Supertussi

maanantaina, elokuuta 03, 2015

Supertussi

Edellisessä postauksessa vähän jo vinkkasin uudesta rajaussuosikistani. Saanen esitellä: L'Oréal Paris Super Liner Perfect Slim.

Rajausten teko ovat usein monelle (kuin myös minulle) se kompastuskivi, joka ei vain tunnu aina onnistuvan niinkuin haluaisi. En kuitenkaan usko oman rajaustekniikkani yhtäkkiä maagisesti parantuneen, joten on varmaan pakko kehua tämän tuotteen helpottavan rajausten tekoa ainakin siinä määrin, että koen onnistuneeni rajausten teossa joka kerta sen jälkeen, kun olen tätä tussia alkanut käyttää. En tiedä mikä juuri tässä tussissa saa rajausten tekemisen helpoksi, koska aikaisemmin olen käyttänyt lähes vastaavaa, Maybellinen Master Precise Liquid Eyelineria, jolla en kuitenkaan onnistunut läheskään näin hyvin. Jotain taikaa tässä tuotteessa on oltava...

Supertussi

Tussissa on ohut huopapää, jolla saa tehtyä sekä paksua että todella tarkkaa, ohutta viivaa. Kärki on juuri sopivan jäykkä, mutta kuitenkin hieman tapuisa, jonka vuoksi piirrettyä viivaa on helppo kontrolloida. Ehkä juuri tuon ohuen ja pienen kärjen takia tuotteella onkin niin helppo tehdä rajaukset. Erityisesti siis rajauksen siiven tekeminen tuntuu olevan aivan lastenleikkiä tällä tussilla verrattuna aikaisemmin kokeilemiini tuotteisiin. En sano etteikö myös kovalla harjoittelulla olisi ollut osuutta asiaan, mutta tällä tussilla tuntuu siltä, että rajaukset vain humpsahtavat oikealle kohdalle ihan tosta noin vaan. Myös ainakin Nella Törnroos sanoo kesäkuun Kuukauden parhaat -videollaan samaa, eli en ole ainoa joka kokee tämän rajaustussin helpottavan rajausten tekoa :D

Supertussi

Oma versioni on päässyt jo hieman kuivahtamaan kovassa käytössä, mutta toimii silti hyvin. Jälkikin on ihan kunnolla mustaa ja kuivuu mattaiseksi. Tässä tussissa on kyllä kaikki kohdallaan, nimensä mukaisesti ihan super! Hinta oli alle 15€, eli mikään kalliskaan tuote ei ole kyseessä, joten voisin suositella tätä erityisesti aloitteleville silmänrajaajille.

Millaisia rajaustuotteita te suositte?

English | Somehow I always succeed when lining my eyes with this L'Oréal Paris Super Liner Perfect Slim -eyeliner. It's also pitch black, dries matte and inexpensive. What more could you even hope for?

Katso myös

Ei kommentteja:

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa