuoksuva hiussuihke sopii erityisestä tällaisille kuivalatvaisille pörröpehkoille, jotka kaipaavat hiuksiinsa hieman lisäkosteutusta. Myönnetään, saatan kyllä käyttää tätä ihan pelkästäänkin tämän tuoksun takia, koska varsinaiseen latvojen silotukseen käytän mieluiten voiteita tai öljyjä.

Kotimaista betaiinia ja mansikansiemenöljyä sisältävän hoitosuihkeen sanotaan selvittävän ja hoitavan hiuksia sekä antavan niille kiiltoa. Lisäksi talvisin hoitosuihke on oiva apu sähköisestä kuontalosta kärsiville, sillä suihkeen sisältämät positiivisesti varautuneet ionit tarttuvat negatiivisesti varautuneeseen hiuksen pintaan ja neutralisoivat varauksen, jolloin sähköinen tunne ja lentelevät hiukset saadaan kuriin. INCI-listasta löytyi ainakin Polyquaternium-4, joka on tällainen positiivinen ioni eli kationi. Olen käyttänyt tätä tuotetta jo vuosia ja toivon, ettei tämän valmistusta lopeteta ikinä, tai ainakaan minun elinaikanani, niin ihastunut olen tähän tuoksuun. Tykkään myös tosi paljon tän pullon designista, hempeä vaaleanpunainen ja nätti kukkakuvio puree ainakin muhun.

Toppi & Floppi: Marjaspa

Marjaspa Roll-On Antiperspirantti 48h onkin sitten ihan toinen juttu. Marjaspa-tuotteita yhdistää sama marjainen tuoksu, joka houkutteli minut testaamaan tätä tuotetta jo muutama vuosi sitten. Jostain syystä silloin tuote ei jäänyt aktiiviseen käyttöön, mutta korkissa lukeva "Uusi tehokkaampi suoja 48h" sai minut ostamaan uudestaan tätä antiperspiranttia. Odotukset olivat korkealla, koska rakastan Marjaspa-tuotteiden tuoksua ja halusin kovasti tykätä tästäkin tuotteesta.

Toisin kävi. Hienhajua tuote kyllä esti, mutta ihana marjainen tuoksu muuttui hikoilun seurauksena hieman epämääräiseksi, joka tietysti oli odotettavissakin. Pahin pettymys oli kuitenkin märät kainalot. "Uusi tehokkaampi suoja" ei pitänyt edes tuntia. Antiperspiranttien tarkoitus on nimenomaan pitää kaikunaluset kuivina, joten odotin kuitenkin jonkinlaista pitoa. Noihin "48h"-väitteisiin en ole moneen vuoteen uskonut, mutta olisi nyt pitänyt edes kotonavietetyn laiskotteluaamupäivän ajan. En sitten tiedä eikö tämä vain tykännyt minun kainaloistani, mutta vaihtoon menee.

Herbinan tuotteita saa ihan marketista, tosin monissa kaupoissa ei ole koko valikoimaa ja tuota hoitosuihketta olen joutunut metsästämään esimerkiksi Saiturin Pörssistä tai Tokmannilta, koska perus Cittarissa ei ole ollut. Ainakin nämä Marjaspat ovat mukavan edullisia, ja sarjasta löytyy näiden kahden tuotteen lisäksi myös mm. ihonhoitotuotteita.

Mitäs te tykkäätte Marjaspan tuoksusta?

Katso myös

4 kommenttia:

 1. MarjaSpa tuoksuu kyllä ihanalta! Mä oon niin luopunut toivosta dödöjen kanssa, kun mikään ei tunnu pitävän hikeä poissa.. Nyt kesällä oon ollut jopa ilman dödöä, kun lämpimällä en hikoile kainaloista. Sitten kun oon jäässä tai hermoilen, hikoilen :D Silloin ei pidä mikään. Kokeilin joskus Garnierin jtn superöveridödöä, mutta se aiheutti ihottumaa -.- huooohhh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ainoot markettidödöt jotka pitää ees jotenkin on Rexonaa, mut yleensä oon ostanut apteekin puolelta. En ees mielestäni hikoile mitenkään paljon, mut tuntuu ettei noi perusdödöt vaan pidä kainaloita kuivana. Jotain Absolut Torria en oo uskaltanut ees kokeilla koska pelkään kans iho-oireita, mut Triple Dryt on ollu ihan jees :D Mut ne vaan ei tuoksu mitenkään erityisen hyvältä :(

   Poista
  2. Ääh ja mä vihaan Rexonan hajua :D Kylläkin ostin pinkin Rexonan kuvitellen sen tuoksuvan joltain muulta, kun perusrexonalta. Kyseessä oli joku trooppinen tuoksu, mutta eeeeehh.. Joo sitä mäkään en uskalla koittaa, en nyt sentäs niin pahasti hikoile :'D Tylsää jos ei tuotteet tuoksu hyvältä :(

   Poista
  3. Mulla on varmaan ihan samaa, se ei kyllä tuoksunut mitenkään kauhean hyvältä... Hyväntuoksuisen pitävän dödön metsästys jatkuu :D

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa