Punertavaa kuparia

sunnuntaina, elokuuta 30, 2015

Punertavaa kuparia
Punertavaa kuparia

Perjantaina olimme Asuntomessu-porukan kanssa viettämässä iltaa ja sudin naamalle tällaisen meikin iltaa varten. Jostain syystä tykkään käyttää enemmän lämpimiä sävyjä silmämeikissä ja ainakin omasta mielestäni punertavan ruskeat ja kuparin sävyt korostaa kivasti vihreitä silmiä. Tässä meikissä on myös vähän syksyisiä viboja, mutta koitin tuoda vielä vähän kesää kasvoille korallisella huulilakalla, joka sopi yllättävän hyvin lämpimän silmämeikin pariksi.

Punertavaa kuparia
Punertavaa kuparia

Käytän melkein aina silmämeikkini pohjasävyinä Isadoran Matte Chocolates -palettia, koska siinä on vaan niin täydelliset taupen ja ruskean sävyt, enkä tykkää käyttää mustaa. Luomivaossa lisäksi Inglotin viininpunaista luomiväriä (55) ja liikkuvalla luomella Neve Cosmeticsin näytteeksi saatu mineraaliluomiväri Sole d'Africa, joka on aivan upea pigmenttinen kupari. Huulilla Goshin huulilakka sävyssä 004, Flirty Lips.

Punertavaa kuparia

Meikissä on muuten käytetty edellisessä postauksessa esiteltyä Urban Decayn Naked Skin Concealeria. Ai mitkä tummat silmänaluset? Phoof, ne vaan katos johonkin!

Mitäs tykkäätte? Onko punertavat sävyt luomilla teidän juttu?

Katso myös

8 kommenttia:

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa