Duochrome-liukuväri

keskiviikkona, elokuuta 12, 2015

Duochrome-liukuväri
Duochrome-liukuväri
Duochrome-liukuväri

En ole kovinkaan ahkera kynsienkoristelija, vaikka lakkaamisesta nautinkin. Simppelit koristelut on mulle se juttu ja liukuvärjäys onkin helpoimmasta päästä, jos koristelutekniikoista puhutaan. Tykkään yleensä käyttää toisena lakkana liukuvärjäyksissä jotakin erikoislakkaa, kuten esimerkiksi sokerilakkoja, tai tässä tapauksessa duochrome-lakkaa. Vaikka tuon kyseisen duochromen pitäisi olla sini-violetti, niin tässä lakkauksessa se näyttäytyy enemmänkin jäänsinisen hehkuisena, mikä täydentää täydellisesti alla olevaa turkoosia lakkaa. Tosi kivannäköinen yhdistelmä ainakin omasta mielestäni! Liukuvärjäys on siis tehty meikkisienen avulla töpöttelemällä.

Duochrome-liukuväri

Lakkoina toimivat China Glazen cremelakka 1216 Too Yacht to Handle sekä Lumenen duochrome-lakka sävyssä 55 Puron Laulu / Slow Brook. Tuo China Glazen lakka on sävyltään ehkä täydellisin turkoosi lakka mitä kokoelmistani löytyy, mutta se valitettavasti käyttäytyy vähän huonosti lakatessa. Kun lakkaa koittaa levittää toisen kerroksen, alkaa alempi kerros rullautua pois ja lakkaukseen jää kaljuja kohtia. Samaa ovat tehneet pari muutakin omistamaani CG:n lakkaa :( Vaikka kuinka tuosta sävystä tykkäänkin, niin tulee aika harvoin tartuttua tuohon lakkapulloon juuri tuon hankalan levittyvyyden takia. Korvaava sävy on etsinnässä, joten jos tiedätte jonkun vastaavan turkoosin, niin vinkatkaa ihmeessä!

Postailen muuten yleensä kynsikuvia enemmän Instagramiin, sieltä minut löytää nimimerkillä @highandlight!

English | These two nail polishes turned out to be a perfect match for an ombre. The Lumene nail polish is supposed to be blue-purple duocrome, but in this it reflects more as ice blue, which goes perfectly with the turquoise China Glaze polish.

Katso myös

Ei kommentteja:

Kysy, kritisoi, keskustele - kaikki kommentointi on tervetullutta!

Tykkää Facebookissa

Instagram @highandlight

Seuraa Bloglovin'issa