Lähdevettä naamalle?

keskiviikkona, elokuuta 19, 2015

High & Light

Kaverini tilaa Livboxia ja sain häneltä tämän Toukokuun boxissa tulleen La Roche-Posayn putelin, koska se oli jäänyt hänellä käyttöä vaille. Pakko myöntää, itsekin jouduin googlettamaan, että mihin ihmeeseen tätä Thermal Spring Wateria voi edes käyttää. Livboxin sivuilla tuotteen kerrotaan rauhoittavan herkkää ihoa esimerkiksi auringossa oleskelun tai dermatologisten toimenpiteiden jälkeen. Tuotetta on siis tarkoitus suihkia kasvoille tai vartalolle, jossa lähdeveden mineraalit ja hivenaineet sitten rauhoittavat ihoa.

High & Light

Tuotteen INCI-lista sisältää vain yhen ainesosan: Aqua eli tuttavallisemmin vesi. Eli tämä on siis vettä painepakkauksessa. Vaikka kuinka väitetään tuotteen rauhoittavan ärtynyttä ihoa, niin en kyllä itse maksaisi 10€/150ml (OVH) tästä tuotteesta... Tuote kyllä tuntuu viilentävältä ja raikastavalta kasvoilla, mutta ajaisiko pullotetun lähdeveden kaataminen vaikka tyhjään (puhdistettuun) hiustenhoitosuihkepulloon saman asian?

Vähän ihmettelin tuotteen kyljessä olevia varoituksiakin, kuten silmiin tai ärtyneelle iholle suihkuttamista. Siis hetkonen, tuotteen on tarkoitus rauhoittaa ärtynyttä ihoa, mutta tuotteen kyljessä käsketään välttämään suihkuttamista ärtyneelle iholle? Veikkaan kyllä näiden varoitusten johtuvan siitä, että kyseessä on painepakkaus, mutta aika ristiriitaiselta tuo silti kuulostaa. 

Mitä mieltä olette? Turhake vai tarpeellinen tuote?

English | My friend gave me this La Roche-Posay Thermal Spring Water which is supposed to soothe irritated skin. It consists only of water and it warns about spraying directly to irritated skin which sounds a bit... conflicting.

Katso myös

8 kommenttia:

 1. Mun mielestä toimii kivasti meikkipohjan päälle suihkutettuna jos lopputulos on liian puuterinen. Noin muuten, no, onhan siinä litrahintaa vedellä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Macin Fix+ -suihketta oon joskus käyttänyt samaan tarkotukseen, tosin se on vielä tätäkin kalliimpaa :DDD

   Poista
 2. Mä oon tykännyt tästä meikinpuhdistuksen jälkeen, vaikke ensin olin sitä mieltä, ettei tälle tule mitään käyttöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon koittanut suihkia tätä naamalle ennen kosteutusta, en tiedä onko siitä mitään hyötyä mutta ainakin tuntuu raikastavalta :D

   Poista
 3. Samaisen pullon sain itsekin LivBoxista ja ensimmäinen ajatus oli mullakin, että mihin ihmeeseen tällaista oikein kuuluu käyttää :D Auringonoton jälkeen oon tota suihkinut silloin tällöin, kiva hetkellinen viilentävä vaikutus tolla on, mutta siihen se sitten jääkin. Itse en tuotetta ostaisi ja turhakkeeksi luokittelisin tämän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En myöskään rahaa tähän käyttäisi, mutta kyllä tämä varmaan tulee loppuun käytettyä :D

   Poista
 4. No siis. En ostaisi tätä itse ihan jo pelkästään ruman pakkauksen takia :D kallista paineistettua vettä tylsässä pullossa, no thanks. Kuinka paljon söpömpiä esim. on korealaisten merkkien kasvosuihkeet?! Ja tosiaan oon keksinyt käyttää samaista pulloa niin, että suihkin juuri ennen meikkivoiteen levitystä. Colorstay kun on joskus turhan paksun ja kuivan tuntuista, niin vesi sitä kivasti ohentaa hieman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, ei toi putelikaan kauheesti houkuttele :D Toi kuulostaa hyvältä idealta, pitääpä kokeilla! :)

   Poista

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa